The Voice Highlights (2/10): Η παίκτρια που τραγούδησε στη νοηματική και ο αδερφός γνωστής τραγουδίστριας

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
The Voice Highlights (2/10): Η παίκτρια που τραγούδησε στη νοηματική και ο αδερφός γνωστής τραγουδίστριας

Ακόμα ένα επεισόδιο του The Voice ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (2/10) και εμείς σας έχουμε συγκεντρώσει όλα τα highlights. Από την παίκτρια που έκανε τους πάντες να λυγίσουν στον αδερφό μίας γνωστής τραγουδίστριας.

Αυτά είδαμε χθες στο The Voice (2/10)

"Λύγισε" τους πάντες η 23χρονη Ελευθερία - Ερμήνευε το κομμάτι και στην νοηματική

Μια πολύ συγκινητική στιγμή σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (2/10) στο The Voice. Συγκεκριμένα, η 23χρονη Ελευθερία Τσαγκίρη βρέθηκε στη σκηνή και εντυπωσίασε τους πάντες με την ερμηνεία της.

Μάλιστα, η νεαρή κοπέλα ερμήνευσε το κομμάτι και στην νοηματική για το τηλεοπτικό κοινό, κάτι που προκάλεσε αρκετή συγκίνηση.

«Το έκανα ταυτόχρονα και στη νοηματική όσο τραγούδαγα. Τραγουδάω από μικρή και έβλεπα όλο αυτό στην τηλεόραση» είπε χαρακτηριστικά η Ελευθερία Τσαγκίρη στους κριτές, η οποία έπειτα επέλεξε να πάει με την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου. Δείτε εδώ και όλα όσα έγιναν στο προηγούμενο επεισόδιο του Voice.

Γύρισαν όλοι οι coaches κατευθείαν - Έκανε χαμό ο αδερφός πασίγνωστης τραγουδίστριας

Κανονικό χαμό έκανε στο αποψινό (2/10) επεισόδιο του The Voice ο Ανδρέας Δρακόπουλος, ο αδερφός της γνωστής τραγουδίστριας, Φανής Δρακοπούλου.

Ο λαϊκός τραγουδιστής κατάφερε με την εκπληκτική του φωνή να γυρίσει και τις τέσσερις καρέκλες των coaches, οι οποίοι έδωσαν σκληρή μάχη μεταξύ τους προκειμένου να πάει στην ομάδα τουτς.

Ο ίδιος ερμήνευεσε το κομμάτι του Αντώνη Ρέμου, «Που να ‘σαι» και κατάφερε και πέρασε στην επόμενη φάση, το ίδιο και η 23χρονη Ελευθερία που συγκίνησε τους πάντες με την ερμηνεία του κομματιού της και στη νοηματική γλώσσα!