House of Fame: Με μείον τέσσερις βαθμούς στο Live η Βένια

Εκνεύρισε τους συμπαίκτες της και είχε επιπτώσεις

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
House of Fame: Με μείον τέσσερις βαθμούς στο Live η Βένια

Στο σημερινό επεισόδιο του House of Fame, οι σπουδαστές ψήφισαν και αποφάσισαν ποιος είναι ο παίκτης που θα πάει στο Live με μείον τέσσερις βαθμούς. Η Βένια ήταν αυτή που είχε την τιμητική της αφού η συμπεριφορά της εκνεύρισε πολλούς!

Όλα άρχισαν όταν διέκοψε την πρόβα της Κόνη για να κάνει εκείνη με την Άρη. Η κίνησή της αυτή έφερε αντιδράσεις στο σπίτι σε σημείο που ο Γιάννης, ένας από τους καλούς της φίλους της την «είπε», εξηγώντας της πως συμπεριφέρεται κάπως αλαζονικά.

Κάπως έτσι λοιπόν, μαζεύτηκαν οι ψήφοι και πήρε το μείον τέσσερα, το οποίο χωρίς αμφιβολία θα της στοιχίσει στο live, ειδικά μετά από το προηγούμενο live που έφερε μεγάλες εντάσεις.

«Η Ελένη Φουρέιρα δεν είναι καλή σαν παρουσιάστρια»

Το πρωί της Τετάρτης, ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης μίλησε στη κάμερα του Πρωινού και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην Ελένη Φουρέιρα και την παρουσίαση της στο House of Fame, που πολλοί την έχουν σχολιασει αρνητικά.

Ο ίδιος σχολίαζοντας αρχικά την Ελένη Μενεγάκη είπε: «Με το που μπήκε μέσα είπα “αυτή είναι”. Είναι από τους 2-3 πιο έξυπνους ανθρώπους που υπάρχουν στην τηλεόραση. Δεν την άκουσα ποτέ να λέει “ναι το ξέρω”. Δεν θα έκανε ποτέ κάτι πέρα από αυτό που ξέρει ότι είναι καλή».

Αναφορικά με τα ριάλιτι, ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης είπε: «Το μόνο που ξεχωρίζω είναι αυτό της μαγειρικής . Το MasterChef μπορεί να σε οδηγήσει σε ένα κανονικό επάγγελμα. Στο Survivor πιο διάσημοι είναι οι άσημοι. Πώς να τους πάρεις στα σοβαρά αυτούς που πάνε και πέφτουν στις λάσπες. Αν στο GNTM δεν υπάρχει η Βίκυ Καγιά θα είναι πρόβλημα. Η Ελένη Φουρέιρα δεν είναι καλή σαν παρουσιάστρια. Ευτυχώς υπάρχει ο Φοίβος».