MasterChef 5 - highlights 7/6: Η αυστηρή παρατήρηση, η... Βίκυ Καγιά και το δώρο

Όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
MasterChef 5 - highlights 7/6: Η αυστηρή παρατήρηση, η... Βίκυ Καγιά και το δώρο

Μια ανάσα βρισκόμαστε πριν από τον μεγάλο τελικό του MasterChef 5, όπου Μαργαρίτα και Διονύσης θα διεκδικήσουν το χρηματικό έπαθλο και τον τίτλο.

Αναλυτικά τα 7/6 highlights του MasterChef 5

Η αυστηρή παρατήρηση του Σωτήρη Κοντιζά στον Διονύση

Μια πολύ απαιτητική δοκιμασία αντιμετώπισαν στο επεισόδιο του Masterchef οι δυο φιναλίστ, Μαργαρίτα και Διονύσης.

Οι δύο μάγειρες που διεκδικούν τον τίτλο του φετινού ριάλιτι μαγειρικής κλήθηκαν να ετοιμάσουν τρία απαιτητικά πιάτα και συγκεκριμένα μερικές δημιουργίες του καλεσμένου και καταξιωμένου σεφ Fredrik Berselius.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς πέρασε λοιπόν από τον πάγκο τους και τότε έκανε μία αυστηρή παρατήρηση στον Διονύση.

«Έλα ρε Διονύση λίγο πιο καθαρά εκεί πέρα.Ψύχραιμα! Καθαριότητα και ασφάλεια. Ο Fredrik μίλησε για τεχνική, πρώτες ύλες, ισορροπία στις γεύσεις, λίγα και καλά υλικά μέσα στο πιάτο. Δεν έχει να κάνει μόνο με γεύσεις, έχει να κάνει και με φιλοσοφία» με τον Διονύση να απαντά: «Ε, με μάτιασες σεφ!». Δείτε εδώ στο μεταξύ και τις δηλώσεις των γονιών του Διονύση!

Κουτσόπουλος: «Η Βίκυ Καγιά είπε ότι δεν κάνω για μοντέλο»

Μια πολύ απαιτητική δοκιμασία κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν οι δυο φιναλίστ στο επεισόδιο, από το οποίο φυσικά δεν έλειψαν οι ατάκες του Λεωνίδα Κουτσόπουλου.

Ο αγαπημένος σεφ και κριτής, μετά τον αυστηρή παρατήρηση του Σωτήρη Κοντιζά στον Διονύση, μπήκε στην κουζίνα που μαγείρευαν οι δυο επίδοξοι μάγειρες, προκειμένου να δώσει μερικές συμβουλές, κάνοντας παράλληλα όμως και περιμεάν παράπονα.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος λοιπόν αποκάλυψε ότι ο καλεσμένος σεφ, Fredrik Berselius, πριν γίνει μάγειρας ήταν μοντέλο και με αφορμή αυτό εξέφρασε τη στεναχώρια του για τα λόγια της Βίκυς Καγιά, η οποία του είπε πως δεν κάνει για μοντέλο!

«Είπε για τον Σωτήρη, είπε για τον Πάνο και στο τέλος λέει “ο Λεωνιδάκος δεν κάνει για μοντέλο”», είπε χαρακτηριστικά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Το δώρο του guest σεφ από την Αμερική στην Μαργαρίτα

Ο Fredrik Berselius, ύστερα από τη συζήτηση που είχε με τους σεφ και τη Μαργαρίτα, χάρισε στη διαγωνιζόμενη το βιβλίο του κι εκείνη δεν έμεινε σε μια απλή ευχαριστήρια χειραψία, παρά τον αγκάλιασε, με εκείνον να δείχνει έκπληκτος αλλά απόλυτα ευχαριστημένος από αυτήν την κίνηση αγάπης.