Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

MasterChef 5: Συγκινήθηκε ο Νίκος Σκορδάκης με τα λόγια του Νίκου Θωμά

«Αυτός ο άνθρωπος μας στηρίζει από την πρώτη μέρα...»

MasterChef 5: Συγκινήθηκε ο Νίκος Σκορδάκης με τα λόγια του Νίκου Θωμά
TV24 13.05.2021 21:22
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef 5, η Μαργαρίτα, ο Νίκος Σκορδάκης και ο Παύλος αναμετρούνται για να διεκδικήσουν τη θέση τους στον διαγωνισμό, σε ένα πιάτο που έφτιαξε ο Νίκος Θωμάς, ο οποίος συνεργάζεται με την εκπομπή.

Ο γνωστός σεφ, ο οποίος μάλιστα πρόσφατα ξεκίνησε τη νέα του εκπομπή Cook Beef στο Star, μίλησε για το μέλλον των παικτών στον διαγωνισμό και έδωσε κουράγιο σε όσους το χρειάζονταν.

Εξήγησε την ίδια στιγμή πως ακόμα και να μην φύγουν από το παιχνίδι με τη νίκη, αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα έχουν λαμπρό μέλλον στη μαγειρική.

Ο Νίκος Σκορδάκης συγκινήθηκε με τα λόγια του σεφ και μιλώντας στην κάμερα στη συνέχεια εξήγησε πως αυτός ο άνθρωπος βρίσκεται στο πλευρό τους από την αρχή του παιχνιδιού και τους στηρίζει.

Η συγκίνηση του Νίκου Σκορδάκη με τον Νίκο Θωμά στο MasterChef 5

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Ποιος αποχωρεί απόψε

Οι τρεις καλύτερες προσπάθειες στο χθεσινό και ανατρεπτικό Mystery Box του MasterChef ανήκαν στη Μαρίνα, τον Αλέξανδρο και τον Ιωάννη.

Ο Αλέξανδρος όμως ήταν αυτός που στέφθηκε νικητής με τους κριτές να του ανακοινώνουν το δώρο και τα πλεονεκτήματα που κέρδισε από τη δοκιμασία. Αντιθέτως, Μαργαρίτα, Παύλος και Νίκος βρέθηκαν στον τάκο και σήμερα πρέπει να δώσουν μια σκληρή μάχη για την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Το Youweekly.gr φημίζεται για την εγκυρότητά του και χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι τα Survivor spoils μας που δεν έχουν πέσει έξω ούτε μια φορά!

Έτσι ρωτήσαμε, μάθαμε και θα σας αποκαλύψουμε πως οι αποκλειστικές μας πληροφορίες αναφέρουν πως ηττημένος της βραδιάς θα είναι ο Νίκος Σκορδάκης.

Όλη την εβδομάδα φάνηκε ότι έχει πέσει η διάθεσή του αλλά και η απόδοσή του και ήρθε η ώρα του να φύγει για δεύτερη φορά.

Ποιος είναι ο Νίκος Σκορδάκης

MasterChef 5 spoiler 13/5 Νίκος Σκορδάκης

  • Ήρθε στο MasterChef 5 γιατί πιστεύει πως έχει να δείξει πολλά πράγματα στον κόσμο.
  • Θέλει να κάνει περήφανη την Πάτρα καθώς, όπως λέει, όποια πέτρα και αν σηκώσεις τον Σκορδάκη θα βρεις.
  • Έχοντας δουλέψει ως μάγειρας σε yacht, θέλει το ταξίδι του στο MasterChef 5 να ολοκληρωθεί στον τελικό.
  • Δηλώνει δυναμικός, ανταγωνιστικός, με χιούμορ και θεωρεί πως το όνομα του θα το θυμούνται όλοι για καιρό.
  • Με αρκετές διακυμάνσεις στη ζωή του, νιώθει πως τώρα πατάει γερά στα πόδια του και είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει όλες τις προκλήσεις του διαγωνισμού.
  • Το 5 είναι ο αγαπημένος του αριθμός και για αυτό το λόγο, το ΜasterChef 5, όπως δήλωνε πριν το παιχνίδι, θα τον βγάλει νικητή.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

MasterChef 5: «Σιγά μη νικήσει το Masterchef γυναίκα!»

Masterchef 5 - Παναγιώτης Τζαμαλής: Αποκάλυψε πόσα κιλά πήρε μέσα στο παιχνίδι

Share