Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ήλιος: Ο θάνατος του Φίλιππου σπέρνει το θρήνο και φέρνει στην επιφάνεια μυστικά

Τα πρώτα νέα επεισόδια πριν παιχτούν στην τηλεόραση

Ήλιος: Ο θάνατος του Φίλιππου σπέρνει το θρήνο και φέρνει στην επιφάνεια μυστικά
TV24 10.09.2021 14:48
Από Ελένη Ζουγανέλη

Η τηλεοπτική επιτυχία του ΑΝΤ1, Ήλιος, επιστρέφει στις οθόνες μας με τα νέα συγκλονιστικά επεισόδια. Ο θάνατος του Φίλιππου έχει σκορπίσει το θρήνο και νέα μυστικά έρχονται στην επιφάνεια, με νέους ρόλους να φέρνουν τα πάνω κάτω στις ζωές των πρωταγωνιστών.

Αναλυτικά τα νέα επεισόδια του Ήλιου

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου – Επεισόδιο 1

Η έκρηξη στο πάρτι του Δημήτρη και της Αλίκης αλλάζει σε μια στιγμή τις ζωές όλων. Η Αλίκη και η Λήδα πρέπει να ανακοινώσουν στα παιδιά τους τον χαμό του Φίλιππου, ενώ καθένας από τους καλεσμένους έχει να αντιμετωπίσει και μια απώλεια. Ο Δημήτρης βασανίζεται από τύψεις και ορκίζεται να βρει και να τιμωρήσει σκληρά τόσο την σπείρα που προκάλεσε την έκρηξη, όσο και τον άνθρωπο που κρύβεται πίσω από τη δολοφονία του Φίλιππου. Η Αλεξάνδρα κατηγορεί ανοιχτά τον Δημήτρη για τον θάνατο του γιου της, αλλά και την Αλίκη, θυμίζοντάς της μια ιστορία από το παρελθόν… Αποφασίζει να βρει η ίδια τους ενόχους και να πάρει εκδίκηση. Ο Νικήτας έρχεται στην Καβάλα ανησυχώντας για την Λήδα, ενώ η Δάφνη, που βρίσκεται ακόμη στη φυλακή, φέρνει στον κόσμο το μωρό του Χρήστου, την ίδια ώρα που εκείνος κινδυνεύει να χάσει τη ζωή του. Και παρ’ ότι ο Δημήτρης έχει ήδη πολλά θέματα να λύσει, μια νέα υπόθεση δολοφονίας θα τον φέρει αντιμέτωπο και με το παρελθόν του…

Ήλιος νέα επεισόδια δεύτερου κύκλου

Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου – Επεισόδιο 2

Η Αλεξάνδρα αποφασίζει να αναθέσει την έρευνα για τη δολοφονία του Φίλιππου στον Στέφανο, έναν νέο και πολλά υποσχόμενο ιδιωτικό ερευνητή. Η Αλίκη δέχεται επίθεση από την Εύα για τον Δημήτρη και προσπαθεί να διατηρήσει τις ισορροπίες. Η υπόθεση της διπλής ανθρωποκτονίας ταράζει την τοπική κοινωνία, αφού όλα δείχνουν πως τα θύματα δολοφονήθηκαν από τον ίδιο τους το γιο, Ιάσωνα Ζερίδη, ο οποίος το έχει σκάσει και αναζητείται. Ο Δημήτρης και η Αθηνά προσπαθούν να ρίξουν φως στην υπόθεση με τα λίγα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους. Η Δάφνη κρατάει στην αγκαλιά της για πρώτη φορά το μωρό της, ενώ η Ελένη προσπαθεί να συγχωρήσει τον εαυτό της για το κακό που προκάλεσε. Ο Αντώνης συγκρούεται έντονα με τον Νικήτα και του ζητάει να φύγει ξανά, καθώς ανησυχεί για τη Λήδα. Η κηδεία του Φίλιππου είναι δύσκολη για όλους, αλλά η έκρηξη της Αλεξάνδρας και της Εύας εναντίον του Δημήτρη θα προκαλέσει ντόμινο γεγονότων και αντιδράσεων.

Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου – Επεισόδιο 3

Ο Δημήτρης, μετά τις αντιδράσεις της Εύας εναντίον του, αποφασίζει να φύγει από το σπίτι της Αλίκης. Ο Χρήστος βλέπει για πρώτη φορά τον γιο του και αισθάνεται πανευτυχής μαζί με τη Σοφία. Η Δάφνη, από την άλλη, φαίνεται να δένεται όλο και περισσότερο με το μωρό. Η Αθηνά, κρυφά από όλους, βρίσκει παρηγοριά στο ποτό, ενώ ο Στέφανος δείχνει να την παρακολουθεί… Ο Ιάσωνας ζητάει από μια φίλη του να τον κρύψει για λίγες μέρες στο σπίτι της και δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο… Ο Δημήτρης βρίσκει ένα δυνατό στοιχείο που θα τον οδηγήσει στον δολοφόνο του Φίλιππου, όμως έρχεται αντιμέτωπος με τον Στέφανο… Η Αλίκη έχει έναν εφιάλτη που της θυμίζει κάτι τραυματικό από το παρελθόν της. Δείτε και αποκλειστικό φωτορεπορτάζ από τις πρώτες τραγικές σκηνές του νέου κύκλου.

Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου – Επεισόδιο 4

Η αστυνομία συνεχίζει το ανθρωποκυνηγητό για να βρει τον Ιάσωνα, αλλά αυτός εξακολουθεί να τους διαφεύγει. Η Λήδα θα έχει μία απροσδόκητη συνάντηση, η οποία θα τη φέρει αντιμέτωπη με το άγνωστο παρελθόν του Νικήτα. Τόσο αυτή όσο και ο Νικήτας συνειδητοποιούν ότι κινδυνεύουν, ενώ η σχέση τους περνάει κρίση… Η Αλίκη γνωρίζει τον Στέφανο, ενώ συνεχίζει να βασανίζεται από εφιάλτες. Ο Δημήτρης συνειδητοποιεί ότι ο Στέφανος βρίσκεται συνέχεια ένα βήμα μπροστά του, όσον αφορά την υπόθεση του Φίλιππου και συγκρούεται μαζί του. Η Ελένη επιστρέφει στο σπίτι και αισιοδοξεί ότι θα ξεκινήσει πια μια νέα ήρεμη ζωή με την Μαριάνθη. Μία μυστηριώδης γυναίκα φαίνεται να είναι πίσω από τη δολοφονία του Φίλιππου και θέλουν να φτάσουν σε αυτή τόσο ο Δημήτρης, όσο και ο Στέφανος με την Αλεξάνδρα… Ο αδερφός του Ιάσωνα κάνει με το Δημήτρη μια συμφωνία που θα τον φέρει ένα βήμα πριν τη σύλληψη του νεαρού αγοριού. Τα πράγματα, όμως, θα εξελιχθούν διαφορετικά και επικίνδυνα…

Ήλιος Δεύτερος κύκλος

Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου – Επεισόδιο 5

Ο Δημήτρης βλέπει όλες του τις προσπάθειες – τόσο για την υπόθεση του Φίλιππου όσο και για την υπόθεση του Ιάσωνα – να του γυρίζουν μπούμερανγκ. Η Λήδα αιφνιδιάζεται από τον εκβιασμό της Τζένης και συνειδητοποιεί ότι βρίσκεται σε αδιέξοδο. Ο Χρήστος ετοιμάζεται πανευτυχής να πάρει το γιο του σπίτι του, όταν καταλαβαίνει ότι η Δάφνη έχει πάρει το μωρό και το έχει σκάσει από το νοσοκομείο… Η Αλίκη κι ο Δημήτρης προσπαθούν να κρατηθούν όρθιοι με τόσα μέτωπα γύρω τους. Η Ελπίδα, μία νέα αστυνομικός και εγκληματολόγος έρχεται από την Αθήνα για να αναλάβει την υπόθεση του Ιάσωνα. Ο Δημήτρης την γνωρίζει από παλιά και η ένταση ανάμεσά τους είναι εμφανής… Ο Στέφανος προσπαθεί να προσεγγίσει την Αθηνά, ενώ συγχρόνως βρίσκεται στα ίχνη της μυστηριώδους γυναίκας από το παρελθόν του Μενέλαου, την οποία η Αλεξάνδρα αναγνωρίζει… Η Δάφνη προσπαθεί να κρυφτεί με το μωρό, ενώ ο Χρήστος έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να τους βρει… Η Αλίκη έρχεται σε σύγκρουση με την Αλεξάνδρα και της θυμίζει πως κινδυνεύουν από το άγνωστο κοινό παρελθόν τους.

Ο Νικήτας είναι παντρεμένος και αποκαλύπτεται στα νέα επεισόδια

Η Λήδα έχει περάσει πολλά στην προσωπική της ζωή και για πρώτη φορά αισθάνεται ευτυχισμένη και πλήρης στο πλευρό του Νικήτα. Ακόμη και η απόσταση που τους χώριζε δεν αποδυνάμωσε τα αισθήματά της, γι’ αυτό και θέλησε να είναι μαζί του. Ωστόσο τα σύννεφα στη σχέση τους δεν θα αργήσουν να εμφανιστούν. Για την ακρίβεια μια γυναίκα (Αθηνά Καραγιώτη) είναι εκείνη που θα εμφανιστεί ξανά στη ζωή του Νικήτα και θα ανατρέψει τα πάντα. «Τι κάνεις εσύ εδώ;», της λέει μόλις τη βλέπει ξαφνικά μπροστά του. «Δεν χαίρεσαι και πολύ που με βλέπεις», του απαντάει εκείνη.

Ο Νικήτας μετά από μια συζήτηση μαζί της καταλαβαίνει ότι πρέπει να πει τα πάντα στη Λήδα. Οτι είναι παντρεμένος και με τη γυναίκα του είναι εδώ και πολύ καιρό χώρια αλλά δεν έχουν πάρει διαζύγιο. «Πώς μπόρεσες να μου κρύψεις κάτι τέτοιο; Ποτέ δεν είπες ότι είσαι παντρεμένος», του φωνάζει εκείνη μόλις το μαθαίνει. «Δεν είμαστε μαζί. Δεν είχαμε καθόλου επαφές όλο αυτό το διάστημα. Πρέπει να με πιστέψεις. Δεν ήξερα καν ότι η σχέση μας θα προχωρούσε. Στο μυαλό μου το μόνο που είχα ήταν εσένα», της εξομολογείται. Ομως ανάμεσά τους το γυαλί έχει ραγίσει και φαίνεται πως είναι δύσκολο να ξανακολλήσει.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ήλιος - αποκλειστικό: Η Σοφία σε απόγνωση για τον Χρήστο!

Σούπερ αποκλειστικό για την σειρά Ήλιος - Σε θανάσιμο κίνδυνο ο...

Share