The Bachelor 2: Αυτή η κοπέλα αποχώρησε από την Τελετή των Ρόδων

Σοκ! Και δεν είναι η Φαίη...

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
The Bachelor 2: Αυτή η κοπέλα αποχώρησε από την Τελετή των Ρόδων

Ένα ακόμη επεισόδιο του The Bachelor παρακολουθήσαμε το βράδυ της Παρασκευής (17/9) μέσα από την συχνότητα του ALPHA. Μάλιστα, είχαμε μια ακόμη αποχώρηση από την βίλα.

Για ακόμη μια φορά, οι 17 κοπέλες... σφάχτηκαν μεταξύ τους ενώ είδαμε και δύο ατομικά ραντεβού, αυτό με την Άντρεα και την Ιωάννα, με την δεύτερη να παίρνει μάλιστα και τριαντάφυλλο.

Στο τέλος της βραδιάς, τα κορίτσια ετοιμάστηκαν για την Τελετή των Ρόδων, στην οποία σημειώθηκε και ένα φοβερός τσακωμός, ανάμεσα στην Φαίη και την Άννα, με τον Αλέξη Παππά να γίνεται έξαλλος και να αποχωρεί.

Τελικά, η παίκτρια που ήρθε λιγότερο κοντά με τον Bachelor και αποχώρησε ήταν η Ειρήνη, με τις περισσότερες κοπέλες να μένουν άναυδες στο άκουσμα του ονόματος της, καθώς περίμεναν την Φαίη.

Η αποχώρηση της Ειρήνης από το Bachelor

Πριν τον Παππά δέχθηκε πρόταση πολυσυζητημένος παίκτης του Survivor 4

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό έκανε το πρωί της Παρασκευής (17/9) ο Νίκος Μπάρτζης, ο οποίος μετά την καταγγελία που έκανε για τον Ατζούν Ιλιτζαλί και την Ατζούν Μίντια, αποκάλυψε πως όταν βγήκε από το Survivor 4, δέχθηκε πρόταση να γίνει ο νέος Bachelor.

Μάλιστα, η πρόταση αυτή ήρθε πριν γίνει πρόταση στον Αλέξη Παππά. Ο Νίκος Μπάρτζης εξήγησε πως αρνήθηκε την πρόταση γιατί δεν του άρεσε και πολύ το προϊόν.

«Δεν έχει δει ποτέ Bachelor. Απλά δεν μου αρέσει η όλη φάση εκεί πέρα. Όταν έμαθα ότι πήγε ο Αλέξης Παππάς ένιωσα αδιαφορία. Φιλάκια ρουφηχτά», είπε χαρακτηριστικά.