The Bachelor 2: Απογοητευμένη η Άντρεα - Βγήκε ατομικό ραντεβού με τον Αλέξη αλλά δεν πήρε τριαντάφυλλο

«Δεν ένιωσα ρομαντισμό μαζί της»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
The Bachelor 2: Απογοητευμένη η Άντρεα - Βγήκε ατομικό ραντεβού με τον Αλέξη αλλά δεν πήρε τριαντάφυλλο

Πάλεψε και κέρδισε στην αποψινή (17/9) ομαδική δοκιμασία του The Bachelor η Άντρεα, στην οποία πλακώθηκαν Φαίη και Φένια, κερδίζοντας ταυτόχρονα και ένα ατομικό ραντεβού με τον Αλέξη Παππά.

Οι δυο τους δείπνησαν σε ένα πολύ όμορφο μέρος και άνοιξαν τις καρδιές τους ο ένας στον άλλον. Εκείνη φάνηκε να περνάει πολύ όμορφα, ωστόσο ο Αλέξης ήταν αρκετά μπερδεμένος, καθώς πολλά από αυτά που του έλεγε η Άντρεα δεν ήταν κοντά στις απόψεις του.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην της δώσει το πολυπόθητο κόκκινο τριαντάφυλλο, καθώς ο Αλέξης δεν ένιωσε ρομαντισμό, με την ίδια να επιστρέφει στην βίλα άκρως απογοητευμένη.

Το ατομικό ραντεβού του Αλέξη Παππά και της Άντρεα στο The Bachelor 2

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος βρήκε την νικήτρια - Αυτή η κοπέλα ταιριάζει με τον Αλέξη

Μπορεί φέτος να μην είναι αυτός ο Bachelor, ωστόσο ο Παναγιώτης Βασιλάκος φαίνεται πως παραμένει φανατικός τηλεθεατής. Μάλιστα, μάντεψε και την κοπέλα που θα βγει φετινή νικήτρια και θα κερδίσει την καρδιά του Αλέξη Παππά.

Στο χθεσινό (17/9) επεισόδιο που παρακολουθήσαμε, ο Αλέξης πραγματοποιήσε μια φωτογράφιση με θέμα τους μεγάλους κινηματογραφικούς έρωτες. Η χημεία που ξεχώρισε ήταν σίγουρα αυτή του ίδιου με της Γιώτας, οι οποίοι υποδυήθηκαν το ζευγάρι του Notebook.

Μετά λοιπόν την εν λόγω τρυφερή στιγμή, ο Παναγιώτης Βασιλάκος δημοσίευσε την φωτογραφία του Αλέξη και της Γιώτης που φιλιούνται και τόνισε πόσο πολύ ταιριάζουν.

 The Bachelor 2 o Παναγιώτης Βασιλάκος βρήκε την νικήτρια

Πριν τον Παππά δέχθηκε πρόταση πολυσυζητημένος παίκτης του Survivor 4

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό έκανε το πρωί της Παρασκευής (17/9) ο Νίκος Μπάρτζης, ο οποίος μετά την καταγγελία που έκανε για τον Ατζούν Ιλιτζαλί και την Ατζούν Μίντια, αποκάλυψε πως όταν βγήκε από το Survivor 4, δέχθηκε πρόταση να γίνει ο νέος Bachelor.

Μάλιστα, η πρόταση αυτή ήρθε πριν γίνει πρόταση στον Αλέξη Παππά. Ο Νίκος Μπάρτζης εξήγησε πως αρνήθηκε την πρόταση γιατί δεν του άρεσε και πολύ το προϊόν.

«Δεν έχει δει ποτέ Bachelor. Απλά δεν μου αρέσει η όλη φάση εκεί πέρα. Όταν έμαθα ότι πήγε ο Αλέξης Παππάς ένιωσα αδιαφορία. Φιλάκια ρουφηχτά», είπε χαρακτηριστικά.