Έλα στη θέση μου: Η αστυνομία ψάχνει τη Ρενάτα να τη συλλάβει

Όλα όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο (4/6)

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έλα στη θέση μου: Η αστυνομία ψάχνει τη Ρενάτα να τη συλλάβει

Ραγδαίες φαίνεται πως θα είναι οι εξελίξεις της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Έλα στη Θέση μου μιας και μετά τη μήνυση που κατέθεσε η Κέντρα, η αστυνομία προσπαθεί να εντοπίσει τη Ρενάτα προκειμένου να τη συλλάβει.

Αυτά θα δούμε σήμερα στο Έλα Στη Θέση Μου (4/6)

Η αστυνομία ψάχνει να συλλάβει τη Ρενάτα, ενώ ο Μάρκος και η Κέντρα ψάχνουν τρόπους να ενοχοποιήσουν τον Αχιλλέα στα μάτια της.

Η Φαίη «απολύει» τον Δαμιανό και ο Φώτης χωρίζει την Κέντρα. Η Βάνα περνάει ένα υπέροχο πρωινό με τον Ατσαλάκη στην έπαυλη, την ώρα που η Σύλβια και ο Ζούβας χωρίς να το θέλουν στρέφουν τον Φώτη και πάλι στη Βάνα. Τα πράγματα για τη Ρενάτα φαίνεται να γίνονται όλο και πιο άσχημα. Πώς θα αντιδράσει όταν τη συλλάβουν;

«Θα έχουμε καλό τέλος στο Έλα στη θέση μου»

Πριν από λίγο καιρό, ο Παύλος Ευαγγελόπουλος μίλησε στην εκπομπή Love it και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο οριστικό τέλος της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Έλα στη θέση μου, η οποία θα ολοκληρωθεί στο τέλος της σεζόν.

Ο ηθοποιός, που πριν από λίγο καιρό είχε μιλήσει ανοιχτά για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε, ξεκαθάρισε πως η σειρά θα έχει σίγουρα ωραίο τέλος.

«Νομίζω ότι το «Έλα στη θέση μου» θα πάει και για έκτη χρονιά. Νομίζω ότι ήρθε ο καιρός να πέσει η αυλαία και να ολοκληρωθεί αυτός ο κύκλος. Δεν ξέρω τι έχουν ετοιμάσει οι σεναριογράφοι αλλά φαντάζομαι πως θα έχουμε καλό τέλος», είπε αρχικά ο αγαπημένος ηθοποιός.

«Δεν κάνω και δεν έχω κάνει αισθητικές παρεμβάσεις. Δεν συμφωνώ με αυτά σε ότι αφορά τουλάχιστον εμένα. Θέλω να αφήσει την φύση να κάνει τη δουλειά της», συμπλήρωσε.