J2US: Η επική ατάκα της Βίκυς Σταυροπούλου στην Πηγή Δεβετζή - «Γιατί με κοίταξες εκεί που έλεγε χοντρή;»

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
J2US: Η επική ατάκα της Βίκυς Σταυροπούλου στην Πηγή Δεβετζή - «Γιατί με κοίταξες εκεί που έλεγε χοντρή;»

Στο αποψινό live του Just the 2 of us, οι ανατροπές αλλά και οι εξελίξεις είναι αρκετές καθώς είδαμε την ευχάριστη έκπληξη του Νίκου Κοκλώνη στην Κατερίνα Στικούδη αλλά και τα κλάματα της Σάσας Σταμάτα καθώς συγκινήθηκε την ώρα που τραγουδούσε στην σκηνή του show.

Μέσα σε όλα από τα 13 ζευγάρια, το ένα θα αναγκαστεί να αποχωρήσει. Έτσι, οι εμφανίσεις των ζευγαριών συνεχίζονται ακόμη όπου είδαμε πριν από λίγο την Πηγή Δεβετζή και ο Θάνος Πετρέλης.

Η καλή τους χημεία έδωσε έξτρα πόντους στην εμφάνισή τους και πέτυχαν τη ρυθμολογία, όπως τους είπε αργότερα ο Σταμάτης Φασουλής. Όσο για τη Βίκυ Σταυροπούλου προτίμησε να αστειευτεί με το απαράμιλλο χιούμορ της λέγοντας στην Πηγή «γιατί με κοίταξες εκεί που έλεγε χοντρή;» αναφερόμενη στον γνωστό στίχο του τραγουδιού.

Η εμφάνιση της Πηγής Δεβετζής και του Θάνου Πετρέλη

J2US: Η έκπληξη της παραγωγής στην Σάσα και την Πηγή για τα γενέθλιά τους

Γενέθλια είχαν η Σάσα Σταμάτη και η Πηγή Δεβετζή και φυσικά τα γιόρτασαν μαζί με όλους στο αποψινό (2/10) live του J2US. Ο Νίκος Κοκλώνης μάλιστα και η παραγωγή ετοίμασαν για τις δύο γυναίκες μια πολύ όμορφη έκπληξη.

Συγκεκριμένα, μετά την ερμηνεία της Πηγής και την αφιέρωση που έκανε ο παρουσιαστής στον... πρώην σύντροφό του, ο ίδιος φώναξε και την Σάσα στη σκηνή και μετά από λίγο εμφανίστηκαν δύο τεράστιες τούρτες.

Φυσικά, οι ευχές και τα τραγούδια που ακολούθησαν ήταν πολλά.