The Bachelor 2: Σύμμαχοι πλέον Ιζαμπέλα και Γιώτα για τα μάτια του Αλέξη Παππά

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
The Bachelor 2: Σύμμαχοι πλέον Ιζαμπέλα και Γιώτα για τα μάτια του Αλέξη Παππά

Πολλές ανατροπές έχει και το σημερινό επεισόδιο στο The Bachelor 2 καθώς μετά από την επίσκεψη του Αλέξη Παππά στην βίλα πολλές κοπέλες αναρωτήθηκαν εάν ο Bachelor τις "υπολογίζει".

Μέσα σε όλα, η Άννα φαίνεται πως έχει αρχίσει σιγά σιγά τις δικές της στρατηγικές προκειμένου να κερδίσει το ενδιαφέρον του Αλέξη Παππά μιας και ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. Έτσι, μετά από το "καυτό" φιλί που έδωσαν οι κοπέλες είναι εκνευρισμένες.

Πιο συγκεκριμένα, η Γιώτα και η Ιζαμπέλα είναι δυο πρόσωπα τα οποία έχουν έρθει σε αντιπαράθεση πολλές φορές για τον Bachelor. Αυτή τη φορά όμως δεν ισχύει κάτι τέτοιο μιας και εκείνες συζήτησαν σοβαρά για το πως μπορούν να "εξοντώσουν" την Άννα από την βίλα.

Δείτε παρακάτω την συζήτηση ανάμεσα στην Ιζαμπέλα και την Γιώτα

«Θέλω να ζω το τώρα και σκοπός μου τώρα είναι να βρω τον έρωτα της ζωής μου»

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε ο Αλέξης Παππάς το πρωί της Δευτέρας (13/9). Ο Έλληνας Bachelor μέσα σε όλα αποκάλυψε πως είναι έτοιμος να βρει τον έρωτα της ζωής του.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στις κοπέλες που τον διεκδικούν αλλά και στο συμβάν με την λιποθυμία μιας από αυτές στην «τελετή των ρόδων».

«Η Βαλέρια είναι εξαιρετική κοπέλα, έκανε την προσπάθειά της αλλά δεν είχαμε κοινούς δρόμους. Αυτό που είπε για το σύμπαν δεν το περίμενα. Η τελετή είναι μια έντονη συναισθηματικά στιγμή και όλα τα κορίτσια τη βιώνουν με τον δικό τους τρόπο.

Ένιωσα ότι δεν ένιωθε καλά η κοπέλα και έτρεξα πάνω της. Ακόμα και μετά τις κάμερες ενδιαφέρομαι πραγματικά για τα κορίτισια. Ξέρω πολύ καλά τι θέλω, θέλω να ζω το τώρα και σκοπός μου τώρα είναι να βρω τον έρωτα της ζωής μου. Το παρελθόν ανήκει στο παρελθόν».