Ξεκίνησαν τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο του The Bachelor

Ποιος θα είναι ο νέος περιζήτητος εργένης;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ξεκίνησαν τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο του The Bachelor

Όλα είναι έτοιμα για τον δεύτερο κύκλο του The Bachelor, και όπως αποκαλύφθηκε σήμερα, τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει ενώ σε λίγο καιρό θα ξέρουμε με σιγουριά και το όνομα του εργένη που θα διαδεχθεί τον Παναγιώτη Βασιλάκο.

Την αποκάλυψη για τον δεύτερο κύκλο του The Bachelor έκανε ο Γιώργος Σατσίδης μέσα από την εκπομπή Happy Day το πρωί της Παρασκευής. Ο παρουσιαστής εξήγησε πως προς το παρόν δεν έχει ξεκάθαρη εικόνα για το ποιος θα είναι ο επόμενος Bachelor ωστόσο σύντομα θα γίνει η επίσημη ανακοίνωση. Μπορεί η σχέση του πρώτου εργένη με τη νικήτρια να μην πέτυχε, δεν ξέρουμε όμως πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα στη νέα σεζόν.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Σατσίδη για τον δεύτερο κύκλο του The Bachelor

«Υπάρχει προετοιμασία. Ξεκινάνε τα γυρίσματα σε λίγο. Μια πρώτη αίσθηση που έχω είναι πως ο Bachelor είναι φανταστικός και τα κορίτσια πολύ εκρηκτικά. Οπότε θα έχει πολύ ζουμί. Από εβδομάδα θα έχω καλύτερη εικόνα» ανέφερε ο Γιώργος Σατσίδης.

«Για μένα είναι τραγική η εικόνα του Bachelor, αυτό είναι προσβλητικό για τα κορίτσια»

Το ριάλιτι του ALPHA που έκανε πάταγο την περασμένη τηλεοπτική σεζόν, The Bachelor, σχολίασε και συγκεκριμένα «άδειασε» αγαπημένος ηθοποιός.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Σταρόβα, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Μαμά δες και εξέφρασε την δυσαρέσκεια του για το συγκεκριμένο πρότζεκτ, το ίδιο και ο Αντώνης Κανάκης λίγες μέρες πριν.

Ο ίδιος μίλησε επίσης για την κόρη του που είναι τώρα στην εφηβεία, ενώ τόνισε πως τα παιδιά πρέπει να έρχονται και να είναι καρπός του έρωτα ενός ζευγαριού.

Δημήτρης Σταρόβας για bachelor

«Πρέπει να ομολογήσω ότι η σχέση μου με την κόρη μου δεν είναι τόσο στενή και κοντινή όσο θα ήθελα. Πιστεύω ότι πρέπει να υπάρχει μια πραγματική φιλία, γιατί εμείς οι γονείς μεγεθύνουμε λίγο τον ρόλο μας, είμαστε σαν Θεοί πάνω από τα παιδιά μας. Δεν μπορεί να αποφασίζεις εσύ για έναν άνθρωπο 20 ετών.

Μέχρι την α’ Γυμνασίου είχα το επίθετο της μητέρας μου. Είχε αρραβωνιαστεί κρυφά και όταν ο πατέρας μου έμαθε ότι είναι έγκυος εξαφανίστηκε. Στη συνέχεια σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Επειδή οι εποχές ήταν δύσκολες τότε για μια γυναίκα μόνη της με ένα παιδί, βρήκε τον πατριό μου, αναγκάστηκε, για να δώσει το όνομα και να αποφύγει την κοινωνία. Εγώ μεγάλωσα σε ένα περιβάλλον με τη μάνα μου και τη γιαγιά να με έχουν στα όπα όπα».

Η πρώτη φορά που παντρεύτηκε ο Δημήτρης Σταρίβας ήταν 26 ετών, ενώ η δεύτερη στα 40 και στα 41 απέκτησε την κόρη του, η οποία είναι πλέον 17 ετών: «Αλλάζει όλη η ζωή του ανθρώπου. Ξαφνικά αρχίζεις και σκέφτεσαι μην πάθεις κάτι, έχεις ευθύνη, είναι ένας άνθρωπος που πρέπει να σκεφτείς το μέλλον του. Έμενα στην Αθήνα και μέχρι τα 8-10 της πήγαινα δύο φορές την εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη. Δεν ήθελα να λείπω και όλη η σχέση είναι λίγο περίεργη. Δεν την έχω μαλώσει ποτέ γιατί έχω κάποιες ενοχές.

Το μεγαλύτερο κενό στη σχέση που έχω μαζί της είναι ότι δεν μου λέει και δεν της λέω τα μυστικά. Έκανα μια συζήτηση μαζί της και πρέπει το κενό να το εξαλείψω.

Ζούμε στην εποχή της υπερβολής. Δεν μπορώ να δεχθώ ότι ένα παιδί μπορεί να μην ασχοληθεί με τίποτα γιατί στη χειρότερη θα πάει σε ένα reality. Για μένα είναι τραγική η εικόνα του Bachelor, αυτό είναι προσβλητικό για τα κορίτσια».