GNTM 4: Ξέσπασε σε κλάματα ο Κωνσταντίνος μετά την φωτογράφισή του

Το κόνσεπτ του έφερε στην μνήμη άσχημες αναμνήσεις

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 4: Ξέσπασε σε κλάματα ο Κωνσταντίνος μετά την φωτογράφισή του

Το metoo και η σεξουαλική παρενόχληση ήταν το σημερινό (12/10) κόνσεπτ της φωτογράφισης του GNTM 4. Συγκεκριμένα, οι παίκτες έπρεπε να εκφράσουν ορισμένα συναισθήματα και να τα αποτυπώσουν όσο καλύτερα μπορούν στον φακό.

Ο Κωνσταντίνος είχε διαλέξει το αίσθημα του φόβου, το οποίο κατάφερε και απέδωσε πολύ καλά, με τους κριτές να παθαίνουν πλάκα με την επίδοσή του.

Μάλιστα, αμέσως μετά, μίλησε στην κάμερα αναφορικά με τα θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης, με τον ίδιο λίγο αργότερα να ξεσπά σε κλάματα.

Η φωτογράφιση του Κωνσταντίνου στη σημερινή φωτογράφιση του GNTM 4

Αυτοί είναι οι 7 παίκτες που έχουν αποχωρήσει

Τα γυρίσματα του GNTM 4 έχουν φτάσει λίγο πριν το τέλος, ακόμη και αν εμείς ακόμη βλέπουμε τις πρώτες ημέρες στο σπίτι με τους παίκτες να είναι πάνω από 15 και να έχουν ακόμη πολύ δρόμο μπροστά τους για το φινάλε. Τα spoiler ωστόσο, από τώρα βλέπουν τους φιναλίστ!

Η Soula Glamorous λοιπόν, λίγο πριν το σημερινό 11/10 επεισόδιο έδωσε spoiler "φωτιά". Συγκεκριμένα, αποκάλυψε μέσα από ένα Q&A, ποιοι παίκτες έχουν αποχωρήσει οριστικά και έχουν γυρίσει στα σπίτια τους.

Ο λόγος για την Άννα, τη Μελίνα, τον Ηλία, τον Θοδωρή και τον Στυλιανό, οι οποίοι έχουν απαθανατιστεί σε βόλτες τους εκτός σπιτιού. Ωστόσο, έναν θα τον δούμε να αποχωρεί οικειοθελώς από το παιχνίδι.

GNTM 4 spoiler

Αυτοί είναι οι 7 παίκτες που έχουν αποχωρήσει από το GNTM

GNTM SPOILER