Φάρμα: Ο Κώστας Γκρέκας ο πρώτος μονομάχος

Ο Βασίλης του έδωσε την μαύρη πέτρα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Φάρμα: Ο Κώστας Γκρέκας ο πρώτος μονομάχος

Για την αρχηγεία αυτής της εβδομάδας στην Φάρμα μονομάχησαν δύο άντρες στο αποψινό επεισόδιο, Ντούπης και Βασίλης, με τον δεύτερο τελικά να κερδίζει.

Λίγο αργότερα, οι παίκτες επέστρεψαν στο σπίτι και αμέσως μετά πήγε ξανά εκεί ο Σάκης Τανιμανίδης, προκειμένου ο Μπιλλάκος να δώσει την μαύρη πέτρα σε κάποιον.

Ο ίδιος αρχικά ανέφερε πως πρόκειται να την δώσει σε κάποιον που θεωρεί πολύ δυνατό, προκειμένου να τον δυσκολέψει, ενώ τόνισε πως πλησιάζουν στο τέλος οπότε ότι κάνει το κάνει καθαρά για στρατηγικούς λόγους.

Τελικά, ο Βασίλης όρισε ως πρώτο μονομάχο τον Κώστα Γκρέκα, με τον ίδιο να ξαφνιάζεται αρκετά.

Ο Κώστας Γκρέκας ο πρώτος μονομάχος

«Στη Φάρμα ήμουν ο εύκολος στόχος»

Το πρωί του Σαββάτου, ο Στράτος Τζώρτζογλου βρέθηκε καλέσμένος στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στη Φάρμα εξηγώντας πως ήταν ο εύκολος στόχος για πολλούς παίκτες μέσα στο παιχνίδι.

«Όλα τα παιδιά είναι καλά με τις διαφοροποιήσεις τους. Ο Μπιλάκος βλέπει παντού εχθρούς, είναι ο πιο φοβισμένος, γι’ αυτό κάνει συνέχεια γυμναστική. Αυτό σε άλλους προκαλεί θυμό, σε άλλους γέλιο.

Ο νούμερο ένας στόχος από την αρχή ήμουν εγώ. Είχαν χωριστεί τα πράγματα σε αυτούς που ήταν διάσημοι και σε αυτούς που δεν ήταν διάσημοι. Ήμουν ο πιο εύκολος στόχος. Αυτό που δεν έχει φανεί ήταν η δουλειά που κάναμε στο κτήμα. Και ο Μιχάλης ήταν εύκολος στόχος, ήμασταν οι μεγαλύτεροι σε ηλικία.

Δεν μπορούσα να διαχειριστώ τον χαμό της μαμάς μου τον Νοέμβριο, ήθελα να ξεπεράσω τα όριά μου. Ο δεύτερος λόγος ήταν ο γιος μου ο Αλκιβιάδης», είπε χαρακτηριστικά ο Στράτος Τζώρτζογλου.