Game of Chefs: Ο παίκτης με το αναπηρικό αμαξίδιο που συγκίνησε τους κριτές με την ιστορία του

Δεν πέρασε στην επόμενη φάση, αλλά πέρασε το σημαντικό μήνυμά του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Game of Chefs: Ο παίκτης με το αναπηρικό αμαξίδιο που συγκίνησε τους κριτές με την ιστορία του

Μεγάλη συγκίνηση προκάλεσε ένας από τους διαγωνιζόμενους που παρακολουθήσαμε στο αποψινό (27/9) επεισόδιο του Game of Chefs. Ο λόγος για τον Γιώργο Χρηστάκη.

Ο επίδοξος σεφ κατάγεται από την Κρήτη, είναι κοινωνικός ψυχολόγος και καθώς έχει κινητικά προβλήματα πήγε με το αμαξίδιό του στο ριάλιτι μαγειρικής. Ο λόγος που πήγε εκεί ήταν για να περάσει το δικό του μήνυμα αναφορικά με τα άτομα που προσπαθούν να κυνηγήσουν τα όνειρά τους αλλά τους εμποδίζουν τα κινητικά προβλήματα.

Ο Γιώργος Χρηστάκης μαγείρεψε συγκεκριμέναχοχλιούς με χοντρό σπαγγέτι, ωστόσο δεν κατάφερε να ενθουσίασει τους κριτές με αποτέλεσμα να μην περάσει στην επόμενη φάση.

Ωστόσο, όλοι συγκινήθηκαν με την ιστορία του ενώ σοκ προκάλεσε και η αποκάλυψη του Άνταμ Κοντοβά.

Η ιστορία του Γιώργου Χρηστάκη που συγκίνησε τους κριτές στο Game of Chefs

Τέλος το Game of Chefs από τον ΑΝΤ1; Η απάντηση της Ντορέττας Παπαδημητρίου

Στην Τίνα Μεσσαροπούλου και το Happy Day μίλησε το πρωί της Πέμπτης (23/9) η Ντορέττα Παπαδημητρίου για το Game of Chefs. Η ίδια φυσικά αναφέρθηκε στην τηλεθέαση αλλά και στο ενδεχόμενο να ολοκληρωθούν πρόωρα τα γυρίσματα.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι σε αυτό το project. Είναι ένα πολύ ωραίο μαγειρικό παιχνίδι, πολύ διαφορετικό. Με τους τρεις κριτές τώρα που τους γνωρίζει θα πω ότι είναι πολύ ωραίοι τύποι, πολύ πετυχημένοι στον χώρο τους. Το project, σύμφωνα με το πρόγραμμα, θα ολοκληρωθεί τέλη Οκτωβρίου.

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην ολοκληρωθεί. Είναι μία ανταγωνιστική χρονιά, παίζουν πολλά προγράμματα. Εμείς παίζουμε σε μία πολύ ανταγωνιστική ώρα, ξεκινήσαμε ενώ ήδη είχαν ξεκινήσει άλλα σίριαλ. Οποιοδήποτε πρόγραμμα χρειάζεται τον χρόνο του. Εγώ πιστεύω ότι τα πράγματα θα αλλάξουν σχετικά με τα νούμερα».