8 Λέξεις: Η Ηλιάνα πολιορκεί τον Παύλο και του ζητά να βγουν για ποτό

Οι σημερινές 10/5 εξελίξεις της σειράς του ΣΚΑΙ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
8 Λέξεις: Η Ηλιάνα πολιορκεί τον Παύλο και του ζητά να βγουν για ποτό

Στο σημερινό 10/5 επεισόδιο της σειράς 8 Λέξεις, θα δούμε την Ηλιάνα να πολιορκεί τον Παύλο με σκοπό να τον... ρίξει! Για αυτό και του ζητάει να βγουν για ποτό.

Όσα θα δούμε απόψε στην σειρά του ΣΚΑΙ, 8 Λέξεις

8 Λέξεις - Δευτέρα 10/05/2021

Η Ηλιάνα κλέβει ένα κουτάκι με χάπια από το αυτοκίνητο που μεταφέρει τα αναβολικά και τα δίνει σε μια χημικό της εταιρίας για να τα εξετάσει. Μετά τον γάμο, ο Φρίξος και η Έλλη απολαμβάνουν ευχάριστες στιγμές στο ξενοδοχείο, αλλά τα ευτράπελα δεν λείπουν. Η ένταση μεταξύ της Κατερίνας και του Μιλτιάδη, εξαιτίας του Άλκη, συνεχίζεται. Ο Αιμίλιος κρύβεται από όλους, καθώς δεν θέλει να αντιμετωπίσει τις συνέπειες των πράξεών του. Ο Μάρκος καλεί τη Μαίρη σπίτι του και της βάζει ένα τελεσίδικο που δεν το περίμενε.

Ο Άκης, μετά τις αποκαλύψεις, διώχνει κακήν κακώς τον Αιμίλιο από το κανάλι. Ο Οδυσσέας δεν είναι διατεθειμένος πλέον να ανέχεται την αυταρχική συμπεριφορά της Έρσης, γεγονός που οδηγεί σε καβγάδες. Η Ελισάβετ απογοητεύεται βαθιά από τον Αιμίλιο. Η Ηλιάνα πολιορκεί τον Παύλο και του ζητά να βγουν για ποτό. Ενώ, η Μάγδα χάνει το παιδί.

Ο Άκης πετάει τον γιο του στο δρόμο μετά την αποκάλυψη της Ηλιάνας

Στις 8 Λέξεις, η Ηλιάνα στέλνει το βίντεο που «καίει» τον Δημήτρη στον Ακη, ο οποίος παθαίνει σοκ. Στη συνέχεια, αφού έρχεται σε μια άνευ προηγούμενου κόντρα με τον γιο του, δεν τον διώχνει απλά από την εταιρεία, αλλά στην κυριολεξία τον πετάει στον δρόμο.

Ο Ακης είναι σοκαρισμένος από την αποκάλυψη για την κομπίνα του Δημήτρη και δεν ξέρει πώς να αντιδράσει. Την ίδια ώρα, ο Δημήτρης με τη Μαίρη, ανυποψίαστοι για το ότι ο Αρώνης ξέρει, συνεχίζουν να οργανώνουν την επόμενη παράδοση των παράνομων φαρμάκων. Πρόκειται για ένα ακόμα χτύπημα στον Άκη, μετά την προδοσία του Αιμίλιου.

Στο μεταξύ ο Ακης αποφασίζει να αντιμετωπίσει τον Δημήτρη κατά πρόσωπο και τον φωνάζει να κάνουν μια κουβέντα… ενώ παράλληλα δεν μπορεί να πιστέψει την προδοσία του ίδιου του παιδιού του και βασανίζεται προκειμένου να αποφασίσει ποια θα είναι η τιμωρία του. Την ίδια στιγμή η Μαίρη ξεκαθαρίζει στον Μάρκο: «Δεν ξέρω τι θα κάνετε, αλλά εγώ δεν πρόκειται να βγω η χαμένη της υπόθεσης. Θα μου δώσετε αυτά που είχαμε συμφωνήσει και δεν θέλω να σας ξέρω μετά», του τονίζει.

