Elif - αποκλειστικό: Στη φυλακή ο Κερέμ για το τροχαίο με την Παρλά!

Όλο το τηλεοπτικό ρεπορτάζ πριν παιχτεί στην τηλεόραση!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Elif - αποκλειστικό: Στη φυλακή ο Κερέμ για το τροχαίο με την Παρλά!

Ραγδαίες εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς Elif! Το κατώφλι της φυλακής θα περάσει ο Κερέμ, καθώς ο ίδιος πάει να παραδοθεί επειδή νιώθει τύψεις για το σοβαρό τροχαίο της Παρλά που είχε σαν αποτέλεσμα να την αφήσει παράλυτη. Ας πάρουμε όμως με τη σειρά τα γεγονότα.

Οπως σας είχαμε γράψει και στο προηγούμενο τεύχος μας, όλα θα ξεκινήσουν όταν η Παρλά στην προσπάθειά της να απομακρύνει τον Κερέμ από τη Σουρεϊγιά για να βρίσκεται όλο και περισσότερο κοντά του προκειμένου να τον κάνει να την αγαπήσει, οργανώνει ένα παράτολμο σχέδιο. Ζητάει από τον Τσαγκλάρ, όταν φύγει εκείνη μαζί με τον Κερέμ, να τους χτυπήσει με το αμάξι. Εκείνος δέχεται και η κοπέλα κατευθύνεται στο γραφείο του Κερέμ. Στο μεταξύ, ένας από τους οδηγούς της εταιρείας αφήνει στον Κερέμ δύο κλειδιά αυτοκινήτων και του εξηγεί πως το ένα από αυτά έχει πρόβλημα με τα φρένα. Εκείνος όμως δεν δίνει σημασία και δεν βλέπει ποιο του δείχνει! Στη συνέχεια η Παρλά πάει στο γραφείο του Κερέμ και του ζητάει να πάει μαζί της στη σχολή καθώς φοβάται πως ο Τσαγκλάρ θα της επιτεθεί ξανά.

Από την Γιάννα Παπανικολάου για το περιοδικό TiviSirial

Ο Κερέμ όμως βρίσκει μια άλλη λύση και ζητάει από έναν οδηγό να συνοδεύσει την Παρλά και να την περιμένει μέχρι εκείνη να τελειώσει και να επιστρέψει σπίτι της. Ωστόσο του δίνει το κλειδί από το αυτοκίνητο που έχει πρόβλημα. Στη συνέχεια και ενώ βρίσκονται καθ’ οδόν, ο οδηγός αντιλαμβάνεται πως τα φρένα δεν πιάνουν και η Παρλά αρχίζει να φωνάζει: «Κάνε κάτι! Σταμάτα το αμάξι». Τελικά ο έλεγχος χάνεται και χτυπάνε με δύναμη πάνω σε μια κολόνα. Η κοπέλα μεταφέρεται στο νοσοκομείο, ο Κερέμ ενημερώνεται για το συμβάν και σπεύδει εκεί. Ο οδηγός που έχει σπάσει το χέρι του, του λέει πως δεν δούλευαν τα φρένα και τότε ο Κερέμ καταλαβαίνει πως εκείνος έκανε το λάθος και έγινε ό,τι έγινε. Η Παρλά είναι στο χειρουργείο και μετά από πολλές ώρες, ο γιατρός τον ενημερώνει:

Elif  Παρλά

«Η Παρλά δεν θα μπορέσει να περπατήσει ξανά». Ο Κερέμ σοκάρεται, ενώ στο μεταξύ η Παρλά ξυπνάει και δεν νιώθει τα πόδια της. «Κερέμ, τι συμβαίνει και δεν νιώθω τα πόδια μου;», τον ρωτάει και εκείνος της λέει: «Ησουν βαριά τραυματισμένη και οι γιατροί έκαναν ό,τι μπορούσαν... Δεν θα περπατήσεις ξανά». Η κοπέλα ουρλιάζει και φωνάζει και η νοσοκόμα της κάνει ηρεμιστική ένεση. Ο Κερέμ βγαίνει έξω και αρχίζει να χτυπάει τον τοίχο, ενώ η Σουρεϊγιά πάει κοντά του: «Κερέμ, τι κάνεις; Ηρέμησε», αλλά εκείνος με δάκρυα της λέει: «Εγώ φταίω για ό,τι της συνέβη! Εγώ έδωσα τα κλειδιά από το αμάξι!».

Η μεγάλη απόφαση του Κερέμ να παραδοθεί

Ο Κερέμ, αφού ηρεμεί, πάει να δει ξανά την Παρλά, η οποία κοιμάται και δεν φεύγει από δίπλα της. Εκεί είναι που αποφασίζει να πάει να παραδοθεί και το λέει στη Σουρεϊγιά: «Θα πάω στην αστυνομία και θα πω όλη την αλήθεια». Εκείνη προσπαθεί να τον εμποδίσει: «Κερέμ, δεν φταις εσύ! Δεν το έκανες επίτηδες», όμως εκείνος επιμένει: «Αυτό είναι το σωστό και ξέρω και τις συνέπειες! Δεν αντέχω να τη βλέπω να υποφέρει εξαιτίας μου, θέλω να τιμωρηθώ». Οι δυο τους πάνε μαζί στην αστυνομία, όπου ο Κερέμ εξιστορεί όλα όσα έγιναν και αφού υπογράφει την ομολογία του, ο αστυνόμος του λέει: «Η ομολογία σας θα πάει στην Παρλά και μέχρι τότε θα είστε προφυλακισμένος». Ο νεαρός οδηγείται στο κελί και ένας άλλος αστυνόμος πάει να βρει την Παρλά και της λέει: «Εχουμε την ομολογία του Κερέμ πως ευθύνεται για το ατύχημα! Πρέπει να μας δώσετε κατάθεση», και εκείνη σοκάρεται: «Τι είναι αυτά; Τι παιχνίδι παίξει ο Κερέμ;», μονολογεί. Στη συνέχεια δίνει κατάθεση, αλλά διαψεύδει τον Κερέμ και δεν του κάνει μήνυση και έτσι εκείνος αφήνεται ελεύθερος.

TAGS