Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

8 Λέξεις: Η Ηλιάνα "καρφώνει" τον Δημήτρη - «Τώρα θα πληρώσεις για όλα»

Παθαίνει το σοκ της ζωής του ο Άκης

8 Λέξεις: Η Ηλιάνα
TV24 02.05.2021 07:53
Από Ελένη Ζουγανέλη

H Ηλιάνα στις 8 Λέξεις, έχει βαλθεί να μάθει τι είναι αυτό που σχεδιάζουν πίσω από την πλάτη του πατέρα της, ο αδελφός της με τη Μαίρη. Ηδη έχει βρει κάποια στοιχεία, τόσο μέσα από τα λάπτοπ που πήρε κρυφά όσο και από κάποια μισόλογα που έχει ακούσει. Η αποκάλυψη όμως δεν αργεί να έρθει και να πάρει την εκδίκησή της από τον Δημήτρη, που τόσα της έχει κάνει στο παρελθόν.

Η Ηλιάνα παρακολουθεί τις συνομιλίες του Δημήτρη και της Μαίρης, χωρίς ωστόσο να έχει καταφέρει να εντοπίσει ακόμα για τι κομπίνα πρόκειται. Είναι όμως απολύτως σίγουρη ότι κάτι πολύ σοβαρό συμβαίνει. Ετσι αποφασίζει να τους παρακολουθήσει. Επίσης, θα έχουμε νέα κρίση στον γάμο του Οδυσσέα και της Έρσης

Λίγο αργότερα βλέπει ότι ο αδελφός της βρίσκεται σε ένα σημείο που δεν περίμενε να τον δει ποτέ, καθώς πρόκειται για έναν επαγγελματικό χώρο που ανήκει στον Μάρκο. Ο Δημήτρης δείχνει να περιμένει κάτι να παραλάβει. Και όντως κάτι περιμένει καθώς φτάνει ένα αυτοκίνητο που είναι αρκετά ύποπτο. Η Ηλιάνα δεν φεύγει, αλλά περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να δει τι υπάρχει μέσα σ’ αυτό το περίεργο αυτοκίνητο.

8 Λέξεις Ηλιάνα Δημήτρης

Με αυτό τον τρόπο η Ηλιάνα θα μάθει τα πάντα για τον Δημήτρη στις 8 Λέξεις

Και τελικά τα καταφέρνει, καθώς κατορθώνει να κλέψει ένα μπλίστερ με χάπια από το λευκό βανάκι που μεταφέρει τα αναβολικά. Από την άλλη, άσχημη συνάντηση για Μάγδα και Ελισάβετ.

Η Ηλιάνα, σίγουρη ότι πρόκειται για κάτι παράνομο, δίνει τα χάπια σε χημικό της εταιρείας: «Σε παρακαλώ, θέλω να εξετάσεις τα σύσταση αυτών των χαπιών και να μου πεις, αλλά πρόσεξε καλά. Δεν θέλω να μάθει κανείς τίποτα και κυρίως ο αδελφός μου», τον προειδοποιεί.

Την ίδια στιγμή ο Μάρκος καλεί τη Μαίρη σπίτι του και της δίνει ένα τελεσίγραφο που δεν το περίμενε: «Μαίρη, εγώ δεν παίζω, όπως έχεις καταλάβει. Αν ακόμα είσαι κολλημένη με τον πρώην σου, καλύτερα να τα μαζεύεις και να φεύγεις από εδώ και γενικότερα από κοντά μου. Ακόμα και από τα επαγγελματικά», της ξεκαθαρίζει.

Στο μεταξύ η Ηλιάνα συνεχίζει να πολιορκεί τον Παύλο και του ζητάει να βγουν για ποτό, ενώ λίγο αργότερα «σκάει η βόμβα». Η Ηλιάνα ανακαλύπτει τι κρύβεται πίσω από την κομπίνα που έχουν στήσει ο Δημήτρης με τη Μαίρη: «Τώρα θα πληρώσεις για όλα όσα μου έχεις κάνει», λέει και αρχίζει να σχεδιάζει την εκδίκησή της, η οποία δεν αργεί να έρθει, μόλις παίρνει την απάντηση από τον χημικό της εταιρείας: «Πού βρήκατε αυτά τα χάπια, κυρία Αρώνη; Πρόκειται για αναβολικά και μάλιστα σκληρά. Ουσίες που είναι απαγορευμένες», της λέει. Από την άλλη, η Κατερίνα επιτίθεται στον Μιλτιάδη.

8 Λέξεις Άκης Αρώνης

Η Ηλιάνα παίρνει την απάντηση που ήθελε και για μια ακόμα φορά καταγράφει τον Δημήτρη και τη Μαίρη σε μια επιλήψιμη συζήτηση. Αμέσως κάνει το επόμενο βήμα και στέλνει το βίντεο ανώνυμα στον Ακη, ο οποίος μόλις το βλέπει παθαίνει το σοκ της ζωής του.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

8 Λέξεις: Η Κατερίνα δεν μπορεί να δεχτεί τον Άλκη στην οικογένειά της

Survivor 4: «Η συνεργασία του Παππά με τον Γεωργίου και πολύ άντεξε»

Share