Big Brother 2: Σαμάνθα για Πέτσα και Ανχελίτα - «Κοιμόμαστε το βράδυ και το κρεβάτι κουνιέται»

«Αυτό που έγινε στο μπάνιο εγώ το είδα»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother 2: Σαμάνθα για Πέτσα και Ανχελίτα - «Κοιμόμαστε το βράδυ και το κρεβάτι κουνιέται»

Στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother 2, η Μαίρη και η Σαμάνθα, μετά την έντονη διαφωνία που είχαν, ξεκλινησαν να συζητούν για την Ανχελίτα και τον Πέτσα, οι οποίοι για ακόμα μία φορά είχαν τρυφερές στιγμές μπροστά σε όλο το σπίτι.

Συγκεκριμένα, η Σαμάνθα εξήγησε πως η σχέση του Πέτσα με την Ανχελίτα έχει κουράσει τους συγκατοίκους καθώς οι δυο τους είναι πολλές φορές πολύ εκδηλωτικοί μεταξύ τους.

Μάλιστα εξήγησε πως το βράδυ που όλοι κοιμούνται, το κρεβάτι... κουνιέται ενώ αποκάλυψε πως είδε όλα όσα έγιναν μεταξύ τους στο μπάνιο.

Τα σχόλια της Σαμάνθας για την Ανχελίτα και τον Πέτσα στο Big Brother 2

«Δεν βλέπω Big Brother και Top Chef»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι έκανε το πρωί του Σαββάτου (18/9) ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος μίλησε για τη νέα τηλεοπτική σεζόν και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως δεν παρακολουθεί τα προγράμματα του ΣΚΑΪ, Big Brother και Top Chef.

Λίγες μετά την πρεμιέρα του, ο Νίκος Μουτσινάς αναφέρθηκε σε όλα τα πρόσωπα του τηλεοπτικού τοπίο και έκανε ένα ιδιαίτερο σχόλιο για την τηλεοπτική επιστροφή της Μαρίας Ηλιάκη.

«Δεν με δυσκολεύει κάτι. Αυτό που με προβληματίζει ότι έχει φύγει η ψυχαγωγία, είναι πολλά τα κοινωνικά θέματα και μπορεί να έχουμε πάρει την απόφαση να είμαι μόνο ψυχαγωγικοί, αλλά πολλές φορές σκέφτομαι “θα βγεις και θα χορέψεις στην εκπομπή ενώ έχουν γίνει όλα αυτά στον κόσμο;”

Η “βασίλισσα” επέστρεψε και είναι η Ελένη. Για την Κατερίνα Καινούργιου χαίρομαι για την επιτυχία της. Η Μαρία Ηλιάκη άργησε να επιστρέψει. Δεν πιστεύω ότι θα υπάρξει ένας νικητής στο τέλος της σεζόν. Είναι μοιρασμένα τα πράγματα. Δεν βλέπω καθόλου τηλεόραση, γιατί να δω Big Brother; Δεν βλέπω ούτε Top Chef», είπε χαρακτηριστικά.