Άγριες Μέλισσες: Συγκρούονται άσχημα Κωνσταντής και Μελέτης

Καταιγιστικό το σημερινό 6/5 επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: Συγκρούονται άσχημα Κωνσταντής και Μελέτης

Καταιγιστικό είναι το σημερινό 6/5 επεισόδιο της σειράς Άγριες Μέλισσες, καθώς θα δούμε εκτός της σύγκρουσης Μελέτη και Κωνσταντή, την δίκη για την επιμέλεια του Σέργιου.

Οι σημερινές εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες του ΑΝΤ1

Πέμπτη 6 Μαΐου - Επεισόδιο 135

Ο Μιλτιάδης βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό του και ο Δούκας, μαινόμενος, αποφασίζει να ανταποδώσει με τη βοήθεια του Μελέτη. Ο Κωνσταντής αρνείται να συμμετέχει σε αυτό που σχεδιάζουν και έρχεται σε σύγκρουση για πρώτη φορά με τον Μελέτη. Η Ασημίνα με τη Δρόσω έρχονται αντιμέτωπες με τον Νικηφόρο στο δικαστήριο για την επιμέλεια του Σέργιου.

Ο Νικηφόρος είναι σίγουρος για τη νίκη του, αντίθετα με την Ασημίνα που φοβάται πως το παρελθόν της Δρόσως θα λειτουργήσει εναντίον τους. Ποια θα είναι η απόφαση του δικαστηρίου; Τα μέλη του Συνεταιρισμού και ο Λάμπρος φοβούνται για τα αντίποινα του Δούκα και ανησυχούν για τον Μιλτιάδη. Τι σχεδιάζει ο Μελέτης για να τον βγάλει απ’ τη μέση; Η Σοφούλα ανοίγει την καρδιά της στη μοναχή για όσα της συνέβησαν. Τι θα αποφασίσει; Θα επιστρέψει στους γονείς της; Ενώ, ο Μελέτης σκοτώνει τον Αλέξη.

Αυτό είναι το δραματικό τέλος του Νικηφόρου - Χάνει τον Σέργιο και όχι μόνο

Την απόλυτη καταστροφή θα βιώσει ο Νικηφόρος, ο οποίος θα δει όλα όσα με κόπο έχτιζε να γκρεμίζονται σαν χαρτόκουτο από τα τραγικά λάθη του! Αφού θα χάσει για πάντα την Ασημίνα και τον Σέργιο, ο νεαρός θα χάσει και όσα του αναλογούν στην περιουσία των Σεβαστών, καθώς ο Δούκας θα τον τιμωρήσει σκληρά για την προδοσία προς το πρόσωπό του έξι χρόνια πριν! Το TV24 έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ για τις Άγριες Μέλισσες.

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Άγριες Μέλισσες 3-6/5

Ο Νικηφόρος εμφανίστηκε στη σειρά στο δεύτερο επεισόδιο, όπου κατέφθασε από το Παρίσι στο Διαφάνι προκειμένου να μείνει λίγες μέρες με την οικογένειά του και με αφορμή τον γάμο του Σέργιου με την Ελένη. Ομως ο θάνατος του αδελφού του, οι δύσκολες ώρες που περνούσε εκείνο το διάστημα η οικογένειά του και ο έρωτας του για την Ασημίνα, τον έκαναν να πάρει την απόφαση να μείνει μόνιμα πια στο Διαφάνι.

Ολοι μιλούσαν για το πόσο καλός άνθρωπος είναι, για το πόσο διαφορετικός είναι από τους υπόλοιπους Σεβαστούς μεγαλωμένος με την Ανέτ στο Παρίσι κουβαλώντας σημαντικές αξίες που οι άλλοι Σεβαστοί ούτε κατά διάνοια είχαν. Πολέμησε και πάλεψε για να καταφέρει να παντρευτεί την Ασημίνα, η οικογένεια της οποίας ήταν ο νούμερο ένας εχθρός της δικής του.

