Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Φάρμα: Ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος και ο Θανάσης Πάτρας οι δύο υποψήφιοι αρχηγοί

Ποιος από τους δύο θα αναλάβει όμως τα ηνία;

Φάρμα: Ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος και ο Θανάσης Πάτρας οι δύο υποψήφιοι αρχηγοί
TV24 07.05.2021 21:33
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Με τους δύο αρχηγούς αυτής της εβδομάδας ξεκίνησε το αποψινό επεισόδιο της Φάρμας, λίγο μετά την αποχώρηση του Βασίλη Μαντζουράνη.

Ο Σάκης Τανιμανίδης συγκέντρωσε τους παίκτες στο σαλόνι του σπιτιού προκειμένου να τους διαβάσει το γράμμα που άφησε ο Βασίλης, μέσα στο οποίο όριζε και τον πρώτο υποψήφιο αρχηγό.

Ο συγκεκριμένος παίκτης λοιπόν επέλεξε τελικά τον Βασίλη Θεοδωρόπουλο με τους υπόλοιπους παίκτες σε ανοιχτή ψηφοφορία να ορίζουν τον Θανάση Πάτρα.

«Με Τζώρτζογλου και Ιατρόπουλο η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά»

Η Βασίλης Μαντζουράνης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό όπου μίλησε για την αποχώρηση του από την Φάρμα, αλλά και τα όσα σημειώθηκαν το τελευταίο διάστημα στο ριάλιτι.

«Η Φάρμα έχει κανόνες που είναι δίκαιοι. Αν είσαι καλός στα αγωνίσματα δεν πρόκειται να φύγεις. Ότι μπορεί να ήθελε ο Μιχάλης να φύγω μπορεί να ισχύει αλλά δεν μπορείς να πεις ότι είναι στημένο. Δεν ευθύνεται κάποιος για το ότι φεύγεις», είπε αρχικά.

Στην συνέχεια είπε για τον Ιατρόπουλο: «Είχαμε μια πολύ καλή σχέση, όμως την τελευταία εβδομάδα είδα συμπεριφορές από εκείνον που δεν είχα συνηθίσει. Άλλα έλεγε σε εμένα ή στον Βασίλη κι άλλα έκανε μπροστά στις κάμερες. Είχες τους λόγους του, αλλά τη λύσαμε την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε.

Ο Μιχάλης έχει τον δικό του τρόπο να διαχειρίζεται τις καταστάσεις. Όταν έπρεπε να αποφασίσει τον πρώτο μονομάχο, κάτι που είναι δύσκολο, άρχισε να μιλάει με όλους. Αυτό δημιούργησε αναστάτωση και το παραδέχτηκε ότι ήταν λάθος. Πάνω στις δουλειές, στο κομμάτι της αρχηγίας ήταν τέλειος, όμως στην απόφαση ήταν τελείως λάθος».

Όσον αφορά την σχέση Ιατρόπουλου - Τζώρτζογλου: «Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά. Δεν ξέρεις αν αγαπιούνται ή μισιούνται. Δεν έχω καμία άποψη». Ενώ, οικειοθελώς αποχώρησε η Παναγιώταρου γιατί δεν άντεξε όλα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Φάρμα - Ειρήνη Κολιδά: Αυτός ήταν ο λόγος που αποχώρησε οικειοθελώς από το παιχνίδι

Σοφία Παυλίδου: «Θα ξανά έμπαινα στην Φάρμα γιατί τα αγαπάω τα παιδιά»

Share