Άγριες Μέλισσες: Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser για την τρίτη σεζόν

Τα πρώτα πλάνα μέσα από το σπίτι των Σεβαστών

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser για την τρίτη σεζόν

Λίγος καιρός έχει μείνει μέχρι την πολυαναμενόμενη επιστροφή της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες και ήδη, ο σταθμός αποφάσισε να κυκλοφορήσει το πρώτο teaser για την τρίτη σεζόν, δίνοντας έτσι μία μικρή γεύση στους τηλεθεατές για το τι τους περιμένει.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, η τρίτη σεζόν θα διαδραματιστεί στην εποχή της Χούντας και οι εξελίξεις στον χώρο της πολιτικής θα επηρεάσουν άμεσα τους πρωταγωνιστές. Μεγάλο ρόλο θα παίξει και ο νέος χαρακτήρας που μπαίνει στη σειρά, ο Ακύλας, τον οποίο θα ενσαρκώσει ο Αιμίλιος Χειλάκης.

Στο teaser που κυκλοφόρησε, φαίνεται το γραφείο του Δούκα στο σπίτι των Σεβαστών, ενώ το πλάνο ξεκινάει με ένα ραδιόφωνο στο οποίο εκφωνείται η απαγόρευση κυκλοφορίας των πολιτών. Προς το παρόν δεν παρουσιάζεται κανένας από τους γνωστούς και αγαπημένους χαρακτήρας της σειράς, ωστόσο είναι σίγουρο πως σε λίγο καιρό θα κυκλοφορήσει και νέο teaser ή ακόμα και το επίσημο trailer για τον τρίτο κύκλο ο οποίος αναμένεται να είναι καθηλωτικός.

Το teaser της τρίτης σεζόν των Άγριων Μελισσών

Τα νέα πρόσωπα που μπαίνουν στις Άγριες Μέλισσες

Πιο ανανεωμένη και διαφορετική από ποτέ πρόκειται να είναι η τρίτη σεζόν στις Άγριες Μέλισσες, στην οποία πρόκειται να δούμε νέα πρόσωπα.

Στον τρίτο κύκλο θα δούμε σε λίγα επεισόδια των Στάθη Κόικα, στον ρόλο του Αχιλλέα Μεγαρίτη. Μπορεί ο σκοτεινός αυτός χαρακτήρας να δολοφονήθηκε από τον Μιλτιάδη, όμως θα τον βλέπουμε σε flash back, όπως και τον Γιάννο (Ιωάννη Αθανασόπουλο).

Επίσης θα δούμε την Δόμνα (Νεφέλη Κουρή), αλλά και τον Άλκη Σαραντόπουλο (Δημήτρης Πλειώνης) αφού ο δεύτερος έχει μπει για τα καλά στο μυαλό της Ουρανίας.

Ο Άρης Σερβετάλης, ο Δημήτρης Μοθωναίος και ο Παναγιώτης Μπουγιούρης έχουν περάσει από οντισιόν και πολύ πιθανόν να τους δούμε στην επόμενη σεζόν, ενώ ένας γνωστός ηθοποιός παραλίγο να απολυθεί.

Άγριες Μέλισσες Άρης Σερβετάλης

Άγριες Μέλισσες Δημήτρης Μοθωναίος

Άγριες Μέλισσες Παναγιώτης Μπουγιούρης