Ομως το “καλό” αυτό παιδί σύντομα έδειξε την αδυναμία του και κοιμήθηκε με την αδελφή της με την οποία απέκτησαν τον μικρό Σέργιο. Ενα παιδί που πήρε η Ασημίνα και το μεγάλωσε σαν να το γέννησε η ίδια. Ακόμα κι όταν η Ελένη παραδέχτηκε το έγκλημά της για τον φόνο του Σέργιου, ο Νικηφόρος ήταν βράχος δίπλα στην Ασημίνα πηγαίνοντας ξανά κόντρα στη δική του οικογένεια, ενώ ο ίδιος ήταν εκείνος που αποφάσισε να τιμωρήσει τον πατέρα του με το να τον καταδώσει για τις παρανομίες που έκανε με τη βιομηχανική ζώνη. Δείτε ωστόσο όσα θα δούμε την επόμενη εβδομάδα πριν παιχτούν στην τηλεόραση.

Άγριες Μέλισσες Νικηφόρος

Ο Δούκας το σκάει και ζει σαν φυγάς για έξι χρόνια μακριά από το Διαφάνι, ενώ ο Νικηφόρος αναλαμβάνει τα ηνία της οικογενειακής περιουσίας. Και έχοντας την εξουσία στα χέρια του, έδειξε και τον πραγματικό του χαρακτήρα, αυτόν του αδίστακτου!

Οπως του είχε πει κάποτε ο Μελέτης στα πρώτα επεισόδια της σειράς: “Στα μάτια σου βλέπω τον Δούκα! Μην πιστεύεις ότι είσαι διαφορετικός από εκείνον”. Και ο Νικηφόρος επέδειξε πως παρά την φαινομενικά καλή εικόνα που βγάζει προς τα έξω, όταν θυμώνει και δεν του κάνουν το χατίρι μπορεί να γίνει χειρότερος και από τον Δούκα!

Τα λάθη & η αποκάλυψη στις Άγριες Μέλισσες

Η αρχή του τέλους για τον Νικηφόρο ξεκίνησε απ' όταν ανέλαβε τα ηνία της οικογενειακής περιουσίας με τις ευλογίες του Δούκα! Δεν ήξερε όμως πως όλο αυτό ήταν μία καλοστημένη παγίδα του πατέρα του για να τον ξεσκεπάσει μια και πάντα βαθιά μέσα του πίστευε πως ο μικρός του γιους ήταν εκείνος που τον πρόδωσε.

Παράλληλα ο Νικηφόρος πάλευε μέσα σε όλα να κερδίσει ξανά την αγάπη και την εμπιστοσύνη της γυναίκας του, η οποία ποτέ δεν συγχώρεσε το παραστράτημα του με την αδελφή της, όσο και αν προσποιούνταν πως έχει ξεχάσει! Εκείνη όχι μόνο δεν ξέχασε, αλλά όταν της δόθηκε η ευκαιρία τον “τιμώρησε” με το ίδιο νόμισμα! Δηλαδή τον απάτησε με τον Μπάμπη.

Εκεί ο Νικηφόρος έδειξε ξανά το αδίστακτο πρόσωπό του και πως μέσα στο αίμα του κυλάει αίμα Σεβαστού καθώς με όπλο απείλησε τον νεαρό να μείνει μακριά από τη γυναίκα του. Και παρά τις προειδοποιήσεις εκείνου ότι ο Νικηφόρος είναι επικίνδυνος η Ασημίνα αναγκάζεται να τον ακολουθήσει για να αποφύγει τα χειρότερα! Και εκεί που η οικογένεια φεύγει στο Παρίσι, οι απειλές της Δρόσως αναγκάζουν την Ασημίνα να παραδεχτεί στον άνδρα της πως και οι τρεις αδελφές σκότωσαν τον αδελφό του, όπως πρώτο το TV24 σας είχε αποκαλύψει!

Εκεί ο Νικηφόρος δείχνει και πάλι το πόσο αδίστακτος είναι και αρπάζει το παιδί, γυρίζει στην Ελλάδα και κινεί όλες τις διαδικασίες για να πάρει την πλήρη επιμέλεια του Σέργιου, αλλά και να βγάλει για πάντα έξω από τη ζωή του παιδιού την Ασημίνα, παρά τις αντιρρήσεις όλων! Τότε η Ασημίνα και η Δρόσω αποφασίζουν να κάνουν κοινή αγωγή για να διεκδικήσουν το παιδί! Ο Νικηφόρος το μαθαίνει και πάνω στον θυμό του αποκαλύπτει την αλήθεια για τον φόνο στον Κωνσταντή!

