The Bachelor 2: "Σκοτωμός" στο ομαδικό ραντεβού - Οι ντόμπρες και οι.. ψεύτρες

Ποια είναι τα διπρόσωπα «φίδια» της βίλας; Τα κορίτσια "έβγαλαν" δόντια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
The Bachelor 2:

Ένα πολύ ενδιαφέρον ραντεβού ετοίμασε στο αποψινό (15/10) επεισόδιο του The Bachelor 2 ο Αλέξης Παππάς για μερικά από τα κορίτσια. Ο ίδιος συγκεκριμένα ήθελε να ανακαλύψει τον βαθμό ειλικρίνειας που χαρακτηρίζει την κάθε κοπέλα .

Συγκεκριμένα, διάλεξε να συναντήσει την Άννα, τη Γιώτα, την Αθηνά, την Αθηνά New York, την Ντίνα, τη Νικόλ και τη Σταύη προκειμένου να διαπιστώσει να καταλάβει ποιες δεν είναι και τόσο ντόμπρες όσο ισχυρίζονται.

Η Γιώτα μάλιστα τόνισε πως η Αθηνά είναι το τέρμα αντίθετο της ειλικρίνειας ενώ η σειρά κατάταξης τους ξάφνιασε ιδιαίτερα τον Αλέξη ο οποίος τα είχε τελείως διαφορετικά στο μυαλό του. Η σειρά δεν είναι αυτή που περίμενα» είπε χαρακτηριστικά.

Από την μεριά της, η Γιώτα σχολίασε: «Για μένα δεν το περίμενες πρώτη στην ειλικρίνεια;». Δείτε εδώ στο μεταξύ όλα όσα έγιναν στο χθεσινό επεισόδιο.

Το ομαδικό ραντεβού του Αλέξη με τα κορίτσια στο Bachelor 2

«Ο Παππάς στο Bachelor είναι σαν να λέει ποιηματάκι»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό έκανε το πρωί της Πέμπτης (14/10) ο Πάνος Καλίδης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην συμμετοχή του Αλέξη Παππά στο The Bachelor 2, τονίζοντας πως όσα λέει τα λέει σαν ποίημα.

Μετά το «άδειασμα» του The Bachelor 2 από την Ελευθερία Ελευθερίου, σειρά πήρε ο Πάνος Καλίδης, ο οποίος μάλιστα ανέφερε και πώς αντιμετώπιζε τις κάμερες όσο καιρό ήταν στο Survivor ο Αλέξης Παππάς.

«Ο Αλέξης Παππάς είναι ο γόης της παρέας, ωραίο παιδί. Του ταιριάζει ο ρόλος του Bachelor, είναι σαν να λέει το ποιηματάκι. Στο Survivor σκεφτόταν από πριν τι θα πει και έλεγε στους οπερατέρ "θα δεις τι θα πω σήμερα, θα τα κάνω όλα έτσι, όλα αλλιώς". Άρα μπορεί να είναι και δικές του ατάκες. Όμως, γιατί να μην του λέει και η παραγωγή τι θα πει σε κάποια σημεία.

Τον είδα τον James στο J2US. Τηλεοπτικά εντάξει είναι, στη φωνή δεν… Η φωνή πλάθεται. Φτάσαμε βαθιά τις συζητήσεις για το J2US, δεν προχώρησε όμως.

Ο Τριαντάφυλλος έχει ένα δικό του κόσμο. Ωραίος στην παρέα, περνάς όμορφα μαζί του, έχουμε βγει για φαγητάκι. Θα συνεργαζόμουν μαζί του, δεν μου έχει γίνει πρόταση», είπε χαρακτηριστικά ο Πάνος Καλίδης.