8 Λέξεις: Το μεγάλο μυστικό του Αιμίλιου αποκαλύπτεται - Στα όρια του εγκεφαλικού ο Άκης

Είναι συγκλονιστικό το σημερινό 6/5 επεισόδιο της σειράς του ΣΚΑΙ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
8 Λέξεις: Το μεγάλο μυστικό του Αιμίλιου αποκαλύπτεται -  Στα όρια του εγκεφαλικού ο Άκης

Συγκλονιστικό είναι το σημερινό επεισόδιο της σειράς 8 Λέξεις, καθώς θα δούμε να αποκαλύπτεται για πρώτη φορά το μεγάλο μυστικό του Αιμίλιου δημόσια. Ο Άκης λοιπόν, που τα ακούει όλα βρίσκεται στα όρια του εγκεφαλικού με τα όσα μαθαίνει και ζητάει την άμεση απόλυση του.

Οι εξελίξεις της σειράς του ΣΚΑΙ, 8 Λέξεις

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 208

Ενώ η Έλλη ετοιμάζεται για τον γάμο της, η ένταση ανάμεσα στην Έλλη και τον Φρίξο συνεχίζεται. Εντωμεταξύ, η Κατερίνα θυμώνει όταν συνειδητοποιεί πως στο νησί βρίσκεται κι ο Άλκης, καλεσμένος από την Ιφιγένεια. Η αστυνομία εντοπίζει τα κλοπιμαία κοσμήματα και τα επιστρέφει στον Άκη.

Ο Σίμος ενημερώνει την Εύα ότι η απεργία πείνας της Ολυμπίας καλά κρατεί κι αποφασίζουν να την φέρει πίσω το συντομότερο δυνατόν. Η Ηλιάνα παρακολουθεί τις συνομιλίες του Δημήτρη και της Μαίρης, χωρίς όμως να έχει καταφέρει να εντοπίσει ακόμα για τι κομπίνα πρόκειται. Η Ναυσικά, με βαριά καρδιά, ξεκαθαρίζει στον Δημοσθένη πως η σχέση τους πρέπει να τελειώσει, πριν τους τσακίσει η απόσταση.

Ο Έκτορας δίνει μια συνέντευξη στο ραδιόφωνο και αποκαλύπτει όλη την απάτη του Αιμίλιου με το βραβείο. Κι ενώ ξεσπάει μια δυνατή μπόρα, ο Φρίξος συνειδητοποιεί πως έχει ξεχάσει να αγοράσει νυφική ανθοδέσμη, οδηγώντας την Έλλη στο σημείο να ακυρώσει τον γάμο.

Να σημειώσουμε πως η Μάγδα που βρίσκεται στο πλευρό του Αιμίλιου θα συναντήσει την Ελισάβετ και θα την βρίσει πάεα πολύ άσχημα.

Μεγάλο σοκ θα πάθει ο Άκης όταν μάθει και την πλεκτάνη που του έχει στήσει ο γιος του

H Ηλιάνα στις 8 Λέξεις, έχει βαλθεί να μάθει τι είναι αυτό που σχεδιάζουν πίσω από την πλάτη του πατέρα της, ο αδελφός της με τη Μαίρη. Ηδη έχει βρει κάποια στοιχεία, τόσο μέσα από τα λάπτοπ που πήρε κρυφά όσο και από κάποια μισόλογα που έχει ακούσει. Η αποκάλυψη όμως δεν αργεί να έρθει και να πάρει την εκδίκησή της από τον Δημήτρη, που τόσα της έχει κάνει στο παρελθόν.

Η Ηλιάνα παρακολουθεί τις συνομιλίες του Δημήτρη και της Μαίρης, χωρίς ωστόσο να έχει καταφέρει να εντοπίσει ακόμα για τι κομπίνα πρόκειται. Είναι όμως απολύτως σίγουρη ότι κάτι πολύ σοβαρό συμβαίνει. Ετσι αποφασίζει να τους παρακολουθήσει. Επίσης, θα έχουμε νέα κρίση στον γάμο του Οδυσσέα και της Έρσης

Λίγο αργότερα βλέπει ότι ο αδελφός της βρίσκεται σε ένα σημείο που δεν περίμενε να τον δει ποτέ, καθώς πρόκειται για έναν επαγγελματικό χώρο που ανήκει στον Μάρκο. Ο Δημήτρης δείχνει να περιμένει κάτι να παραλάβει. Και όντως κάτι περιμένει καθώς φτάνει ένα αυτοκίνητο που είναι αρκετά ύποπτο. Η Ηλιάνα δεν φεύγει, αλλά περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να δει τι υπάρχει μέσα σ’ αυτό το περίεργο αυτοκίνητο.

8 Λέξεις Ηλιάνα Δημήτρης

Και τελικά τα καταφέρνει, καθώς κατορθώνει να κλέψει ένα μπλίστερ με χάπια από το λευκό βανάκι που μεταφέρει τα αναβολικά. Από την άλλη, άσχημη συνάντηση για Μάγδα και Ελισάβετ.

Η Ηλιάνα, σίγουρη ότι πρόκειται για κάτι παράνομο, δίνει τα χάπια σε χημικό της εταιρείας: «Σε παρακαλώ, θέλω να εξετάσεις τα σύσταση αυτών των χαπιών και να μου πεις, αλλά πρόσεξε καλά. Δεν θέλω να μάθει κανείς τίποτα και κυρίως ο αδελφός μου», τον προειδοποιεί.

Την ίδια στιγμή ο Μάρκος καλεί τη Μαίρη σπίτι του και της δίνει ένα τελεσίγραφο που δεν το περίμενε: «Μαίρη, εγώ δεν παίζω, όπως έχεις καταλάβει. Αν ακόμα είσαι κολλημένη με τον πρώην σου, καλύτερα να τα μαζεύεις και να φεύγεις από εδώ και γενικότερα από κοντά μου. Ακόμα και από τα επαγγελματικά», της ξεκαθαρίζει.

Στο μεταξύ η Ηλιάνα συνεχίζει να πολιορκεί τον Παύλο και του ζητάει να βγουν για ποτό, ενώ λίγο αργότερα «σκάει η βόμβα». Η Ηλιάνα ανακαλύπτει τι κρύβεται πίσω από την κομπίνα που έχουν στήσει ο Δημήτρης με τη Μαίρη: «Τώρα θα πληρώσεις για όλα όσα μου έχεις κάνει», λέει και αρχίζει να σχεδιάζει την εκδίκησή της, η οποία δεν αργεί να έρθει, μόλις παίρνει την απάντηση από τον χημικό της εταιρείας: «Πού βρήκατε αυτά τα χάπια, κυρία Αρώνη; Πρόκειται για αναβολικά και μάλιστα σκληρά. Ουσίες που είναι απαγορευμένες», της λέει. Από την άλλη, η Κατερίνα επιτίθεται στον Μιλτιάδη.

8 Λέξεις Άκης Αρώνης

Η Ηλιάνα παίρνει την απάντηση που ήθελε και για μια ακόμα φορά καταγράφει τον Δημήτρη και τη Μαίρη σε μια επιλήψιμη συζήτηση. Αμέσως κάνει το επόμενο βήμα και στέλνει το βίντεο ανώνυμα στον Ακη, ο οποίος μόλις το βλέπει παθαίνει το σοκ της ζωής του.