Φάρμα: Όλα όσα θα δούμε στον ημιτελικό και τον αυριανό τελικό

Μια ανάσα πριν την ανάδειξη του τελικού

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Φάρμα: Όλα όσα θα δούμε στον ημιτελικό και τον αυριανό τελικό

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την ανάδειξη του μεγάλου νικητή της Φάρμας και μάλιστα απόψε θα δούμε τον ημιτελικό και αύριο, Πέμπτη, τον τελικό στις 21:00!

Ο Σάκης Τανιμανίδης, πάντα παρών και έτοιμος για δράση, θα δώσει το σύνθημα για τις τελευταίες δύσκολες δοκιμασίες, θα διαχειριστεί με τον δικό του μοναδικό τρόπο τις μεγάλες και μικρές ανατροπές και θα ζήσει και εκείνος μαζί με τους παίκτες όλα τα συναισθήματα του μεγάλου αγώνα.

Οι παίκτες – αγρότες μπαίνουν στην τελική ευθεία, ανασυντάσσουν τις δυνάμεις τους και καταστρώνουν τη νέα στρατηγική τους.

Τώρα, πρέπει να τα δώσουν όλα!

Τίποτα δεν είναι δεδομένο, τίποτα δεν είναι προβλέψιμο. Τα πάντα παίζονται!

Ποιος θα είναι ο νικητής;

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ (5 ΑΤΟΜΑ – 1 ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ)

9 παίκτες που είχαν αποχωρήσει από την 7η εβδομάδα και μετά, έρχονται στη ΦΑΡΜΑ και μένουν ξανά στο σπίτι.

Στον ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ, 5 ΑΓΡΟΤΕΣ θα αγωνιστούν σε 5 ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ.
Οι 4 ΑΓΡΟΤΕΣ που θα συγκεντρώσουν τους περισσότερους βαθμούς στα 5 ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ θα προκριθούν στον ΤΕΛΙΚΟ, ενώ ΕΝΑΣ θα αποχωρήσει.

Μια απρόσμενη ΙΣΟΠΑΛΙΑ θα οδηγήσει σε ένα επιπλέον ΑΓΩΝΙΣΜΑ. Ο νικητής θα είναι ο 4ος ΦΙΝΑΛΙΣΤ του ΤΕΛΙΚΟΥ.

ΤΕΛΙΚΟΣ (4 ΑΤΟΜΑ – Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ 4 ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ 18 ΠΑΙΚΤΩΝ)

Για τον τελικό, θα επιστρέψουν στη ΦΑΡΜΑ και οι υπόλοιποι 9 παίκτες έτσι ώστε όλοι όσοι έχουν συμμετάσχει στη ΦΑΡΜΑ να είναι παρόντες στη μεγάλη στιγμή.

Κατά τη διάρκεια των 4 ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ, η 1η θέση θα αλλάζει συνέχεια χέρια.

Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ των 18 ΠΑΙΚΤΩΝ θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην ανάδειξη του ΝΙΚΗΤΗ της ΦΑΡΜΑΣ.

Η ΦΑΡΜΑ είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής με συνεχείς ανατροπές και ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ θα είναι αυτός που θα διακριθεί για την αγωνιστική του δυναμική, αλλά και για την προσωπικότητά του.

ΕΠΑΘΛΟ:

50.000 ευρώ και ένα αυτοκίνητο PEUGEOT 2008, αξίας 25.000 ευρώ

Η πρώτη ανάρτησή του Θανάση Πάτρα μετά την αποχώρησή του από τη Φάρμα

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Θανάσης Πάτρας θέλησε να κάνει την πρώτη του ανάρτηση, λίγο μετά την αποχώρησή του από τη Φάρμα, μέσα από την οποία ευχαρίστησε όλους όσους τον στήριξαν.

«I am back!!! Aν πριν από 3 μήνες μου έλεγε κάποιος ότι θα είχα ζήσει ότι έζησα θα του έλεγα ότι αυτά δεν γίνονται ούτε στις ταινίες. Τώρα πια κατανοώ για μια ακόμα φορά στη ζωή μου ότι ποτέ δεν πρέπει να μιλάμε για κάτι με σιγουριά αν δεν το ζήσουμε.

Πίστευα ότι θα επιστρέψω 5 κιλά ελαφρύτερος και 5 κιλά σοφοτερος αλλά τελικά τα κιλά - της ζυγαριάς τουλάχιστον ήταν 9-το βάρος της εμπειρίας όμως πολλαπλάσιο. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους συμπαίκτες μου και όλους όσοι πίσω από τις κάμερες μοιραστηκαν μαζί μας αυτό το δύσκολο αλλά υπέροχο ταξιδι και τους εύχομαι να έχουν πάντα τον ήλιο μπροστά τους και τον άνεμο πίσω τους.

Φυσικά πάνω απ`όλα υγεία και τυχη,που θέλω να ευχηθώ και σε όλους εσάς τους instagraμικους συνταξιδιωτες για το ενδιαφέρον, την συμπαράσταση και την αγάπη σας. Ευχαριστώ πολύ!!! Καλό καλοκαίρι και τα καλύτερα έρχονται! ΥΓ: επιστροφή στην πιο γλυκιά αγκαλιά!!!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Πάτρας στην ανάρτηση που έκανε.