Big Brother 2 Highlights (14/10): To βέτο που έφερε αναστάτωση στο σπίτι

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother 2 Highlights (14/10): To βέτο που έφερε αναστάτωση στο σπίτι

Ακόμα ένα επεισόδιο του Big Brother 2 ολοκληρώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (14/10) και εμείς όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα, σας έχουμε συγκεντρώσει όλα τα highlights του. Η «μάχη» για το βέτο έφερε μεγάλες αντιδράσεις στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού.

Όλα όσα είδαμε χθες (14/10) στο Big Brother 2

"Παίξε σήμερα να μην πάρει το βέτο κανείς από τους τρεις" - Κόλαφος ο Κωστής

Σε δύο στρατόπεδα έχουν πια χωριστεί στο σπίτι οι παίκτες του Big Brother. Με αφορμή λοιπόν τους νέους υποψήφιους, υπάρχει ένταση ανάμεσά τους.

Συγκεκριμένα, οι παίκτες που βρίσκονται μια ανάσα πριν την αποχώρηση είναι η Ευδοκία Τσαγκλή, η οποία ψηφίστηκε κατά το live της Παρασκευής, ο Μιχάλης Γαβαλάς, στον οποίο επιβλήθηκε ποινή για την ζημιά που προκάλεσε στον φράχτη ενώ στη διαδικασία ψηφοφορίας βγήκε ο Παναγιώτης Πέτσας, ο οποίος έχει προκαλέσει πολύ αρνητική εντύπωση μετά τον καυγά του με την Μαίρη Βαρσάμη, ο Κωστής Στυλιανάκης, που το είχε ζητήσει για να δει τι γνώμη έχει ο κόσμος για τον ίδιο κι η Σαμάνθα Μίσοβιτς, της οποίας την στάση δεν αποδέχονται αρκετοί συγκάτοικοι.

Στο αποψινό (14/10) επεισόδιο λοιπόν οι παίκτες πρόκειται να παίξουν το βέτο, κάτι που μπορεί να ανατρέψει για τα καλά τους υποψήφιους. Για αυτό λοιπόν ο Κωστής τόνισε στον Μιχάλη να παίξει καλά σήμερα ώστε να μην πάρει η άλλη κλίκα το βέτο.

Ανχελίτα: «Θα πάρω το βέτο και θα κάνω σόου»

Χαμό έχουν προκαλέσει από χθες (14/10) τα αποτέλεσματα για τους υποψήφιους προς αποχώρηση στο Big Brother 2. Στο αποψινό (14/10) επεισόδιο οι παίκτες πρόκειται να αγωνιστούν για το βέτο, που πρόκειται να ανατρέψει τα πάντα.

Λίγο μετά την.. επιθυμία του Κωστή να κερδίσει ο Μιχάλης το βέτο, ακολούθησε και το σχόλιο της Ανχελίτα, η οποία παρόλο που δεν είναι υποψήφια, πρόκειται να δώσει τα πάντα για να το κερδίσει, για να σώσει τον Παναγιώτη, που βρίσκεται ξανά μια ανάσα πριν αποχωρήσει.

Η ίδια λοιπόν είπε χαρακτηριστικά και πως θα πάρει το βέτο και πως.. θα κάνει σόου!

Αυτός νίκησε το βέτο

Οι εναπομείναντες παίκτες του Big Brother αγωνίστηκαν στο αποψινό (14/10) επεισόδιο για να κερδίσουν το βέτο που είναι πολύ σημαντικό.

Το αγώνισμα για το βέτο όπως κάθε φορά έτσι και τώρα μπορεί να ανατρέψει για τα καλά την λίστα υποψηφίων προς αποχώρηση μιας και αυτοί που βρίσκονται σε επικίνδυνη θέση είναι η Ευδοκία, ο Μιχάλης Γαβαλά, ο Παναγιώτης, ο Κώστας και η Σαμάνθα.

Αυτός λοιπόν που κέρδισε το βέτο, είχε τον καλύτερο στόχο και έβαλε τις περισσότερες μπάλες ήταν ο Μιχάλης Ευρυπιώτης και όχι η Ανχελίτα που πίστευε μέχρι τελευταία στιγμή πως θα το κέρδισε.

"Σκοτώθηκαν" στο σπίτι - "Κάπου αηδία ρε φίλε, κάπου αηδία!"

Έναν έντονο διαπληκτισμό είχαν στο αποψινό επεισόδιο του Big Brother ο Παναγιώτης και ο Νίκος στην αυλή του σπιτιού. Οι δύο άντρες συζητούσαν τον καυγά καυγά που είχε ο πρώτος με την Μαίρη.

Ωστόσο, η συζήτηση δεν πήγε και πολύ καλά μιας και μετά από λίγα λεπτά ανέβηκαν αρκετά οι τόνοι και επικράτησε ένα μικρός χαμός.

«Θεωρώ λάθος ειλικρινά και στο λέω στα ίσα ένας άνθρωπος που είναι συναισθηματικά φορτισμένος και κλαίει, να του λέμε «γιατί κλαις». Αυτό δεν ήταν σωστό. Δεν είναι ωραίο γιατί εκείνη την ώρα μπορεί να είναι ευάλωτος» είπε ο Νίκος.

Από την άλλη, ο Παναγιώτης απάντησε: «Μα δεν της φώναξα καν, Νίκο μου. Ξανάρθε έξω. Και ξαναμπήκε μέσα και ξαναήρθε έξω. Γιατί φεύγεις μέσα κλαίγοντας αφού δεν σου είπα τίποτα; Αυτό το πράγμα είπα και το είπα πέντε, έξι φορές γιατί μου είχε γυρίσει την πλάτη και έφευγε. Συζητάγαμε, bro, συζητάγαμε! Δεν γύρισα ούτε να της φωνάξω ούτε να της μιλήσω άσχημα».

Νίκος: Δεν συμφωνώ σε αυτό, Πάνο!

Παναγιώτης: Δεν περίμενα να συμφωνήσεις.

Νίκος: Γιατί δεν το περίμενες ρε Πάνο; Έχουμε κάνει πολλές συζητήσεις και έχουμε κάτσει και έχουμε λύσει πέντε πράγματα.

Παναγιώτης: Γιατί Νίκο σου λέω τι έχει γίνει!

«Εδώ πέρα δάκρυζε και σηκώνεται και φεύγει. Της λέω, «Μαίρη, γιατί κλαις; Έλα κάτσε να μιλήσουμε». Πως να το πω… Αυτό έκανε. Κάπου αηδία ρε φίλε, κάπου αηδία! Κάπου έχουμε καταντήσει αηδία, ρε φίλε! Θα ξεχάσουμε και ποιοι είμαστε, ρε φίλε» σχολίασε ο Παναγιώτης.

Σε αυτόν τον παίκτη έδωσε ο Μιχάλης το βέτο

Για το βέτο αγωνίστηκαν στο αποψινό (14/10) επεισόδιο οι παίκτες του Big Brother και όλοι έπεσαν δυνατά στη μάχη προκειμένου να το κερδίσουν.

Το βέτο είναι πολύ σημαντικό μιας και μπορεί να ανατρέψει για τα καλά τους υποψήφιους προς αποχώρηση. Ο παίκτης που το κέρδισε ήταν ο Μιχάλης, ο οποίος ξεκαθάρισε εξαρχής στον Μεγάλο Αδερφό πως δεν θα το κάψει και θα το χρησιμοποιήσει.

Έτσι λοιπόν αποφάσισε να σώσει την Σαμάνθα.

Big Brother 2 Σαμάνθα