Έξαψη: Μπαίνει στη σειρά ο Αλέκος Συσσοβίτης

Ο ρόλος που θα ενσαρκώσει

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έξαψη: Μπαίνει στη σειρά ο Αλέκος Συσσοβίτης

Η νέα επιτυχημένη σειρά του Mega, Έξαψη, έχει καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις του τηλεοπτικού κοινού και όχι άδικα αφού κάθε επεισόδιο είναι άκρως καθηλωτικό. Το πρωί της Τρίτης, η εκπομπή Πάμε Δανάη αποκάλυψε πως στα επόμενα επεισόδια θα δούμε και τον Αλέκο Συσσοβίτη να μπαίνει στη σειρά.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, με πολύχρονη καριέρα στον χώρο, έχει αρκετό καιρό να κάνει την εμφάνισή του στη μικρή οθόνη και σίγουρα η επάνοδός του θα ευχαριστήσει ιδιαίτερα τους φανατικούς τηλεθεατές της Έξαψης.

Η αποκάλυψη του Πάμε Δανάη για την είσοδο του Αλέκου Συσσοβίτη στην Έξαψη

«Έρχονται πολλές ανατροπές πάλι γιατί δεν μας αφήνουν σε χλωρό κλαρί στην Έξαψη! Αυτή τη φορά έχω να σας αποκαλύψω πως ένας πολύ αγαπημένος Έλληνας ηθοποιός εισβάλλει σε αυτό το υπέροχο σίριαλ και θα τα κάνει όλα τούμπα» πρόδωσε η Δανάη Μπάρκα στον αέρα της τηλεοπτικής της εκπομπής. «Του πάει κιόλας γιατί… προκαλεί και λίγη έξαψη από μόνος του. Φαντάσου, τώρα, στην Έξαψη».

Πράγματα που δεν γνωρίζατε για τον Αλέκο Συσσοβίτη

Ο Αλέκος Συσσοβίτης (Θεσσαλονίκη 16 Νοεμβρίου 1964) είναι Έλληνας ηθοποιός. Ο πατέρας του είχε καταγωγή από την Άρτα και η μητέρα του ποντιακής καταγωγής από την Κοζάνη.

Πήγε σε μια τεχνική σχολή και σε ηλικία 17 ετών βρέθηκε στη Μύκονο, όπου ασχολήθηκε με διάφορα επαγγέλματα. Ασχολήθηκε με το μόντελινγκ για 2 χρόνια, ενώ στις αρχές και μέσα της δεκαετίας του '90 στράφηκε στην ηθοποιία, μετά από μια συγκυρία και τη συμμετοχή του για πρώτη φορά στον κινηματογράφο στην ταινία "Ελεύθερη κατάδυση" του Γιώργου Πανουσόπουλου το 1995, με συμπρωταγωνίστριες τη Βαλέρια Χριστοδουλίδου και την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, με την οποία είχε εκείνη την περίοδο σχέση.

Αλέκος Συσσοβίτης Έξαψη

Το 1999 Συνεργάστηκε με το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος σε δυο παραστάσεις κατά το χρονικό διάστημα 2006-2008.

Κατοικεί στην Αθήνα, κοντά στο Πολεμικό Μουσείο.