House of Fame: Ο Γιώργος Ντίνος ζήλεψε την Έλενα και τον Γιάννη

Τον έβαλε στη θέση του η Έλενα με μία νέα χυλόπιτα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
House of Fame: Ο Γιώργος Ντίνος ζήλεψε την Έλενα και τον Γιάννη

Στο σημερινό επεισόδιο του House of Fame, η Έλενα έκανε πρόβα μαζί με τον Γιάννη για το ντουέτο τους, γεγονός που δημιούργησε μεγάλη ένταση στον Γιώργο Ντίνο ο οποίος ζήλεψε πολύ με το σκηνικό και δε δίστασε να αντιδράσει.

Στο χθεσινό επεισόδιο, είδαμε την Έλενα να ξεκαθαρίζει στον Γιώργο πως τον βλέπει μόνο ως φίλο αλλά φαίνεται πως η απάντησή της αυτή δεν του έφτανε.

Μετά το παραπάνω σκηνικό, η Έλενα έπιασε τον Γιώργο για να του μιλήσει και του εξήγησε πως δεν θέλει να τον δει να αλλάζει, λέγοντάς του για ακόμα μία φορά πως τον βλέπει μόνο ως φίλο.

Μπήκε στην Ακαδημία η Ελένη Πέτα

Μία μεγάλη έκπληξη περίμενε στο επεισόδιο της Τετάρτης στο House of Fame την Πηνελόπη, η οποία μπήκε στο δωμάτιο φωνητικής και είδε ξαφνικά μπροστά της την Ελένη Πέτα, την ερμηνεύτρια του τραγουδιού που έχει επιλέξει να πει αυτή την εβδομάδα στο live.

Μετά την είσοδο της Ιωάννας Μαλέσκου, μία ακόμα καλεσμένη επισκέφθηκε την Ακαδημία. Η Ελένη Πέτα αποκάλυψε πως βλέπει καθημερινά το show και βοήθησε την Πηνελόπη με το κομμάτι που έχει να ερμηνεύσει στο live, στο οποίο είναι και υποψήφια προς αποχώρηση.