The Bachelor 2 - highlights 13/10: H έξαλλη "φέτα πρόβλημα", το ξεμάλλιασμα και η Κουάλα Λουμπούρ

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
The Bachelor 2 - highlights 13/10: H έξαλλη

Στο χθεσινό 13/10 επεισόδιο του The Bachelor 2, είδαμε την Αθηνά New York ή αλλιώς "Φέτα πρόβλημα" να γίνεται έξαλλη, παίκτριες να ξεμαλλιάζονται και την Κουάλα Λουμπούρ...

Τα 14/10 highlights του Big Brother 2

Χαμός με τα κοπλιμέντα του Αλέξη στην Νικόλ - "Έσκασαν" από τη ζήλεια τους οι υπόλοιπες

Ακόμη ένα ομαδικό ραντεβού ο Αλέξης Παππάς. Ο ίδιος με ένα γράμμα, όπως κάθε φορά, ανακοίνωσε ποιες θα είναι αυτές που θα περνούσαν την ημέρα μαζί του.

Τα συγκεκριμένα λοιπόν κορίτσια έβαλαν τα καλά τους και ετοιμάστηκαν για να τον συναντήσουν. Μάλιστα, ο Αλέξης φαίνεται πως ξεχώρισε κατευθείαν την Νικόλ και μάλιστα της έκανε και αρκετά κοπλιμέμεντα, με τις υπόλοιπες κοπέλες να "σκάνε" από την ζήλεια τους.

«Καλά σήμερα είσαι πανέμορφη ε, για να σε δω», είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης στη Νικόλ ενώ το δικό της σχόλιο για το Bachelor έκανε και η Ελευθερία Ελευθερίου.

Εκνευρισμένη η Αθηνά New York - «Θέλω να φύγω από δω»

Να έχει ξεχάσει την Αθηνά New York φαίνεται τις τελευταίες μέρες ο Αλέξης στο Bachelor. Και αυτό επιβεβαιώθηκε και στο (13/10) επεισόδιο, μιας και δεν την επέλεξε στο ατομικό ραντεβού.

Λίγο λοιπόν μετά από μια ομαδική συνάντηση που είχε ο ίδιος με μερικά κορίτσια -ένα εκ των οποίων ήταν και η Νικόλ που δέχτηκε αρκετά κοπλιμέντα- ο Αλέξης έστειλε νέα κάρτα στη βίλα, στην οποία έγραφε το όνομα της κοπέλας που επιλέγει να βγει μαζί της ατομικό ραντεβού.

Αυτή ήταν η Νατάσα, η οποία ούρλιαζε κυριολεκτικά από την χαρά της. Ωστόσο, τόσο η Γιώτα όσο και η Αθηνά ήταν μες τα νεύρα, με την δεύτερη μάλιστα να σηκώνεται και να φεύγει, δηλώνοντας στην κάμερα τον λόγο που έφυγε.

"Κάηκε" ο Αλέξης - Η Σταύη δεν αναγνώρισε τον χάρτη της Ελλάδας

Που να ήξερε ο Αλέξης τι θα άκουγε από την σημερινή δοκιμασία που έβαλε στις κοπέλες του The Bachelor. Ο ίδιος λοιπόν θέλησε να διαπιστώσει πόσο καλές είναι οι γνώσεις γεωγραφίας τους.

Ο Αλέξης λοιπόν τοποθέτησε μερικούς νομούς στις κατάλληλες θέσεις στον χάρτη. Ξαφνικά λοιπόν, η Σταύη ρώτησε: «Να κάνω μια ερώτηση; Είναι ο χάρτης της Ελλάδας; Γιατί νομίζω πως μοιάζει περισσότερο με τον χάρτη της Κουάλα Λουμπούρ. Την Ελλάδα την έχω δει μόνο σε παγκόσμιο χάρτη.» με τον Αλέξη να "καίγεται".

Ωστόσο, σειρά είχε και η Άννα, η οποία δεν ήξερε προς τα που να προσδιορίσει την θέση της Κύπρου στον χάρτη σε σχέση με αυτήν της Ελλάδας.

Πήγαν να "ξεμαλλιαστούν" στο σπίτι - "Πρόσεχε πως μου μιλάς!"

Όσο περίμεναν να επιστρέψει η Φένια στο σπίτι από το ατομικό ραντεβού με τον Αλέξη, τα κορίτσια πήγαν κυριολεκτικά να "ξεμαλλιαστούν" μεταξύ τους στη βίλα του The Bachelor. Για ακόμη μια φορά, η Ιζαμπέλα αλλά και η Νικόλ ήταν αυτές που το ξεκίνησαν.

Με αφορμή λοιπόν το αν θα επέστρεφε η Φένια με τριαντάφυλλο αλλά και το ατομικό ραντεβού που θα πήγαινε η Νατάσα, η κάθε παίκτρια άρχισε να λέει τα δικά της, με αποτέλεσμα να υπάρχει μια τεράστια ένταση.

Η Νικόλ λοιπόν εκνευρίστηκε αρκετά με την Έλεν και της είπε να προσέχει πως της μιλάει ενώ αμέσως μετά αρπάχτηκε η Αθηνά με την Ιζαμπέλα ενώ σε αρκετά άσχημη διάθεση βρίσκεται και η Αθηνά NY.

Ξέσπασε σε κλάματα η Νικόλ με την απόρριψη του Αλέξη

Μπορεί αρχικά να πήρε αρκετά κοπλιμέντα από τον Αλέξη, ωστόσο η Νικόλ φαίνεται να μην έχει και την καλύτερη διάθεση. Σε μια συζήτηση μάλιστα που είχε με την Αθηνά στη βίλα του Bachelor, δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα.

Συγκεκριμένα, η Νικόλ φαίνεται να έχει απηυδήσει με την συμπεριφορά των συμπαικτριών της προς την ίδια αλλά και με την αδιαφορία που της δείχνει ο Αλέξης.

«Περιμένω τον Αλέξη, θέλω να τον γνωρίσω αλλά δεν ξέρω τι συμβαίνει. Μου λείπουν οι δικοί μου στην Γερμανία και νομίζω πως με αδικούν οι κοπέλες γιατί δεν μπορώ να εκφραστώ έτσι, όπως θα έπρεπε στα ελληνικά αλλά μου βγαίνει στα γερμανικά.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί περιμένω τόσο. Το παρατηρώ από το κόκκινο χαλί. Πραγματικά κάνω υπομονή και δείχνω κατανόηση. Δεν θέλω να το παίξω ούτε ζηλιάρα, ούτε γκρινιάρα αλλά έχω στενοχωρηθεί» είπε χαρακτηριστικά η Νικόλ με δάκρυα στα μάτια.