Φάρμα: Οι πέντε φιναλίστ θυμούνται στιγμές με παλιούς συμπαίκτες τους

Αρκετά συγκινημένοι στο επεισόδιο του ημιτελικού

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Φάρμα: Οι πέντε φιναλίστ θυμούνται στιγμές με παλιούς συμπαίκτες τους

Ο ημιτελικός της Φάρμας ξεκίνησε και οι 5 φιναλίστ θέλησαν να θυμηθούν τόσο παλιούς συμπαίκτες τους όσο και μερικές στιγμές μαζί τους, όντας αρκετά συγκινημένοι.

Η Κάτια Δέδε ήταν η πρώτη που θέλησε να πάει πίσω στον χρόνο λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά αν ήταν εδώ η Ειρήνη Κολλιδά. Κάπως ένιωθα μια ασφάλεια και ότι μπορώ να την εμπιστευτώ 100% και όχι ότι κάτσε να προσέχω λίγο τα χνώτα μου. Μην μου γυρίσει. Μέσα σε όλους τους ανθρώπους η Ειρήνη ήταν ένας άνθρωπος δικός μου εδώ.

Από την άλλη, ο Κώστας Γκρέκας ανέφερε: «Από τους παίκτες που έχουν φύγει μου έχει λείψει ο Πάτρας και ο Γκιώνης (σ.σ. Μαρία Μιχαλοπούλου) γιατί ήταν η Φάρμα, η ψυχή της Φάρμας και ήδη που έφυγαν κάθε μέρα είναι σαν να τους ψάχνω. Θα ήθελα να έχω γνωρίσει και τον Μαντζουράνη και να κάναμε παρέα, γιατί μου άρεσε ο άνθρωπος. Θα ήθελα να κάνουμε παρέα και έξω».

Την ίδια στιγμή, η Κυριακή εξομολογήθηκε: «Ο παίκτης που μου έχει λείψει περισσότερο είναι ο Θανάσης. Αν και έφυγε τελευταίος η απουσία του είναι αισθητή. Τον έχω ξεχωρίσει, είναι στην καρδιά μου, μου λείπουν τα τραγούδια του και θα ήθελα να είναι μαζί μας μέχρι και την τελευταία μέρα».

Ο Ντούπης είπε: «Όλα τα παιδιά έχουν λείψει. Με όλους δεθήκαμε και είχαμε μια γνωριμία και αναπτύχθηκαν φιλίες. Λίγο περισσότερο μου λείπουν το Σοφάκι, ο Χατζόπουλος και η Σπυροπούλου», ανέφερε ο Ντούπης.

Τέλος, ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος δήλωσε: «Ο παίκτης που μου έχει λείψει από την πρώτη μέρα ως τώρα είναι ο Μαντζουράνης. Ήμασταν συνέχεια μαζί, κάναμε παρέα και είχα πράγματα να μάθω από αυτόν».

Η συγκίνηση των παικτών όσο θυμούνται παλιές στιγμές στην Φάρμα

Η πρώτη ανάρτησή του Θανάση Πάτρα μετά την αποχώρησή του από τη Φάρμα

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Θανάσης Πάτρας θέλησε να κάνει την πρώτη του ανάρτηση, λίγο μετά την αποχώρησή του από τη Φάρμα, μέσα από την οποία ευχαρίστησε όλους όσους τον στήριξαν.

«I am back!!! Aν πριν από 3 μήνες μου έλεγε κάποιος ότι θα είχα ζήσει ότι έζησα θα του έλεγα ότι αυτά δεν γίνονται ούτε στις ταινίες. Τώρα πια κατανοώ για μια ακόμα φορά στη ζωή μου ότι ποτέ δεν πρέπει να μιλάμε για κάτι με σιγουριά αν δεν το ζήσουμε.

Πίστευα ότι θα επιστρέψω 5 κιλά ελαφρύτερος και 5 κιλά σοφοτερος αλλά τελικά τα κιλά - της ζυγαριάς τουλάχιστον ήταν 9-το βάρος της εμπειρίας όμως πολλαπλάσιο. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους συμπαίκτες μου και όλους όσοι πίσω από τις κάμερες μοιραστηκαν μαζί μας αυτό το δύσκολο αλλά υπέροχο ταξιδι και τους εύχομαι να έχουν πάντα τον ήλιο μπροστά τους και τον άνεμο πίσω τους.

Φυσικά πάνω απ`όλα υγεία και τυχη,που θέλω να ευχηθώ και σε όλους εσάς τους instagraμικους συνταξιδιωτες για το ενδιαφέρον, την συμπαράσταση και την αγάπη σας. Ευχαριστώ πολύ!!! Καλό καλοκαίρι και τα καλύτερα έρχονται! ΥΓ: επιστροφή στην πιο γλυκιά αγκαλιά!!!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Πάτρας στην ανάρτηση που έκανε.