Big Brother 2: Αυτός είναι ο νέος αρχηγός

Θα πάρει το αίμα του πίσω

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother 2: Αυτός είναι ο νέος αρχηγός

Στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother 2, οι διαγωνιζόμενοι ρίχτηκαν στη μάχη στην αρένα προκειμένου να αναδείξουν τον νέο αρχηγό της εβδομάδας. Την προηγούμενη εβδομάδα, η αρχηγεία του Νίκου έφερε πολλές αντιδράσεις και έτσι, κάποιοι θέλησαν να πάρουν το αίμα τους πίσω.

Οι παίκτες αγωνίστηκαν σε ένα πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι το οποίο απαιτούσε σωματική δύναμη και έτσι η αρχηγεία πήγε σε έναν πολύ δυνατό παίκτη.

Ο νέος αρχηγός του Big Brother 2

Αυτός που κατάφερε να πάρει λοιπόν την αρχηγεία δεν ήταν άλλος από τον Παναγιώτη Πέτσα, ο οποίος ούτως ή άλλως ήθελε πολύ να αναδειχθεί αρχηγός και να πάρει το αίμα του πίσω για όσα έγιναν ανάμεσα σε εκείνον και τον Νίκο.

«Κατέρρευσαν» Ανχελίτα και Στηβ με την αποχώρηση της Σύλιας

Η αποχώρηση της Σύλιας από το σπίτι του Big Brother ήταν κάτι που στοίχισε ιδιαίτερα και στην Ανχελίτα καθώς και στον Στηβ. Η πρώτη ξέσπασε σε κλάματα στο δωμάτιο επικοινωνίας ενώ ο δεύτερος σχολίασε πως εκείνος είναι υπεύθυνος για την αποχώρησή της καθώς την ψήφισε.

Η Ανχελίτα εξήγησε πως οι δυο τους είχαν έρθει πολύ κοντά από το πρώτο λεπτό που μπήκαν στο σπίτι και έτσι, η αποχώρησή της ήταν κάτι που δεν περίμενε.

Ο Στηβ μετάνιωσε για τον καυγά που είχε μαζί της και κατηγόρησε τον εαυτό του που την έβαλε στη θέση του υποψηφίου.