House of Fame: Συγκινήθηκε η Καίτη Γαρμπή - «Όταν άκουσα το τραγούδι αυτό...»

Η εξομολόγηση για το "Πατρίδα", το ντουέτο που έχει τραγουδήσει με τον Αντώνη Βαρδή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
House of Fame: Συγκινήθηκε η Καίτη Γαρμπή - «Όταν άκουσα το τραγούδι αυτό...»

Την έντονη συγκίνηση της έδειξε στο αποψινό live του House of Fame η Καίτη Γαρμπή, με αφορμή το τραγούδι "Πατρίδα", το ντουέτο που έχει τραγουδήσει με τον Αντώνη Βαρδή.

Η Βένια Καραγιαννίδου και ο Άρης Βανταράκης ερμήνευσαν την "Πατρίδα" και όταν ήρθε η σειρά της κριτικής η Ελένη Φουρέιρα ρώτησε την Καίτη Γαρμπή να της πει για την ιστορία του τραγουδιού.

Η εξομολόγηση της Καίτης Γαρμπή

"Με συγκίνησε πολύ όταν άκουσα το τραγούδι αυτό. Θυμάμαι ότι δουλεύαμε μαζί με τον Αντώνη και πρότεινε ο Φοίβος να πούμε το τραγούδι αυτό μαζί και επειδή ήταν ένας άνθρωπος λίγο ιδιόρρυθμος και εξεπλάγην όταν δέχτηκε να το τραγουδήσουμε μαζί, γιατί έγραφε ούτως ή άλλως μόνος του τραγούδια και δεν το περίμενα.

Δεν ηχογραφήσαμε μαζί το τραγούδι. Άλλη μέρα ηχογράφησα εγώ και άλλη εκείνος αλλά μας δινόταν κάθε βράδυ η ευκαιρία να τραγουδάμε μαζί στο Διογένης Παλλάς και ήταν καταπληκτικό να ακούς αυτόν τον άνθρωπο να τραγουδάει στα αυτιά σου και να σε κοιτάζει. Τεράστιος τραγουδιστής. Περίμενα πώς και πώς να βγω και να τραγουδήσω μαζί του την "Πατρίδα" είπε χαρακτηριστικά η αγαπημένη τραγουδίστρια.

Να υπενθυμίσουμε ότι στην αρχή του live, οι κριτές ευχήθηκαν για την ονομαστική εορτή της Ελένης Φουρέιρα!

Ο γιος της Καίτης Γαρμπή βρέθηκε στο live με.. πανό!

Κάθε Παρασκευή, η Καίτη Γαρμπή δίνει το παρόν στην σκηνή του Live του House of Fame και αυτή τη φορά είχε για συντροφιά και τον γιο της.

Στις 14/5, παρακολουθήσαμε ένα ακόμα ανατρεπτικό live, στο οποίο η Ελένη Φουρέιρα ανακοίνωσε και πότε θα πραγματοποιηθεί ο τελικός.

Η Καίτη Γαρμπή, μάλιστα, αποκάλυψε πως χθες δεν ήταν μόνη στο πλατό, μιας και ήταν μαζί της ο γιος της, Δημήτρης Σχοινάς, με την ίδια να δημοσιεύει μια φωτογραφία του ίδιου που κρατούσε ένα λευκό χαρτί και έγραψε: “Καίτη κούκλα”!

Φυσικά, η ίδια ως περήφανη μαμά έγραψε στη φωτογραφία: “Αμα σε τρολάρει το παιδί σου”!

House of Fame Ο γιος της Καίτης Γαρμπή βρέθηκε στο live με.. πανό!