Big Brother 2: Σπυροπούλου και Μιλάτος συναντιούνται ξανά μετά από έξι χρόνια - Αμηχανία στο πλατό

Για αυτόν τον λόγο έληξε άδοξα η συνεργασία τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Big Brother 2: Σπυροπούλου και Μιλάτος συναντιούνται ξανά μετά από έξι χρόνια - Αμηχανία στο πλατό

Αποψινή καλεσμένη του 4ου live του Big Brother είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία μάλιστα εμφανίστηκε μετά από ένα.. μισάωρο προκαλώντας μια μικρή σύγχυση.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια συναντήθηκε τηλεοπτικά μετά από έξι ολόκληρα χρόνια με τον Στηβ Μιλάτο, με τον οποίο είχε συνεργαστεί στην εκπομπή "Σπίτι μου σπιτάκι μου” στον Alpha.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας δεν δίστασε φυσικά και έσπευσε να τους ρωτήσει αμέσως για την τότε συνεργασία τους.

Η τηλεοπτική συνάντηση Σπυροπούλου - Μιλάτου

Η Κωνσταντίνα λοιπόν αποκάλυψε: «Εντάξει καλά είχαμε περάσει με τον Στηβ. Είχε τα παράπονά του τότε με τον Παύλο Σταματόπουλο. Ήθελε να μιλάει ο Στηβ και ο Παύλος έλεγε τα δικά του. Είναι καλό όταν είσαι στην αρχή, να σε προστατεύει κάποιος. Ήταν μια ωραία συνεργασία. Μου ήταν ιδιαίτερα συμπαθής. Εγώ θυμάμαι ωραία πράγματα γιατί έχω ακούσει πολλά. Καλή τύχη εύχομαι.»

Ο Παύλος Σταματόπουλος πριν μερικές μέρες αοκάλυψε γιατί είχε κόντρα με τον Στηβ Μιλάτο

Ο Παύλος Σταματόπουλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του Alpha «Super Κατερίνα» και μέσα σε όλα ο ίδιος αναφέρθηκε και στην κόντρα που είχε με τον Στηβ Μιλάτο.

Μάλιστα δεν στάθηκε μόνο εκεί αφού αποκάλυψε και ποιος ήταν ο λόγος που υπήρξε αυτή η ρήξη ανάμεσά τους. Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ήταν έκπληξη για μένα που η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανέλαβε το Κάτι Ξαναψήνεται.

Δεν μαγειρεύει, αλλά της αρέσει το φαγητό. Δεν μου ταιριάζει η Κωνσταντίνα σε αυτό, νομίζω δεν είναι το δυνατό της σημείο. Δεν έχω καταλάβει ακόμη τους χαρακτήρες του Big Brother.

Ο Στηβ Μιλάτος είχε παράπονο με το πόσο συμμετείχε στην εκπομπή, αλλά αυτό ξέρεις ότι στις περισσότερες δουλειές δεν σε παρακαλούν να πάρεις μέρος, πιέζεις για να συμμετέχουν οι συνεργάτες σου».