Τα πάνω κάτω στην Γη της Ελιάς - "Εισβάλλουν" δύο νέα πρόσωπα

Θα φέρουν πολλές ανατροπές

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τα πάνω κάτω στην Γη της Ελιάς -

Χαμό έχει προκαλέσει η νέα σειρά του MEGA, Η Γη της Ελιάς, σε σενάριο Βάνας Δημητρίου και σκηνοθεσία Ανδρέα Γεωργίου, ο οποίος έδωσε και ένα φοβερό spoil για την σειρά. Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές και οι ήρωες ξέρουν πολύ καλά πως να κρατούν το ενδιαφέρουν των τηλεθεατών.

Μάλιστα, στα επόμενα επεισόδια, πρόκειται να δούμε δύο νέα πρόσωπα, με πρωταγωνιστικό ρόλο, τα οποία πρόκειται να φέρουν τεράστιες ανατροπές.

Αυτά είναι τα δύο νέα πρόσωπα στην Γη της Ελιάς

Αρχικά, στην σειρά μπαίνει ο Στέφανος Κυριακίδης, ο οποίος πρόκειται να υποδυθεί τον έτερο αδελφό του Ιπποκράτη, του Ισίδωρου και της Ιουλίας Βρεττάκου, τον Ιάκωβο.Ο άντρας ύστερα από ένα άσχημο γεγονός, έφυγε από τη Μάνη και έκτοτε κανείς δεν έχει νέα του.

'Εισβάλλουν' δύο νέα πρόσωπα στην γη της σειράς που θα φέρουν ανατροπές

Επίσης. στην σειρά εισβάλλει και η Μαρία Φιλίππου η οποία πρόκειται να υποδυθεί τη Μέλπω. Την πρώην σύζυγο του Λυκούργου, με τον οποίο δεν έχει καλές σχέσεις, και έχει επιστρέψει στην κωμόπολη για να διευθετήσει κάποιες εκκρεμότητες. Ο Λυκούργος δεν χαίρεται ιδιαίτερα με την παρουσία της.

'Εισβάλλουν' δύο νέα πρόσωπα στην γη της σειράς

Η Αρετή καταρρέει - Μαθαίνει ότι ο Στάθης την απατά με την Ιουλία

Στη Γη της Ελιάς, η κρυφή σχέση του Στάθη με την Ιουλία συνεχίζεται, όμως κάποιες κινήσεις από την πλευρά και των δύο αρχίζουν να κινούν υποψίες, αρχικά στον Ισίδωρο και μετά στην Αρετή, η οποία καταλαβαίνει ότι ο άντρας της την απατάει.

Ο αστυνόμος Κουράκος αποφασίζει να κρατήσει τον Στάθη και τον Στέφανο στο κρατητήριο για την υπόθεση των φόνων των Στεφανέων, γεγονός που θα προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις. Στο μεταξύ τα νέα φτάνουν στην Ιουλία και η ταραχή της είναι μεγάλη όταν μαθαίνει ότι στο αστυνομικό τμήμα κρατείται ο Στάθης. Η κατάσταση όμως γρήγορα ξεμπερδεύει και ο Στάθης αφήνεται ελεύθερος.

Την ίδια στιγμή, μια τυχαία συνάντηση οδηγεί τον Ισίδωρο στο συμπέρασμα πως η Ιουλία του λέει ψέματα τον τελευταίο καιρό. Αφού διασταυρώνει κάποια πράγματα, καταλαβαίνει ότι η Ιουλία κάτι του κρύβει και απαιτεί να του πει την αλήθεια: «Ιουλία, κάτι μου κρύβεις. Εσύ δεν έλεγες ποτέ ψέματα και τώρα σε πιάνω να λες ψέματα και ποιος ξέρει πόσα ακόμα μου έχεις πει», της λέει. Εκείνη όμως αναγκάζεται να του πει ένα ακόμη ψέμα, αφού δεν μπορεί με τίποτα να του ομολογήσει την κρυφή της σχέση με τον Στάθη. Δείτε εδώ τι θα παρακολουθήσουμε στο αποψινό (3/10) επεισόδιο.

Λίγο αργότερα, ο Στάθης μιλάει με την Ιουλία στο τηλέφωνο: «Μην ανησυχείς, όλα θα πάνε καλά. Θα βρεθούμε αύριο. Θέλω κι εγώ πολύ να σε δω. Μου έλειψες», την καθησυχάζει. Ωστόσο εκείνη τη στιγμή που μιλάνε μπαίνει η Αρετή στο δωμάτιο και τον ακούει, δημιουργώντας της αμφιβολίες για τη στάση του και τη σχέση του με το άτομο που μιλούσε.

Λίγο αργότερα ο Στάθης λέει στην Αρετή πάλι ψέματα: «Αρετή φεύγω, μη με περιμένεις για φαγητό. Θα πάω στην Καλαμάτα για να συναντήσω έναν πελάτη για το λάδι», της λέει, ενώ στην πραγματικότητα συναντά την Ιουλία σ’ ένα απομακρυσμένο σημείο της Μάνης. Οταν γυρίζει όμως ο Στάθης στο σπίτι του, τον περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη, αφού η Αρετή έχει ανακαλύψει το ψέμα του και πλέον αρχίζει να υποψιάζεται ότι ο Στάθης την απατάει.

Γη της Ελιάς Αρετή Στάθης

Οπως θα δούμε αργότερα, η Αρετή δεν θα το αφήσει να περάσει έτσι. Θα αρχίσει να ψάχνει ποια είναι η γυναίκα που έχει ξεμυαλίσει τον άντρα της. Φυσικά θα ανακαλύψει ότι η Ιουλία έχει μπει πάλι στη ζωή του και η οργή της θα είναι μεγάλη. Ο Στάθης όμως θα μπει σε ένα τεράστιο δίλημμα, αν θα αφήσει την γυναίκα του για τον έρωτα της ζωής του.

Θα μπορέσει αυτή τη φορά να κάνει ό,τι του λέει η καρδιά του ή θα επικρατήσει ο φόβος και η λογική; Τα γεγονότα όμως και αυτή τη φορά θα τρέξουν πιο γρήγορα, καθώς η Αρετή θα έρθει αντιμέτωπη με έναν μεγάλο κίνδυνο. Θα την αφήσει ο Στάθης μόνη;

Δημήτρης & Κωνσταντίνος συνεργάζονται στην εταιρεία δολοφόνων

Ο Κωνσταντίνος φαίνεται ότι ξέρει πολλά για τον Δημήτρη και του κάνει μια συμφέρουσα, και για τους δύο, πρόταση. Τον χρίζει δεξί του χέρι κι εκείνος δεν αργεί να αναλάβει δράση. Αμέσως διατάσσει τη δολοφονία της Φρόσως Αργυρέα, αλλά το κάνει να φανεί σαν ανακοπή καρδιάς. Τα νέα του θανάτου της άτυχης γυναίκας συγκλονίζουν τον Λυκούργο, ο οποίος εξομολογείται τις υποψίες του για τους θανάτους των ηλικιωμένων στον αστυνόμο Κουράκο κι εκείνος δεσμεύεται να ξεκινήσει έρευνα.