Big Brother 2 Highlights (17/9): Η επεισοδιακή εμφάνιση της Σπυροπούλου, ο καυγάς και ο παίκτης που αποχώρησε

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό live

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother 2 Highlights (17/9): Η επεισοδιακή εμφάνιση της Σπυροπούλου, ο καυγάς και ο παίκτης που αποχώρησε

Ακόμα ένα live του Big Brother 2 έφτασε στο τέλος του το βράδυ της Παρασκευής (17/9) και εμείς σας έχουμε συγκεντρώσει όλα τα highlights. Από την εμφάνιση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου που προκάλεσε αναστάτωση, στον καυγά και στον παίκτη που αποχώρησε από το σπίτι.

Αυτά είδαμε στο live του Big Brother 2 (17/9)

Απαστράπτουσα και... αργοπορημένη η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο 4ο live

Το 4ο live του Big Brother ξεκίνησε χθες βράδυ από την συχνότητα του ΣΚΑΙ. Καλεσμένη αυτή την φορά ήταν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία ήταν πιο εντυπωσιακή από ποτέ.

Η όμορφη παρουσιάστρια, που πλέον την παρακολουθούμε καθημερινά μέσα από το Κάτι Ξαναψήνεται, επέλεξε ένα αστραφτερό ασημί φόρεμα, το οποίο την κολάκευε σε τεράστιο βαθμό.

Μάλιστα, η ίδια έφτασε αρκετά καθυστερημένη, ωστόσο όπως εξήγησε η ίδια, ήταν στα γυρίσματα της εκπομπής της και γι΄αυτό τον λόγο καθυστέρησε.

Η Κωνσταντίνα, απευθυνόμενη στην Αφροδίτη Γραμμέλη, είπε χαρακτηριστικά: «Γεια σου Αφροδίτη! Στον πληθυντικό ή στον ενικό; Με έχετε στολίσει πολλές φορές, οπότε το δικαούμαι» με την δημοσιογράφο να απαντά: «Στον ενικό. Σας βλέπω ήδη στολισμένη, οπότε βλέπω ότι ό, τι σας έχω γράψει το έχετε φορέσει».

Απίστευτη ένταση με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - «Δεν ξανά έρχομαι»

Καλεσμένη του 4ου live του Big Brother ήταν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία μάλιστα εμφανίστηκε μετά από ένα.. μισάωρο προκαλώντας μια μικρή σύγχυση.

Μάλιστα, όπως φάνηκε, η παρουσιάστρια κατάφερε και.. τους αναστάτωσε όλους με την παρουσία της, κάτι που αποκάλυψε η Ναταλί Κάκκαβα, στον αέρα του live.

«Είναι η Κωνσταντίνα εδώ και μας έχει αναστατώσει όλους. Στο διάλειμμα εδώ, είναι η Κωνσταντίνα εδώ, είναι εκεί, το φόρεμα φεύγει, ανεβαίνει, κατεβαίνει. Συγχωρέστε μας απόψε, αυτό που βλέπετε δεν είναι κανονικό live, είναι κάτι άλλο», είπε χαρακτηριστικά η Ναταλί Κάκκαβα με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να συμπληρώνει: «Θες συνέχεια επιβεβαίωση, θα το κάνω, θα το κάνω».

Τότε με χιούμορ η Κωνσταντίνα είπε: «Δεν ξαναέρχομαι».

Χαμός ανάμεσα στον Παναγιώτη και την Ανχελίτα εξαιτίας της Ευδοκίας

Λίγο μετά την ένταση που δημιουργήθηκε κατά την διάρκεια του 4ου live του Big Brother με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, προβλήθηκαν σε πρώτη μετάδοση οι τελευταίες στιγμές μέσα στο σπίτι.

Μια από αυτές περιελάμβανε μια έντονη διαφωνία που είχε ο Παναγιώτης Πέτσας και η Ανχελίτα, λίγο μετά τα.. καυτά πλάνα στο ντουζ.

Συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης θέλησε να λύσει μια παρεξήγηση μαζί της που έγινε με αφορμή την σχέση του με την Ευδοκία, με την οποία είναι καλοί φίλοι. Οι δυο τους ξεκαθάρισαν τα πράγματα και τελικά ο καυγάς έληξε με ένα παθιασμένο φιλί.

Σπυροπούλου και Μιλάτος συναντιούνται ξανά μετά από έξι χρόνια - Αμηχανία στο πλατό

Καλεσμένη του 4ου live του Big Brother είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία μάλιστα εμφανίστηκε μετά από ένα.. μισάωρο προκαλώντας μια μικρή σύγχυση.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια συναντήθηκε τηλεοπτικά μετά από έξι ολόκληρα χρόνια με τον Στηβ Μιλάτο, με τον οποίο είχε συνεργαστεί στην εκπομπή "Σπίτι μου σπιτάκι μου” στον Alpha.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας δεν δίστασε φυσικά και έσπευσε να τους ρωτήσει αμέσως για την τότε συνεργασία τους.

Η Κωνσταντίνα λοιπόν αποκάλυψε: «Εντάξει καλά είχαμε περάσει με τον Στηβ. Είχε τα παράπονά του τότε με τον Παύλο Σταματόπουλο. Ήθελε να μιλάει ο Στηβ και ο Παύλος έλεγε τα δικά του. Είναι καλό όταν είσαι στην αρχή, να σε προστατεύει κάποιος. Ήταν μια ωραία συνεργασία. Μου ήταν ιδιαίτερα συμπαθής. Εγώ θυμάμαι ωραία πράγματα γιατί έχω ακούσει πολλά. Καλή τύχη εύχομαι.»

Αυτός ο παίκτης αποχώρησε από το σπίτι

Καλεσμένη χθες ήταν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία μετά τις μπηχτές της στην Αφροδίτη Γραμμέλη και την ένταση που προκάλεσε, συναντήθηκε τηλεοπτικά μετά από 6 χρόνια με τον Στηβ Μιλάτο και αποκάλυψαν on air τους λόγους για τους οποίους έληξε άδοξα η συνεργασία τους.

Καλεσμένη επίσης ήταν και η κυρία Μαρία Βαφάκη, μητέρα του Κώστα Στυλιανάκη.

Υποψήφιοι προς αποχώρηση λοιπόν ήταν η Ευδοκία, η Σοφία και ο Στιβ Μιλάτος. Τελικά, η παίκτρια που αποχώρησε ήταν η Σοφία, επιβεβαιώνοντας το spoil του Youweekly, η οποία φάνηκε να εκνευρίζεται στο άκουσμα του ονόματός της και να σηκώνεται να φύγει χωρίς να χαιρετίσει κανέναν.

«Νιώθω δυσάρεστα. Μου κάνει εντύπωση. Δεν ξέρω τι βγήκε προς τα έξω, θεωρώ ότι ήταν άδικο. Λυπάμαι που δεν έπαιξα θέατρο» είπε η Σοφία.