Big Brother 2: Η είσοδος της Άννας Ελευθερίου στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού

Τα πρώτα λόγια της για το παιχνίδι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother 2: Η είσοδος της Άννας Ελευθερίου στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού

Δεν ήταν ούτε μία, ούτε δύο αλλά τρεις οι είσοδο των νέων παικτών στο σπίτι του Big Brother 2 μιας και λίγο πριν το τέλος του live, ανακοινώθηκε η είσοδος της Άννας Ελευθερίου, της παίκτριας που πριν από μερικά χρόνια είχε κερδίσει το Power of Love.

Η Άννα δήλωσε ενθουσιασμένη με το νέο της βήμα ενώ αποκάλυψε πως ήδη έχει παρακολουθήσει τις συμπεριφορές των παικτών και έχει σκεφτεί με ποιους θα ταίριαζε για να κάνει παρέα.

Η ίδια είχε πολύ θετική ενέργεια και δήλωσε πως αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό που θα την κάνει να ξεχωρίσει μέσα στο σπίτι.

Η είσοδος της Άννας Ελευθερίου στο σπίτι του Big Brother 2

«Λύγισε» στον αέρα του live η Ναταλί Κάκκαβα

Στο σημερινό (24/9) live του Big Brother 2, παρακολουθήσαμε την Ευδοκία να κάνει τη δική της γραμμή ζωής, στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κακοποίηση που είχε δεχθεί το 2017 από τον τότε σύντροφό της.

Η εξομολόγησή της αυτή, άγγιξε πολλούς από τους παίκτες καθώς και την ίδια τη Ναταλί Κάκκαβα, η οποία πήρε το λόγο και μίλησε για τις 11 γυναικοκτονίες που έχουν σημειωθεί τους τελευταίους μήνες στη χώρα μας, ενώ δε δίστασε να βουρκώσει μπροστά στις κάμερες με αφορμή το τελευταίο περιστατικό που σημειώθηκε στη Ρόδο.

«Θέλω να σου πω ότι δυστυχώς το θέμα που ανέφερες για την κακοποίηση είναι πιο επίκαιρο από ποτέ. Δίνεις ένα πολύ όμορφο μήνυμα, ότι δηλαδή αν αγαπάμε τον εαυτό μου πρέπει να μην επιτρέπουμε σε κανέναν να σηκώνει το χέρι πάνω μας. Περιέγραψες ότι αυτός ο άνθρωπος έσπασε την πόρτα και έσπασε και εσένα. Όλοι γνωρίζουμε ότι τους τελευταίους μήνες η Ελλάδα μετράει 11 γυναικοκτονίες και η βία μέσα στο σπίτια καλπάζει.

Άνθρωποι που έχουν βιώσει τη βία καθημερινά, πρέπει να βάζουν τα όριά τους. Στο λέω γιατί μεγαλώνω δύο γιους και αυτό που τους λέω είναι ότι τις γυναίκες θα πρέπει να τις σέβεστε όσο κανέναν άλλον στον κόσμο. Αυτή τη στιγμή μπροστά σου υποκλίνομαι. Σ ευχαριστώ που μοιράστηκες μαζί μας αυτό που συνέβη», είπε και σταμάτησε να μιλάει για να συγκρατήσει τα δάκρυά της.