Big Brother 2: "Δεν θέλω υποδείξεις από κανέναν" - Εξωφρενών η Ανχελίτα με την Ευδοκία

Δίχως τέλος πια η κόντρα τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Big Brother 2:

Ξανά κατά της Ευδοκίας ξέσπασε η Ανχελίτα στο αποψινό (12/10) επεισόδιο του Big Brother 2. Συγκεκριμένα, η Ευδοκία έκανε στους συγκατοίκους της μαθήματα ανακύκλωσης.

Αυτό έβγαλε έξω από τα ρούχα της την Ανχελίτα, η οποία άρχιζε να φωνάζει πως δεν θα της μάθει η Ευδοκία πράγματα που τα ξέρει ήδη από το σχολείο.

Μάλιστα, δήλωσε χαρακτηριστικά στον Μεγάλο Αδερφό πως δεν δέχεται υποδείξεις από κανέναν και πως η Ευδοκία αν θέλει να κάνει υποδείξεις στα.. λούτρινα ενώ και στο χθεσινό επεισόδιο η Ανχελίτα τα έβαλε μαζί της.

Το ξέσπασμα της Ανχελίτα κατά της Ευδοκίας στο Big Brother 2

Φεύγει οικειοθελώς από το σπίτι μετά την αποχώρηση του Στηβ Μιλάτου

Η αποχώρηση του Στηβ Μιλάτου από το Big Brother 2 φαίνεται πως έχει μεγάλο αντίκτυπο στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού. Οι φίλοι του, δυσκολεύτηκαν πολύ να το συνειδητοποιήσουν και όπως όλα δείχνουν, ένας από αυτούς αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι.

Το ρεπορτάζ μετέφερε η εκπομπή Love it, η οποία εξήγησε πως το συγκεκριμένο πρόσωπο έχει δυσκολευτεί πολύ να διαχειριστεί την αποχώρηση και έτσι ανακοινώνει στον Big Brother πως θέλει να φύγει από το σπίτι.

«Η Βιολέτα περνάει πολύ δύσκολες στιγμές με την αποχώρηση του Στηβ κι έτσι είναι σε δίλημμα αν θα αποχωρήσει ή όχι. Στο αυριανό επεισόδιο θα δούμε τη Βιολέτα να αποχωρεί από το σπίτι του Big Brother οικειοθελώς», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος του Love it.