Big Brother 2 - highlights 22/9: Τα φιλάκια Στηβ - Σύλιας και οι τσακωμοί για την λάντζα

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Big Brother 2 - highlights 22/9: Τα φιλάκια Στηβ - Σύλιας και οι τσακωμοί για την λάντζα

Τσακωμούς και αποκαλύψεις είχαμε στο χθεσινό 22/9 επεισόδιο του Big Brother 2. Δυο παίκτες έχουν έρθει ιδιαίτερα κοντά, ενώ άλλοι απομακρύνονται όλο και περισσότερο.

Τα 22/9 highlights του Big Brother 2

Η Ανχελίτα τα έβαλε με την Ευδοκία - "Έχει ταλέντο να σου πιπιλάει το μυαλό"

Καθόλου καλές δεν είναι πια οι σχέσεις μεταξύ της Ανχελίτας και της Ευδοκίας μέσα στο σπίτι του Big Brother 2, με την πρώτη να ρίχνει ξανά τα "καρφιά της".

Συγκεκριμένα, η ίδια σε μια συζήτηση που είχε με την Σύλια, ανέφερε πως η Ευδοκία έχει ένα φοβερό ταλεντό να σου πιπιλάει το μυαλό και αυτή είναι ο λόγος που ο Νίκος δεν μιλάει πια με την Ανχελίτα.

Μάλιστα την χαρακτήρισε αρκετά έξυπνη αλλά και πονηρή, τονίζοντας πως παίζει καθαρά με στρατηγική και πως τις τελευταίες μέρες βγάζει συνεχώς χολή και κακία.

Σε περίπτωση που χάσατε το χθεσινό επεισόδιο, δείτε εδώ όλα όσα είδαμε.

Μαίρη: «Είναι πολύ κοντά ο Στηβ με την Σύλια! Έχω δει φιλάκια στη κουζίνα»

Μπορεί ο Στηβ να έχει εκδηλώσει φανερά το ενδιαφέρον του για την Συλία μέσα στο σπίτι του Big Brother, ωστόσο η ίδια παραμένει πιστή στο αγόρι της και του έχει ρίξει εδώ και μέρες χυλόπιτα.

Παρόλα αυτά, η Μαίρη έχει αντίθετη γνώμη, μιας και σε μια συζήτηση που είχε με την Ευδοκία, της αποκάλυψε πως η Σύλια φαίνεται φανερά ενοχλημένη όταν μιλάει η Μαίρη με τον Στηβ ενώ μάλιστα της είπε πως έχει δει τους δύο παίκτες να είναι αρκετά κοντά και να έχουν ανταλλάξει φιλιά στην κουζίνα.

Η Μαίρη μάλιστα την έπιασε και της ξεκαθάρισε πως αυτό δεν είναι ωραίο, ωστόσο οι δυο τους εξακολουθούν να είναι κοντά.

Ευδοκία και Σαμάνθα τσακώνονται για το... ποια έχει κάνει περισσότερες λάντζες

Είναι γνωστό πως οι παίκτες του Big Brother δεν θέλουν και πολύ για να τσακωθούν μεταξύ τους! Και αυτό επιβεβαιώθηκε από τον λόγο που καυγάδισε στο (22/9) επεισόδιο η Ευδοκία με την Σαμάνθα.

Συγκεκριμένα, λοιπόν, όσο έπλενε η Σαμάνθα τα πιάτα, η Ευδοκία την έπιασε και της είπε να πλύνει αυτά τα μάτια, μιας και η πρώτη πονούσε. Ωστόσο, η Σαμάνθα της επιτέθηκε, λέγοντας της πως μόνο η ίδια κάνει τη λάντζα στο σπίτι και πως ακόμα και τώρα που πονάει πάλι εκείνη έχει αναλάβει την καθαριότητα.

Και τότε λοιπόν ξεκίνησε ένα.. παραλήρημα, με την Σαμάνθα να το τραβάει τόσο πολύ, που μετέφερε ουκ ολίγες φορές την όλη συζήτηση στους υπόλοιπους παίκτες.

Αυτοί είναι οι 3 υποψήφιοι προς αποχώρηση

Οι παίκτες συγκεντρώθηκαν στο σαλόνι προκειμένου να ξεκινήσουν την διαδικασία ψηφοφορίας και να οριστούν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Αυτοί λοιπόν είναι η Ευδοκία, ο Νίκος και ο Νικόλας.