Εκτός J2us εκτάκτως η Κατερίνα Στικούδη

Ποια παίρνει την θέση της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εκτός J2us εκτάκτως η Κατερίνα Στικούδη

Ήρθε η ώρα που όλοι περιμέναμε! Η Κατερίνα Στικούδη θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τον Βαγγέλη Σερίφη και πλέει σε πελάγη ευτυχίας!

Στο live του J2us που έρχεται αυτό το Σάββατο δεν θα την δούμε στο green room αλλά μην φοβάστε η θέση της δεν θα μείνει κενή! Η συνονόματή της Κατερίνα Καινούργιου θα καλύψει εκτός από την εμφάνιση της στην σκηνή και αυτή τη θέση, τουλάχιστον για μια βραδιά. Η παραγωγή δεν έχει αποφασίσει ακόμη πως θα γίνει αυτό στη συνέχεια, αλλά δεν είναι απίθανο να δούμε κάποια στιγμή και την επιστροφή της τραγουδίστριας πριν λήξει για φέτος το show.

Κάτι ήξερε ο Νίκος Κοκλώνης και της έκανε το δώρο που της έκανε στο προηγούμενο live (δείτε εδώ τι της έδωσε).

Η ανακοίνωση του J2us για το live του Σαββάτου 17/10

Η Κατερίνα Καινούργιου σε μία super εμφάνιση στο «Just the 2 of Us», το Σάββατο, 16 Οκτωβρίου.

Η αγαπημένη, λαμπερή, "δική μας" Κατερίνα Καινούργιου έρχεται στη σκηνή του Just the 2 of Us σε έναν ρόλο-έκπληξη και μια εμφάνιση που θα συζητηθεί! Στο πλευρό του μοναδικού Νίκου Κοκλώνη θα δώσει τη δική της πινελιά και θετική ενέργεια σε μία απολαυστική βραδιά με χορό, τραγούδι και πολλές ανατροπές!

Κατερίνα Στικούδη εκτός J2us

Γιατί στο «Just the 2 of Us», κάθε σαββατόβραδο είναι ένα ξέφρενο πάρτι! Ραντεβού στον ALPHA τo Σάββατο στις 20:00 για το 4ο live. Μείνετε συντονισμένοι στον ALPHA, γιατί τα καλύτερα ...έρχονται!

Τwitter Account #J2us

Instragram: @J2us