The Bachelor 2: 28χρονη, Κύπρια με μεταπτυχιακό στο marketing - Αυτή είναι η Έλενα που διεκδικεί τον Παππά

Είχε δηλώσει συμμετοχή και στο Big Brother αλλά δεν την πήραν τελικά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
The Bachelor 2: 28χρονη, Κύπρια με μεταπτυχιακό στο marketing - Αυτή είναι η Έλενα που διεκδικεί τον Παππά

Σε πολύ λίγες ημέρες θα πραγματοποιηθεί η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του Bachelor 2 με πρωταγωνιστή τον Αλέξη Παππά αλλά και 21 κοπέλες που θα προσπαθήσουν να κερδίσουν μια θέση στην καρδιά του.

Μια από αυτές είναι και η εντυπωσιακή ξανθιά Έλενα που φαίνεται να πρωταγωνιστεί σε αρκετές σκηνές στο trailer του Bachelor!

Ποια είναι η Έλενα που θα δούμε στο Bachelor 2

The Bachelor 2

Η Έλενα έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου και έχει κάνει μεταπτυχιακό στο marketing στο University of Derby στην Αγγλία. Παράλληλα, έχει σπουδάσει δημοσιογραφία, συμμετέχοντας έπειτα σε εκπομπή πανελλαδικού καναλιού, ενώ έχει ασχοληθεί και με το modeling.

The Bachelor 2 Έλενα

Σε λίγες ημέρες, η ίδια θα συστηθεί στο κοινό ως ένα από τα κορίτσια του "The Bachelor 2", όμως πέρυσι είχε δηλώσει συμμετοχή και στο Big Brother. Μάλιστα, σύμφωνα με όσα είχε ισχυριστεί η ίδια, η παραγωγή του γνωστού reality την είχε αρχικά επιλέξει να μπει στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού, όμως κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ, με την Έλενα να μην κρύβει τον εκνευρισμό της και να ξεσπά.

The Bachelor 2 Αλέξης Παππάς

The Bachelor 2 alpha

Πλέον, αυτά ανήκουν στο παρελθόν και η 28χρονη Έλενη είναι έτοιμη να ζήσει τον έρωτα μέσα στο σπίτι του “The Bachelor 2”.

Τα "καυτά" φιλιά του Αλέξη Παππά με τις παίκτριες στο trailer του Bachelor 2

Στο νέο τρέιλερ που κυκλοφόρησε πριν από λίγο, ο Αλέξης ανταλλάσσει καυτά φιλιά με τις κοπέλες, με τις περισσότερες να δηλώνουν τρελές και παλαβές για αυτόν ενώ κυκλοφορεί και η φήμη πως τσακώθηκε ήδη με μερικές.