Άγριες Μέλισσες: Θα είναι ξανά μαζί ο Μπάμπης και η Ασημίνα;

Όσα αποκάλυψε ο Γιάννης Βασιλώττος

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: Θα είναι ξανά μαζί ο Μπάμπης και η Ασημίνα;

Στην κάμερα της εκπομπής Στην φωλιά των κου κου μίλησε ο Γιάννης Βασιλώττος, ο τηλεοπτικός Μπάμπης, της επιτυχημένης σειράς Άγριες Μέλισσες.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε πως θα συνεχίσει και στον δεύτερο κύκλος της σειράς του ΑΝΤ1, τονίζοντας πως θέλει να δει μαζί τον Μπάμπη και την Ασημίνα.

«Στα social media λαμβάνω πιο ωραίο φλερτ από τους άντρες παρά από τις γυναίκες. Θεωρώ ότι οι άντρες είναι πιο συναισθηματικοί, μου στέλνουν μηνύματα πιο ποιητικά. Υπάρχει και γυναικείο φλερτ πολύ ωραίο, αλλά κάποιες φορές γίνεται πολύ έντονο. Τρομάζω να ανοίξω τις φωτογραφίες, δεν μπορώ να σου πω τι μου στέλνουν. Είχα ξοδέψει όλα μου τα χρήματα ένα βράδυ στα μπουζούκια. Ήταν περίπου 1500 ευρώ, απλά κέρασα τους φίλους μου», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Την ίδια στιγμή, ο Μιλτιάδης θα ηρεμήσει με τα οράματα που βλέπει, παρά την απόφαση του Λάμπρου να τον κλείσει ξανά σε ψυχιατρείο.

Θα είναι μαζί Μπάμπης και Ασημίνα στις Άγριες Μέλισσες;

«Μιλάω με τη μητέρα μου όσο το δυνατόν λιγότερο όταν έχω γύρισμα, γιατί μου κολλάει η προφορά η ροδίτικη και μιλάω τραγουδιστά. Δεν ξέρω αν θα είναι ποτέ μαζί ο Μπάμπης με την Ασημίνα. Εγώ, σαν Γιάννης, θα το ήθελα. Βλέπω το σίριαλ και λέω… ρε μπάμπη, πάρε την απόστασή σου, βλέπεις ότι θα πληγωθείς κι άλλο. Το έχω ζήσει το να ποθείς έναν άνθρωπο και να μην είναι αμοιβαία τα αισθήματα.

Τώρα που είμαι στις Άγριες Μέλισσες είναι ακόμα πιο δύσκολο γιατί με τον άνθρωπο αυτόν είμαστε στις ίδιες παρέες. Θα είμαι και του χρόνου στη σειρά, αλλά δεν έχω υπογράψει ακόμα. Μου αρέσει γιατί του χρόνου θα μπούμε σε μια εποχή πολύ σημαντική για την ελληνική ιστορία, τη χούντα», είπε αρχικά ο Γιάννης Βασιλώττος.

Τότε θα γίνουν τα τελευταία γυρίσματα για το μεγάλο φινάλε

Μια σειρά που πρόκειται να συνεχιστεί και για τρίτη σεζόν είναι οι Άγριες Μέλισσες, αποκαλύπτοντας μάλιστα και πότε θα γίνουν τα γυρίσματα για το μεγάλο φινάλε.

Πολλοί είναι βέβαια οι ηθοποιοί που θα αποχωρήσουν μέσα στα επόμενα επεισόδια αλλά πολύ είναι και αυτοί που θα δούμε στην επόμενη σεζόν.

Σύμφωνα με την Μελίνα Τσαμπάνη, οι προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει και όπως δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της. «Μέχρι αρχές Ιουνίου και αρχές Ιουλίου θα πάμε μέχρι το Πάσχα του 2022».

Στο μεταξύ, ο μεγάλος φόβος της Λενιώς είναι ότι αυτό που έζησε στη φυλακή, η εγκυμοσύνη που τερματίστηκε βίαια με εντολή του Βόσκαρη, έχει προκαλέσει ανεπανόρθωτη ζημιά στο κορμί της και για αυτό και θα ζητήσει τη βοήθεια τη Ρίζως, ώστε να μάθει αν μπορεί να μείνει έγκυος ξανά.

Άγριες Μέλισσες γυρίσματα για το φινάλε

Και όπως φαίνεται, αυτήν τη φορά η ζωή θα της χαμογελάσει. Μετά από όσα πέρασαν, αυτή και ο Λάμπρος θα αποκτήσουν αυτό που επιθυμούν περισσότερο από όλα. Ένα παιδί, που θα ολοκληρώσει τον έρωτα και την ευτυχία την οποία δικαιούνται όσο λίγοι.

Ο εισαγγελέας ο Αλέξης, ενώ ερευνά τον θάνατο του Θέμελη, επειδή έχει μπλέξει και η οργάνωση των χουντικών, θα του στήσουν παγίδα και θα τον σκοτώσουν.

Ο Μιλτιάδης θα μπει στο ψυχιατρείο και ο ρόλος του θα… κορυφωθεί. Οι σεναριογράφοι θέλουν να λυτρώσουν αυτόν τον χαρακτήρα κι έτσι θα τον δούμε να πεθαίνει ηρωικά.

Τέλος, ο Μάνος Βόσκαρης, όταν θα μαθευτεί ένα μεγάλο οικογενειακό του μυστικό, θα δώσει τέλος στον εαυτό του από τις τύψεις.