The Bachelor 2: Ξετρελάθηκε ο Αλέξης Παππάς με την Ιωάννα - Ήρθαν πιο κοντά από ποτέ

Της έδωσε και το τριαντάφυλλο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
The Bachelor 2: Ξετρελάθηκε ο Αλέξης Παππάς με την Ιωάννα - Ήρθαν πιο κοντά από ποτέ

Ένα ακόμη ατομικό ραντεβού είδαμε στο αποψινό (17/9) επεισόδιο του The Bachelor, με τον Αλέξη Παππά να προσκαλεί αυτή τη φορά την Ιωάννα στο σπίτι του.

Η ίδια έχει εκφράσει από την πολύ αρχή το έντονο ενδιαφέρον της για εκείνον, με τον Αλέξη από την άλλη να δείχνει αρκετά εντυπωσιασμένος.

Στο πρώτο τους ραντεβού λοιπόν η Ιωάννα του έμαθε να φτιάχνει κοκτέιλ ενώ αργότερα βούτηξαν στην πισίνα, με αποτέλεσμα να έρχονται πολύ κοντά.

Ο Αλέξης έκανε αρκετές φορές την κίνηση να την φιλήσει στο στόμα, ωστόσο η Ιωάννα έμενε στο φιλί στο μάγουλο. Τελικά, κατάφερε και πήρε το τριαντάφυλλο, σε αντίθεση με την Άντρεα.

Το ραντεβού της Ιωάννας με τον Αλέξη Παππά στο The Bachelor 2

Πριν τον Παππά δέχθηκε πρόταση πολυσυζητημένος παίκτης του Survivor 4

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό έκανε το πρωί της Παρασκευής (17/9) ο Νίκος Μπάρτζης, ο οποίος μετά την καταγγελία που έκανε για τον Ατζούν Ιλιτζαλί και την Ατζούν Μίντια, αποκάλυψε πως όταν βγήκε από το Survivor 4, δέχθηκε πρόταση να γίνει ο νέος Bachelor.

Μάλιστα, η πρόταση αυτή ήρθε πριν γίνει πρόταση στον Αλέξη Παππά. Ο Νίκος Μπάρτζης εξήγησε πως αρνήθηκε την πρόταση γιατί δεν του άρεσε και πολύ το προϊόν.

«Δεν έχει δει ποτέ Bachelor. Απλά δεν μου αρέσει η όλη φάση εκεί πέρα. Όταν έμαθα ότι πήγε ο Αλέξης Παππάς ένιωσα αδιαφορία. Φιλάκια ρουφηχτά», είπε χαρακτηριστικά.