Ο Ακης ωστόσο έρχεται αντιμέτωπος με τον Δημήτρη και αφού του τα λέει έξω από τα δόντια, του ανακοινώνει ψυχρά: «Θέλω να σηκωθείς και να φύγεις οριστικά από την εταιρεία. Σε πετάω έξω για πάντα, αν δεν το έχεις καταλάβει. Δεν πρόκειται να πάρεις τίποτα, δεκάρα τσακιστή από τα λεφτά μου και την περιουσία μου», του λέει ορθά-κοφτά και του δίνει να καταλάβει ότι δεν πρόκειται να αλλάξει γνώμη σε όσα του είπε. Με αυτή του την απόφαση ο Ακης ουσιαστικά επικύρωσε ότι η Ηλιάνα πέτυχε τον σκοπό της και έβγαλε τον αδελφό της από τη μέση.

Ο Δημήτρης, πέρα από την απογοήτευση που αισθάνεται, το μίσος και ο φθόνος αρχίζουν να τον κυριεύουν. Οταν μάλιστα μετά από λίγο η Ηλιάνα του αποκαλύπτει με περίσσιο θράσος ότι αυτή τον πρόδωσε, ο Δημήτρης γίνεται έξαλλος και ένας νέος πόλεμος, πολύ σκληρός, ανοίγει ανάμεσα στα αδέλφια. Ομως, αυτή τη φορά δεν ξέρουμε ποιος θα είναι το θύμα, αφού ο Δημήτρης ξέρει πολλά από το παρελθόν της Ηλιάνας και φαίνεται πλέον αποφασισμένος να την καταστρέψει.

8 Λέξεις Ηλιάνα

Η Μάγδα χάνει το μωρό σε ατύχημα

Ο Αιμίλιος για ακόμα φορά παρακαλάει τη Μάγδα να τα αφήσουν όλα πίσω και να μη διαλύσουν τον γάμο τους. Η Μάγδα όμως, πάνω σε μια έκρηξη θυμού, μαλώνει με τον Αιμίλιο και φεύγει θολωμένη από το σπίτι. Μπαίνει στο αυτοκίνητό της αλλά δεν προλαβαίνει να φτάσει και στον δρόμο τρακάρει άσχημα και τραυματίζεται. Αμέσως τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο και λίγο αργότερα ειδοποιούν τον Αιμίλιο: «Σας τηλεφωνούμε από το νοσοκομείο, η σύζυγός σας είχε ένα ατύχημα με το αυτοκίνητο, θα πρέπει να έρθετε το συντομότερο», του λένε. Ο Αιμίλιος τα έχει χαμένα και γεμάτος αγωνία τρέχει στο νοσοκομείο:

«Πού είναι η γυναίκα μου; Πώς είναι; Το παιδί, το παιδί κινδυνεύει;», ρωτάει, δεν αργεί όμως να μάθει τα άσχημα νέα: «Δυστυχώς, το παιδί δεν τα κατάφερε», του λένε. Η Μάγδα μόλις μαθαίνει ότι έχασε το μωρό, αρχίζει να κλαίει και να υποφέρει, αλλά δεν αφήνει τον Αιμίλιο να της συμπαρασταθεί: «Φύγε σε παρακαλώ, δεν θέλω να σε βλέπω. Δεν έχει κανένα νόημα πλέον», είναι τα λόγια της και τον διώχνει από κοντά της.

Ο Σίμος σε μεγάλο κίνδυνο

Ο Σίμος και η Εύα προσπαθούν να βάλουν την Ολυμπία σε μια σειρά, ενώ ο Νικηφόρος κάνει μια γκάφα και ρισκάρει να τινάξει το μυστικό της εγκυμοσύνης της Εύας στον αέρα. Την ίδια στιγμή ο Σίμος αποφασίζει να συνεχίσει την έρευνα στην παράνομη λέσχη και η Σμαράγδα ανησυχεί μήπως τον ανακαλύψουν.

Παρ’ όλα αυτά όμως, ο Σίμος συνεχίζει με το σχέδιο της παγίδευσης του κυκλώματος των τοκογλύφων, ενώ παράλληλα προσπαθεί να σώσει το κανάλι από την κατρακύλα. Οι μέρες περνάνε και ο Σίμος εισχωρεί όλο και πιο βαθιά στο κύκλωμα της τοκογλυφίας, ενώ η η Σμαράγδα ανησυχεί πολύ για τη σωματική του ακεραιότητα.