Έξαψη: Ο Γιάννος δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη στη φυλακή

Οι σημερινές 17/5 εξελίξεις της σειράς του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έξαψη: Ο Γιάννος δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη στη φυλακή

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Έξαψη, θα δούμε τον Γιάννο μέσα στην φυλακή, να δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη. Ποιος θα πάει να τον συναντήσει;

Οι εξελίξεις της σειράς του Mega, Έξαψη

Δευτέρα 17 Μαΐου - Επεισόδιο 52

Η Ίριδα φτάνει στο αστυνομικό τμήμα του Ναυπλίου για να καταθέσει. Η Ζωή μένει άναυδη, ακούγοντας από τη Μαρίνα τα γεγονότα των τελευταίων μηνών. Όλη η οικογένεια προετοιμάζει την υποδοχή της Εβίτας μετά το εξιτήριό της. Ο Ορφέας βρίσκεται ξανά σε αδιέξοδο με την υπόθεση.

Ο Γιάννος δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη στη φυλακή. Ο Αλέξανδρος θυμώνει, όταν μαθαίνει ότι η Κλαίρη έφυγε για Ναύπλιο, χωρίς να του το πει. Στο Ναύπλιο επιστρέφει και η Μαρίνα με τον Κωστή, για να έρθουν αντιμέτωποι με αναπάντεχες εξελίξεις.

Η Σοφία Μανωλάκου έκανε αποκαλύψεις για τις εξελίξεις της Έξαψης

Η Σοφία Μανωλάκου παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στον Τηλεθεατή και μίλησε για την σειρά που συμμετέχει, Έξαψη.

Η όμορφη ηθοποιός αναφέρθηκε τόσο στην ηρωίδα της αλλά και για τα μυστικά που κουβαλάει, ενώ πριν μερικές μέρες είχε μιλήσει και για την συνεργασία της με την Ντορέττα Παπαδημητρίου.

- Η Βίκυ βρίσκεται στο επίκεντρο της δράσης, κουβαλώντας μυστικά και ντοκουμέντα;

«Πράγματι. Η Βίκυ είναι ένας ρόλος με μυστικά. Φταίει, βέβαια, και το γεγονός ότι έχει χάσει τη μνήμη της. Οπότε κι εκείνη μαζί με τους τηλεθεατές ανακαλύπτει σιγά σιγά στοιχεία του παρελθόντος».

- Από την επανεξέταση της υπόθεσής της, τι στοιχεία προκύπτουν;

«Η Βίκυ αρχίζει να θυμάται στιγμές που έζησε ακριβώς πριν από το ατύχημα, όπως ότι προσπάθησε να τη δωροδοκήσει η γυναίκα του πατέρα της, η Ίρις Αξιώτη».

Έξαψη Σοφία Μανωλάκου

- Ο Μηνάς εμπλέκεται στην υπόθεση της Βίκυς;

«Ο Μηνάς και η Βίκυ έχουν συναντηθεί στο παρελθόν. Και κατά κάποιον τρόπο εμπλέκεται στην υπόθεσή της. Το σίγουρο είναι ότι οι δυο τους αρχίζουν να έρχονται πιο κοντά».

-Από τη στιγμή που μαθαίνει ότι είναι κόρη του Τζώρτζη Αξιώτη, αποζητά την πατρική του αγάπη;

«Σαφώς. Από την πρώτη στιγμή που η Βίκυ μαθαίνει πως ο Τζώρτζης είναι ο πατέρας της, τον βρίσκει και αποζητά την αγάπη του».

-Εκείνος θα τη βοηθήσει να βρει τη μητέρα της;

«Ο Τζώρτζης βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της Βίκυς και τη βοηθάει στην αναζήτηση της μητέρας της. Ωστόσο, μία κίνηση της Βίκυς θα κάνει τη μητέρα της να εμφανιστεί».