Η Φάρμα - spoiler: Άγριος τσακωμός Κυριακής με Ντούπη - «Φύγε! Φύγε! Που θα κάνεις και θεωρία»

Δείτε απόσπασμα από το αυριανό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Φάρμα - spoiler: Άγριος τσακωμός Κυριακής με Ντούπη - «Φύγε! Φύγε! Που θα κάνεις και θεωρία»

Έναν άγριο τσακωμό ανάμεσα στην Κυριακή και τον Ντούπη θα παρακολουθήσουμε στο νέο επεισόδιο της Φάρμας. Συγκεκριμένα, ο παίκτης θα εκνευριστεί επειδή δεν βγαίνει εις πέρας η νέα αποστολή που τους ανατέθηκε και θα ξεσπάσει πάνω της.

«Πάλι νεύρα έχεις; Κοίτα συμπεριφορά, κοίτα πώς κάνει. Σαν μωρό κάνεις», θα του πει η Κυριακή, με τον ίδιο να της απαντάει με έντονο ύφος «Φύγε! Φύγε! Που θα μας κάνεις και θεωρία».

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος από την άλλη θα κάνει ένα σχόλιο για την σχέση τους. «Ο Ντούπης είναι τόσο παθιασμένος με την Κυριακή, που θα αφήσει τα κόκκαλά του εκεί στο τέλος…», λέει χαρακτηριστικά. Δείτε ωστόσο και το trailer της Παρασκευής 20/5 που είναι άκρως απολαυστικό.

Αυτή είναι η τετράδα του τελικού της Φάρμας

Αυλαία ρίχνει σε λίγο καιρό το αγαπημένο ριάλιτι περιπέτειας του ΑΝΤ1, Φάρμα, και εμείς όπως πάντα είμαστε εδώ για να σας δώσουμε δυνατά spoil!

Στο χθεσινό επεισόδιο που παρακολουθήσαμε, η Κυριακή ορίστηκε αρχηγός της εβδομάδας και έβγαλε ως πρώτη υποψήφια την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου!

Όπως αποκάλυψε σήμερα το απόγευμα η Νάνσυ Νικολαΐδου στην εκπομπή “Ανίτα Κοίτα”, η όμορφη επιχειρηματίας πρόκειται να διαλέξει ως δεύτερη μονομάχο την Φένια Τσικιτίκου, από την οποία όμως θα χάσει και έτσι το όνειρο της Φάρμας λήγει για την ίδια αρκετά νωρίς, μιας και βρίσκεται εκεί μονάχα μια εβδομάδα.

Πέρα όμως από την σημερινή αποχώρηση, μάθαμε και τους 4 παίκτες που θα φτάσουν στον μεγάλο τελικό, που πρόκειται να δούμε λίαν συντόμως!

Οι παίκτες λοιπόν που θα διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο είναι οι εξής: Κυριακή Κατσογρεσάκη, Ντούπης, Βασίλης Θεοδωρόπουλος και Κώστας Γκρέκας.

Φάρμα - Spoiler Αυτή είναι η τετράδα του τελικού