Big Brother 2 - trailer 6/9: Άγριος καυγάς μεταξύ Μαίρης και Στηβ - Την παράτησε κι έφυγε

"Δεν μπορεί κανένας να θεωρεί ότι έχει το δικαίωμα να έχει χαρέμι και... ότι κάτσει!"

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Big Brother 2 - trailer 6/9: Άγριος καυγάς μεταξύ Μαίρης και Στηβ - Την παράτησε κι έφυγε

Η εβδομάδα, όπως φαίνεται, θα ξεκινήσει με ένα πολύ δυνατό Big Brother επεισόδιο αφού ο Στηβ Μιλάτος θα έχει το πρώτο του... ερωτικό καυγαδάκι με την Μαίρη Βαρσάμη.

Πριν από λίγες ημέρες το μοντέλο είχε παραδεχτεί μπροστά στις κάμερες πως του έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον η Μαίρη ενώ την Παρασκευή στο live ανέφερε πως ναι μεν του αρέσει αλλά δεν είναι αυτή ο βασικός του στόχος, χωρίς να αποκαλύπτει ποια θέλει πραγματικά.

Σήμερα, λοιπόν, όπως φαίνεται και στο βίντεο που θα δείτε παρακάτω οι δυο τους θα έρθουν σε μια έντονη διαμάχη με τον Στηβ να την παρατάει και να φεύγει από το δωμάτιο! Όλο αυτό ή που θα εξελιχθεί σε έναν μεγάλο έρωτα ή στην απόλυτη καταστροφή.

Το σημερινό 6/9 trailer του Big Brother

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για Big Brother spoils

Τα γυμνά του Στηβ Μιλάτου πριν μπει στο Big Brother 2

Το γνωστό μοντέλο που μονοπώλησε πριν λίγο καιρό το ενδιαφέρον με τον γάμο express που έκανε (πήρε διαζύγιο μέσα σε δυο μήνες), μπήκε στο σπίτι του μεγάλου αδερφού αναζητώντας τον έρωτα!

Ο Στηβ πριν μπει στο Big Brother ήταν ένας άκρως ενεργός χρήστης των social media και όντας πια... ξανά εργένης ανέβαζε την θερμοκρασία δημοσιεύοντας συνεχώς γυμνές ή ημίγυμνες φωτογραφίες.

Δεν ήταν λίγα τα stories που πόζαρε μπροστά στον καθρέφτη του μπάνιου του κρατώντας μόνο μια πετσέτα που κάλυπτε τα... άκρως ακατάλληλα σημεία του σώματός του! Καταφέραμε να σας βρούμε κάποια στιγμιότυπα από αυτά καθώς τα περισσότερα έχουν διαγραφεί από παντού.

Η αλήθεια είναι πως... το χει το παιδί, και το ξέρει...

Στηβ Μιλάτος γυμνός

Στηβ Μιλάτος  Big Brother

Στηβ Μιλάτος  sexy φωτογραφίες

Στηβ Μιλάτος ακατάλληλες φωτογραφίες

Στηβ Μιλάτος μπάνιο