GNTM 4: «Δεν με θεωρώ πριγκίπισσα επειδή ζήτησα νερό» - Η Ειρήνη «άδειασε» την Ζενεβιέβ

Ενοχλημένο με το σχόλιό της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
GNTM 4: «Δεν με θεωρώ πριγκίπισσα επειδή ζήτησα νερό» - Η Ειρήνη «άδειασε» την Ζενεβιέβ

Οι παίκτες του GNTM 4 κατάφεραν να πάρουν το κλειδί για την υπερπολυτελή βίλα μετά την τελευταία φωτογράφιση και έτσι, η Ειρήνη και η Κυβέλη, τα κορίτσια που είχαν παραπονεθεί περισσότερο απ' όλους για τις συνθήκες στο loft, έριξαν ένα διακριτικό «καρφί» για το σχόλιο που έκανε η Ζενεβιέβ αποκαλώντας τις «πριγκίπισσες».

«Δεν άντεχα στο loft», είπε η Κυβέλη και στη συνέχεια η Ειρήνη, συμφώνησε μαζί της ξεκαθαρίζοντας πως αυτό που την ενοχλούσε στην πραγματικότητα ήταν το μπάνιο και όχι ο ύπνος.

«Δεν νομίζω ότι με κάνει πριγκίπισσα το γεγονός ότι ζήτησα ζεστό νερό», είπε χαρακτηριστικά.

Το σχόλιο της Ειρήνης για το σπίτι του GNTM 4 και το «καρφί» για τη Ζενεβιέβ

Πέθανε αγαπημένο του πρόσωπο και δεν το γνωρίζει - Θρήνος για παίκτη που βρίσκεται στο GNTM 4

Μπορεί εκείνος να βρίσκεται μέσα στο σπίτι του GNΤΜ 4 κυνηγώντας το όνειρό του -όπως και οι υπόλοιποι 19 παίκτες- ωστόσο η οικογένεια του βιώνει τις πιο δύσκολες ώρες. Ο λόγος για τον Θοδωρή Τσαρούχα.

Ο 32χρονος hipster, που εντυπωσίασε από την πρώτη audition του τους κριτές, έχασε την αγαπημένη του γιαγιά. Την δυσάρεστη αυτή είδηση έκανε γνωστή μέσα από τα social media η αδερφή του.

Ωστόσο, πιθανότατα ο ίδιος να μην γνωρίζει ακόμα τίποτα, μιας και όσο βρίσκονται στο σπίτι του GNTM δεν επιτρέπεται να έχουν επικοινωνία με τις οικογένειές τους.

Θρήνος για παίκτη που βρίσκεται στο GNTM 4