Τρίτη, 27 Ιουλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

House of Fame: Η Έλενα έριξε «χυλόπιτα» στον Γιώργο Ντίνο

Του έκοψε το φλερτ!

House of Fame: Η Έλενα έριξε «χυλόπιτα» στον Γιώργο Ντίνο
TV24 04.05.2021 20:06
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Στο σημερινό επεισόδιο του House of Fame, η Έλενα κάθισε μαζί με τον Γιώργο Ντίνο και του «έκοψε» το φλερτ που υπήρχε μεταξύ τους, ξεκαθαρίζοντάς του πως προτιμά να είναι φίλοι μεταξύ τους και τίποτα παραπάνω.

Ο Γιώργος Ντίνος προσπαθεί εδώ και καιρό να πολιορκήσει την Έλενα, χωρίς ωστόσο να βρίσκει την απαραίτητη ανταπόκριση.

Σήμερα, της εξήγησε πώς βλέπει το μεταξύ τους, λίγο μετά την εμφάνιση της Ιωάννας Μαλέσκου στην Ακαδημία, αλλά εκείνη τον απέρριψε ευγενικά.

Η «χυλόπιτα» της Έλενας στον Γιώργο Ντίνο

«Ήταν μια δική μου κακή στιγμή»

Το μεσημέρι της Κυριακής, ο Πάνος Μεταξόπουλος μίλησε στην κάμερα του στο Σου Κου Family και στην Μαίρη Βλάχου και αναφέρθηκε στη κόντρα που είχε ξεσπάσει στο House of Fame με τον Γιώργο Αρσενάκο.

Σε ένα live της Παρασκευής, ο Στέφανος, μετά το τέλος της ερμηνείας του, αφιέρωσε το τραγούδι στην γιαγιά του, μια κίνηση ωστόσο που έφερε αντιδράσεις.

«Την προηγούμενη ημέρα είχαμε μια πρόβα με τον πιτσιρικά, που είχε αφιερώσει το τραγούδι στην γιαγιά του. Οπότε όταν τελείωσε το τραγούδι και μίλησε ο κύριος Αρσενάκος και πήρε θέση, είμαι σίγουρος ότι δεν θα είχε δει το στιγμιότυπο. Ήταν μια δική μου κακή στιγμή.

Δεν το συζητώ καν. Είναι αξιόλογος στην δουλειά του. Σίγουρα η δική του ματιά είναι ίσως η πιο σοβαρή για τα παιδιά του House of Fame. Επί της ουσίας αυτός θα τους προσλάβει.»

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

House of Fame: Μπήκε στην Ακαδημία ο Θέμης - «Πάγωσαν» οι παίκτες με την ανακοίνωση τους

House of fame: Μπήκε στην Ακαδημία ο Χάρης Βαρθακούρης

Share