Ο Μιλτιάδης “καίει” τον Νικηφόρο στον Δούκα

Άγριες Μέλισσες δραματικό τέλος Νικηφόρου

Ο Νικηφόρος μετά τις τελευταίες εξελίξεις θέλει να δώσει όλη του την ενέργεια στην υπόθεση της επιμέλειας του μικρού και γι' αυτό αποφασίζει να μην ασχοληθεί με τον συνεταιρισμό. Γεγονός που κάνει έξαλλα τα υπόλοιπα μέλη: “Εξαιτίας σου φτάσαμε εδώ που φτάσαμε και τώρα μας κρεμάς;”, του λένε, αλλά εκείνος δεν νοιάζεται.

Ο Μιλτιάδης προσπαθεί να τον συνετίσει: “Σε εμπιστευτήκαμε αν και είχα ενδοιασμούς γιατί όπως και να έχει είσαι γιος του Δούκα! Και τελικά δεν έπεσα έξω! Κοίτα να μας γλιτώσεις από αυτή την κατάσταση που μας έμπλεξες, αλλιώς δεν ξέρω κι εγώ που θα φτάσω”, λέει δίνοντας τελεσίγραφο στον ανιψιό του.

Ο συνεταιρισμός και ο Δούκας βρίσκονται πια σε ανοιχτό πόλεμο και οι συνέπειες θα είναι ανυπολόγιστες για όλους, ενώ ο Νικηφόρος ανατρέπει τα πάντα όταν υπερασπίζεται για πρώτη φορά τις θέσεις του πατέρα του! Τότε ο Μιλτιάδης οργισμένος με την στάση του ανιψιού του, αποκαλύπτει στον Δούκα το ένοχο μυστικό του γιου του:

“Χαίρεσαι Δούκα ότι ο Νικηφόρος πήρε το μέρος σου, αλλά δεν υπολόγισες ότι δημιούργησες έναν νέο Δούκα! Ξέρεις ποιος ήταν αυτός που σε πρόδωσε πριν από έξι χρόνια; Ο γιος σου ήταν! Ο Νικηφόρος ήταν αυτός που σε κατέδωσε για τις παρανομίες με τη βιομηχανική ζώνη”, του λέει και ο Δούκας προσπαθεί να συγκρατήσει την οργή του και να επιβεβαιώσει τα όσα του είπε ο Μιλτιάδης. Από την άλλη, ο Κωνσταντής ανακοινώνει στην Δρόσω να χωρίσουν.

Παράλληλα η συμπεριφορά του Νικηφόρου το τελευταίο διάστημα έχει προκαλέσει αντιδράσεις ακόμα και σε ανθρώπους που πάντα τον στήριζαν, αφού το γεγονός ότι χρησιμοποιεί τον μικρό Σέργιο ως όπλο κατά της Ασημίνας προκαλεί αποστροφή και όλοι είναι εναντίον του σ' αυτό! Κυρίως για την ψυχολογία του μικρού που καθημερινά βυθίζεται στην κατάθλιψη όλο και περισσότερο!

Στο μεταξύ, η Ασημίνα και η Δρόσω περιμένουν με ανυπομονησία την μέρα που θα κρατήσουν τον μικρό Σέργιο, όπως όρισε το δικαστήριο! Δεν υπολογίζουν όμως τα σχέδια του Νικηφόρου που παρά τη δικαστική απόφαση δεν αφήνει το παιδί να επισκεφτεί τη μητέρα του. Η Ασημίνα όμως αποφασίζει να ορθώσει ανάστημα και πάει η ίδια στο σπίτι των Σεβαστών και ο καβγάς ανάμεσα στο άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι δεν αργεί να ξεσπάσει και οι ψυχραιμότεροι επεμβαίνουν για να τους σταματήσουν.