Masterchef 5: Το ανατρεπτικό Mystery Box και ο τολμηρός Τζαμάλ!

Δοκιμασία για γερά νεύρα...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Masterchef 5: Το ανατρεπτικό Mystery Box και ο τολμηρός Τζαμάλ!

Μια έκπληξη περίμενε τους διαγωνιζόμενους του MasterChef στο σημερινό επεισόδιο, με ένα ανατρεπτικό Mystery Box που επιφύλαξαν οι κριτές, μετά την αποχώρηση της Λίας.

Δύο κουτιά, το ένα μαύρο, το άλλο κόκκινο, τους περίμεναν στους πάγκους. Το πρώτο έκρυβε υλικά που παρέπεμπαν σε γλυκά και το δεύτερο υλικά για αλμυρό πιάτο κι έπρεπε να επιλέξουν με ποιο θα συνεχίσουν.

Το συγκεκριμένο Mystery Box αποδείχτηκε όντως... ζόρικη διαδικασία για τους 10 φιναλίστ αφού για ακόμα μία φορά μπήκαν στη διαδικασία να διαλέξουν ανάμεσα σε υλικά αλλά και τον χρόνο που είχαν στη διάθεσή τους. Όσα περισσότερα υλικά κέρδιζαν, τόσο λιγότερα λεπτά για να μαγειρέψουν είχαν στη διάθεσή τους.

Μόνο ένας ήταν ο τολμηρός, ο ατρόμητος Τζαμαλής που εξήγησε και το σκεπτικό του… Πήρε από μόνος του το μειονέκτημα ώστε αν τυχόν ξαναβρεθεί σε αντίστοιχη δυσμενή θέση 30 λεπτών να ξέρει πώς να τη διαχειριστεί.

Επομένως, με τα 45 λεπτά θα μαγείρευαν οι Αλέξανδρος, Νίκος, Τζιοβάνι, Ανούς και Διονύσης, ο Παύλος και η Μαρίνα θα είχαν 40 λεπτά, ο Ιωάννης και η Μαργαρίτα 35 και ο Τζαμαλής 30.

Το ανατρεπτικό Mystery Box

Ιωάννης: «Ο χειρότερος χαρακτήρας για μένα που έχω δει είναι της Μαρίνας»

Με κέφια να θάψει κόσμο φαίνεται να ξύπνησε ο Ιωάννης Αυλωνίτης, καθώς δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο σημερινό επεισόδιο του Masterchef, στην αγαπημένη του φυσικά, Μαρίνα.

Σε μια συζήτηση που είχαν ο Διονύσης και ο Ιωάννης, λίγο πριν την νέα μαγειρική δοκιμασία, έβγαλαν, μαζί με τον καφέ, και το φτυάρι τους για μερικούς από τους συμπαίκτες του.

«Ο χειρότερος χαρακτήρας για μένα που έχω δει στο φετινό MasterChef είναι ξεκάθαρα της Μαρίνας. Είναι μια καλή μαγείρισσα αλλά η στρατηγική της είναι πολύ άσχημη. Είναι πολύ κακή. Όταν προσπαθείς να τα έχεις καλά με όλους, ενώ όλοι ξέρουν τι έχεις κάνει, βγαίνεις εσύ ο κακός και σε κοροϊδεύει μετά όλος ο κόσμος» είπε χαρακτηριστικά ο Ιωάννης.

Από την μεριά του, ο Διονύσης -που τον έκραξε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου- δήλωσε: «Όσο δεν ακούω το όνομα μου στα «στοιχήματα» τόσο περισσότερο χαίρομαι γιατί πραγματικά θα βγάλω ψεύτες πάρα πολύ κόσμο».