The Bachelor 2: Η "ιπτάμενη" έκπληξη και το ραντεβού σε... πηλό!

Άκρως ρομαντικό

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
The Bachelor 2: Η

Το «The Bachelor 2» έχει έρθει πιο ανανεωμένο από ποτέ καθώς οι φετινές παίκτριες είναι έτοιμες για τα πάντα. Από την πρεμιέρα κιόλας το feedback από τους τηλεθεατές ήταν αρκετά ευχάριστο καθώς έμειναν άναυδοι από την αποφασιστικότητα των κοριτσιών να κάνουν τα πάντα έτσι ώστε να καταφέρουν να κερδίσουν τον Bachelor.

Ο Αλέξης Παππάς επισκέφθηκε την βίλα και ενημέρωσε τα κορίτσια ποια θα είναι εκείνη η οποία θα έχει την ευκαιρία να βγει μαζί του στο πρώτο ραντεβού. Εκείνη που τα κατάφερε ήταν η Φένια ενώ από την άλλη τα σχόλια των κοριτσιών δεν ήταν και τα καλύτερα μιας και δεν το πήραν θετικά.

Έτσι, η Φένια εκπλήσσεται ευχάριστα όταν βλέπει το ιπτάμενο "παγκάκι" του ραντεβού και - με τη σειρά της - εκπλήσσει τον Bachelor δίνοντας του ένα φιλί.

Δείτε παρακάτω το πρώτο τους ραντεβού

The Bachelor 2: Σε αυτήν έδωσε το τριαντάφυλλο της πρώτης εντύπωσης ο Αλέξης Παππάς

Οι ανατροπές έχουν ξεκινήσει από το πρώτο κιόλας επεισόδιο για το «The Bachelor» καθώς ο Αλέξης Παππάς αποφάσισε να δώσει το πρώτο τριαντάφυλλο στην Έλενα.

Η συγκεκριμένη απόφαση σοκαρε τις υπόλοιπες παίκτριες καθώς δεν περίμεναν πως ο Αλέξης θα επέλεγε εκείνην κι όπως ήταν αναμενόμενο εκείνες το έκριναν αρνητικά. Βέβαια, μέσα σε όλα πέρα από το τριαντάφυλλο αναμένεται να έχουμε και δυο αποχωρήσεις.

Οι ανατροπές είναι αρκετές και είναι μόνο η αρχή. Από την άλλη ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος καθώς είδαμε από τα πρώτα κιόλας λεπτά ξεκίνησαν τα μαλλιοτραβήγματα.

Δείτε παρακάτω την στιγμή που έδωσε το τριαντάφυλλο στην Έλενα