Big Brother 2 - highlights 21/9: Ο έξαλλος εναντίων όλων Στηβ Μιλάτος και οι ασυγκράτητοι Ανχελίτα - Πέτσας

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Big Brother 2 - highlights 21/9: Ο έξαλλος εναντίων όλων Στηβ Μιλάτος και οι ασυγκράτητοι Ανχελίτα - Πέτσας

Στηβ, Ανχελίτα και Παναγιώτης Πέτσας ήταν οι χθεσινοί πρωταγωνιστές του Big Brother 2. Οι τσακωμοί έχουν φέρει τα πάνω κάτω στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού και σχέσεις βρίσκονται στα μαχαίρια.

Αυτά είναι τα 21/9 highlights του Big Brother

Έξαλλη η Ανχελίτα με τον Παναγιώτη - Ο πρώτος τους γερός τσακωμός

Μια αρκετά δύσκολη μυστική αποστολή ανέθεσε το βράδυ της Τρίτης 21/9 ο Big Brother στον Παναγιώτη Πέτσα, που προκάλεσε την οργή της Ανχελίτα,. όπως είχαμε δει και στο τρέιλερ.

Συγκεκριμένα, ο Παναγιώτος έπρεπε να καταφέρει να την πείσει να διαλέξει κάποιον άλλον μαζί της στο Captain' s room, κάτι που της φάνηκε περίεργο και ανούσιο, μιας και είναι ζευγάρι και θέλουν να είναι μαζί όλη την ώρα.

Ο ίδιος λοιπόν είπε σαν δικαιολογία ότι πρέπει να μείνει με τον Στηβ, επειδή έχει κάποιο προσωπικό πρόβλημα, με την Ανχελίτα να γίνεται έξαλλη, ωστόσο κατάφερε και την έπεισε.

Μετά από έναν τσακωμό τους, ο Παναγιώτης της αποκάλυψε την αλήθεια και τελικά κέρδισαν και την αποστολή αλλά και ένα ρομαντικό δείπνο.

Ο Στηβ εναντίον όλων - «Με έχει πιάσει αηδία και δεν μπορώ να έχω το στόμα μου κλειστό»

Όλο κι περισσότερο φαίνεται πως χαλάει η διάθεση και η ψυχολογία του Στηβ μέσα στο σπίτι του Big Brother. Με αφορμή το ποιους πρόκειται να ψηφίσει, ο ίδιος προχώρησε σε αρκετά αιχμηρές δηλώσεις για τους συμπαίκτες του.

Στο στόχαστρο του αυτή τη φορά βρέθηκε η Ευδοκία, η Μαίρη και ο Κωστής, με τον οποίο τσακώθηκε και προχθές, με τον ίδιο να κάνει λόγο για διπροσωπία αλλά και στρατηγική.

Το μεγαλύτερο φαρμάκι ωστόσο το έσταξε για την Μαίρη, για την οποία είπε χαρακτηριστικά: «Από εκεί που ήταν μόνο με τον Νίκο και τον Κωστή και μίλαγε λίγο πιο σπαστά με τους υπόλοιπους από τη στιγμή που έφυγε η Σοφία, ξεκίνησε λίγο να ανοίγεται, να απλώνεται και να μιλάει. Ή το κάνει στρατηγικά… Την κρατάω και γω σε μια απόσταση μέχρι να καταλάβω το ποιόν της και να μπορέσω να βγάλω μια ολοκληρωμένη γνώμη για αυτήν.

Το ότι ήρθα χωρίς στρατηγική και θέλω απλά να περάσω καλά δεν ισχύει για κανέναν λόγο! Έχει έρθει με απόλυτη στρατηγική και ξέρει καλά τι κάνει. Το σέβομαι και την σέβομαι σαν αντίπαλο πλέον. Την είχα υποτιμήσει. Με πιάνει μια αηδία και όταν με πιάνει μια αηδία δεν μπορώ να κρατήσω το στόμα μου κλειστό».«Έχω την απάθεια αλλά μέχρι ένα σημείο. Μετά από κάποιο σημείο όμως θέλω να ανοίξω το στόμα μου…».

Ασυγκράτητοι πλέον - Ανχελίτα και Πέτσας πιο εκδηλωτικοί από ποτέ

Αρχηγός για αυτήν την εβδομάδα στο σπίτι του Big Brother είναι η Ανχελίτα, η οποία έπρεπε να διαλέξει έναν συμπαίκτη της για να πάρει μαζί τη στο Captains Room.

Η ίδια συγκέντρωσε όλα τα παιδιά στο σαλόνι, χωρίς βέβαια να υπάρχει και ιδιαίτερη αγωνία, μιας και ήταν δεδομένο ότι θα διαλέξει τον Παναγιώτη, κάτι που και πράγματι έγινε, παρόλο που την εξόργισε με την πλάκα του.

Το ζευγάρι με το που έφτασε στο δωμάτιο δεν δίστασε να... εκδηλώσει στο λεπτό τις ερωτικές του διαθέσεις ενώ είχε ξαπλώσει στο κρεβάτι!

Άσχημος καυγάς μεταξύ Στηβ και Κωστή - «Είσαι πέντε χρονών με αυτά που κάνεις, είσαι παιδί»

Σαν τον σκύλο με την γάτα είναι πια ο Στηβ με τον Κωστή, μια σχέση η οποία έχει περάσει από 40 κύματα, από την πρώτη κιόλας μέρα που γνωρίστηκαν μέσα στο Big Brother. Οι δυο τους στις (20/9) είχαν έναν σοβαρό τσακωμό για αυτό και ο Κρητικός της παρέας θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα μεταξύ τους.

Αρχικά, ο Κωστής είπε από την μεριά του: “Δεν θέλω να τσακωθούμε αλλά όλη μέρα μου την… μπαίνεις. Σήμερα καθόμασταν όλοι εδώ μετά το φαγητό και λες “Τι ωραία που περνάμε…” και ξεκινάς να ειρωνεύεσαι. Εγώ όμως εάν το έκανα αυτό θα άνοιγες την πόρτα και θα έφευγες" με τον Μιλάτο από την άλλη να απαντά: “Είσαι πέντε χρονών με αυτά που κάνεις, είσαι παιδί. Εσύ σηκώθηκες και έφυγες και μάζεψες και τα πράγματά σου. Θέλω να μου απαντήσεις ως ενήλικος άνθρωπος και με μια αιτιολογία. Εγώ έχω το χιούμορ μου και καταλαβαίνω στις στιγμές που κάνεις πλάκα και πότε μιλάς σοβαρά”.

Ο Κώστας Στυλιανάκης ενοχλήθηκε από την κίνηση του Στηβ με το κομποσκοίνι που του χάρισε και έτσι του είπε: “Μήπως δεν θες να κάνουμε παρέα; Δεν θέλω να νευριάσεις, θέλω απλά να το συζητήσουμε. Σου έδωσα το κομποσκοίνι μου και στο έδωσα από την καρδιά μου. Εσύ έτσι όπως μου το πέταξες πριν άνοιξε σε δυο κομμάτια”.