Game of Chefs: Η συγκινητική αποκάλυψη του Άνταμ Κοντοβά - "Είχα ένα τροχαίο και παραλίγο να..."

Συγκλόνισε τους πάντες με την περιπέτεια που είχε βιώσει στο παρελθόν

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Game of Chefs: Η συγκινητική αποκάλυψη του Άνταμ Κοντοβά -

Μια πολύ συγκινητική στιγμή είχε η audition του Μαρίνου Τσακλάνου στο αποψινό (21/9) επεισόδιο του Game of Chefs, στην διάρκεια της οποίας ο κριτής Άνταμ Κοντοβάς προχώρησε σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη.

Ο Μαρινός αφού ετοίμασε το πιάτο του, ανέφερε στους τρεις κριτές πως γνώρισε την μητέρα του στα 19 του ενώ όταν είχε ένα τροχαίο ατύχημα που παραλίγο να χάσει την όραση του.

«Γεννήθηκα στην Χαλκίδα, κατέληξα στην Χαλκίδα μετά πήγα στην Κρήτη έζησα λίγο με την γιαγιά και αυτό μου έκανε καλό. Η μάνα μου ήταν στην Κρήτη, είδα την μάνα μου στα 19 μου είχανε χωρίσει οι γονείς μου και πήγε η μάνα μου στην Κρήτη και εγώ όταν απολύθηκα από τον στρατό πήγα στην Κρήτη. Έμενα με τον πατέρα μου και τα 4 αδέρφια μου. Ο λόγος είναι ότι όταν ήμουν πέμπτη δημοτικού η μάνα μου τώρα για καυγάδες γνωρίζεται όλοι πως είναι στις οικογένειες, έφυγε πήγε στην μάνα της στον πατέρα της, στον παππού μου στην γιαγιά μου και έζησε εκεί πέρα. Εγώ προσωπικά την ίδια στα 19 μου όταν απολύθηκα όταν βγήκα από τον στρατό, ξέραμε μετά που είναι», δήλωσε ο Μαρίνος.

Η δήλωση αυτή στάιθηκε αφορμή για τον καταξιωμένο σεφ να αποκάλυψει πως και ο ίδιος είχε ένα πολύ σοβαρό τροχαίο ατύχημα στα πρώτα βήματα της καριέρας του.

Η αποκάλυψη του Άνταμ Κοντοβά στο Game of Chefs

«Μαρίνο είχα και εγώ ένα τροχαίο ατύχημα όταν ξεκίναγα την μαγειρική πολύ σοβαρό και παραλίγο να μην γίνω μάγειρας. Τελικά όμως εντάξει καλά πήγε και είμαστε εδώ και τα λέμε τώρα». Άκρως συγκινητική στιγμή ήταν και όταν η Βανέσα Βενέτη εξομολογήθηκε μια ιστορία με το παιδί της.

Συγκίνησε η ιστορία του παίκτη για την δολοφονία του πατέρα του

Λίγες μέρες μετά την ιστορία της παίκτριας που ήρθε από τη Συρία, μία νέα ιστορία συγκλόνισε τους κριτές του Game of Chefs, μιας και ένας παίκτης μίλησε για τη δολοφονία του πατέρα του.

Μέσα από αυτή την ιστορία εξήγησε τους λόγους για τους οποίους ξεκίνησε τη μαγειρική και συγκίνησε με τα λόγια του.

«Δεν το επέλεξα, με επέλεξε. Συνέβη ένα τραγικό δυστύχημα σε μια ληστεία και χάσαμε τον πατέρα μου. Έγινε το 2009. Ο πατέρας μου δεν έπρεπε να είναι στο πρατήριο εκείνη την στιγμή αλλά τον κάλεσαν για μια συνέντευξη, η οποία θα αφορούσε τα πρατήρια. Έμεινε παραπάνω για να γίνει η συνέντευξη και τότε συνέβη. Για να καταλάβετε, όταν ήρθαν οι δημοσιογράφοι για την προγραμματισμένη συνέντευξη, βρήκαν τους αστυνομικούς», είπε χαρακτηριστικά.